Tamam üstümüze gelmesinler de bizi de bi taksınlar yaniYok ya bence çoğu çift böyle benim ki bayaaa aman bosver olmazsa yigenleri severiz diyoraslında biryandan iyi extra üstümde baski hissetmiyorum illa olmalı diye ama bu sefer de sürekli ben pesinde koşuyorum herseyin valla off puff yani
Sağolsun benimki her biseyime yardımcı olur da şu çocuk konusunda hep geri planda. O sinir ediyor. Allah başımızdan eksik etmesin tabi ❤❤Ya ne tatlısın. Erkekler özellikle Türk erkekleri gerçekten malesef çogunlukla böyle ama ben valla artık herseyi yaptiriyorum öyle böyle nasıl alışırlarsa öyle gidiyor ama ona rağmen asla yaptiramadigim şeyler de oluyor tabi gene.aman neyse dedikodu yapasimiz gelmiş boşver içimizi dökelim rahatlayalım
Batlar aynı. Bencede önmli değil belirti olmasada olurBenim hic bir belirtim yok bu ay nedensegerci belirti önemli degil bence çünkü hep belirti oluyordu ama regl oluyordum benim bat 10-11 i gibi hayırlısı inşallah bakalım
Aahahahah şey düşkünü gibi hissetmek gerçekten beni de uyuz ediyorTamam üstümüze gelmesinler de bizi de bi taksınlar yanikendimi şey düşkünü gibi hissediyorum sonra. Bunu bana hissetrirmesin. Adamı dürtmekten yıldımmm
Sağolsun benimki her biseyime yardımcı olur da şu çocuk konusunda hep geri planda. O sinir ediyor. Allah başımızdan eksik etmesin tabi ❤❤
Ne zaman bat kuzu.Ya valla bir de bu ay heralde bosverdigim için de olacak hiç bir belirti falan ben de yok. Ama zaten daha regliye de çok var.
Ben aslında şimdiye çoktan erken gebelik testi yapmıştım ama gecen ay ağzım yandı ondan o yüzden yapmıcam bu ayBatlar aynı. Bencede önmli değil belirti olmasada olur
Ben zaten yapmıyorum regli gecikmedikçeBen aslında şimdiye çoktan erken gebelik testi yapmıştım ama gecen ay ağzım yandı ondan o yüzden yapmıcam bu ay
13 ya da 14 Nisan canım çatlama gününü tam bilemediğimiz için. Senin ne zaman? Benden daha önce sanırım senin.Ne zaman bat kuzu.
11 nisan benm canım. Olurum muhtemelen13 ya da 14 Nisan canım çatlama gününü tam bilemediğimiz için. Senin ne zaman? Benden daha önce sanırım senin.
En iyisini yapiyorsun benceBen zaten yapmıyorum regli gecikmedikçe
Evet ve benm hep regli gecikmştr test yapmışımdr ve arkasına gelmiştirEn iyisini yapiyorsun benceinsan negatifi görünce çok kötü oluyor
Ben de negatif görünce daha kötü hissediyorum o yüzden bekliyorum regli gelen kadar gelmezse de 3 gün gecikirse ancak ki zaten o kadar gecikmiyorEn iyisini yapiyorsun benceinsan negatifi görünce çok kötü oluyor
Hayırlısı olsun canım. Belki olmazsın belli olmaz. Az kalmış var mi hiç regli ağrısı falan benim bazen 5 gün öncesinden başlar ağrılar falan. Gerçi hamile kalınca da olabilirmiş ağrı.11 nisan benm canım. Olurum muhtemelen
Bel ağrım var arada o yokluyor onun haricinde bişey yok daha ztn böyle olur hep bel ağrısı ile başlarHayırlısı olsun canım. Belki olmazsın belli olmaz. Az kalmış var mi hiç regli ağrısı falan benim bazen 5 gün öncesinden başlar ağrılar falan. Gerçi hamile kalınca da olabilirmiş ağrı.
Bende işte elimde test varsa hemen yaparım hic duramam sonra negatifi görür otururumBen de negatif görünce daha kötü hissediyorum o yüzden bekliyorum regli gelen kadar gelmezse de 3 gün gecikirse ancak ki zaten o kadar gecikmiyor
MerhabaKizlar öncelikle merhaba hamile olanlar için Allah sağ salim zorlanmadan doğum yapabilmeyi çocuk sahibi olanlara ise Allah analı babalı büyütsün son olarak ta benim gibi çocuk isteyipte olmayanlara inşallah duaları istekleri kabul olur herşeyin hayırlısı diyerek bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittim prolaktin hormonun yüksek çıktı 37 eutroxhy 25 mg ilaç verdi onu kullanıyorum birde bele yakı yaparak hamile kalanları görüp duydum aranızda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim içim rahatladı birazcıkMerhabaBenim bele yakı ile ilgili bilgim yok ama benim arkadaşım vardi 15 gun arayla evlendik onun da prolaktini yüksekti ve ilaç kullandi prolaktin duzene girince hemen hamile kaldı . Ben hatta diyodumki bizde sıkıntı yok insallah hemen olur bebegin onun oldu benim yok suanda nasip kısmet hersey 1.5 yaşında bir kızı var şimdi