Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet düzenliyormuş. Doğurganlığı falan artırıyormuş. Bu ay böyle deniyim dedim. Sizi etiketlicem bir sayfaya baştan okuyun bakalım. InsaAllah gerek kalmaz da eğer adet olursanız belki bunu denemek istersiniz.
Tamam canım okuyalım belki biz de kullanırız ise yarar belli mi olur.

kızlar napıyorsunuz ? Ben covid oldum sanırım çok büyük ihtimal yani test yaptırdım ama sonuc çıkmadı😣simdi ilaç verirlerse korkarım ya hamilelik varsa diye

Ben testere dişli aslan pencesi kullanmıştım bir etkisini göremedim hayıt otunun ne gibi faydaları var acaba?
Canım sizi etiketledim sayfaya bir göz atın. Ben hayıt tohumu almıştım ama tadı acı geldi bir hafta kullanabildim. Sonra hapını buldum aldım. Onu iciyorum. Bitkisel bisey. Yan etkisi de yokmuş. Sadece kalp hastaları ve beyin tümörü bulunan kişiler kullanamıyor diye biliyorum. Bir çok kişiye vesile olmuş. Etiket yaptığım sayfada faydaları hepsi yazıyor.

kızlar napıyorsunuz ? Ben covid oldum sanırım çok büyük ihtimal yani test yaptırdım ama sonuc çıkmadı😣simdi ilaç verirlerse korkarım ya hamilelik varsa diye
Aaa geçmiş olsun canım. Benimde babam olmuştu daha yeni. Şükür atlattı. Belki de değilsindir yaa. Kötü düşünme bakalim. InsaAllah negatiftir 🤲🏻

Sen tedavi gördüğünu söyle canım. Gebelik ihtimalin olduğunu soyle ki zaten sormasi lazim. Bende test icin gitmiştim. Sormuşlardı o zaman

Çok geçmiş olsun canım inşallah değilsindr covid ama pozitif çıksan bile söylersin ona göre ilaç vermezler. Sen doğal yollarla karışımlarla atlaymaya çalış. Bol su ve c vitamini

Geçmiş olsun umarım pozitif çıkmaz. Sadece sürüntümü aldılar kanda aldılamı. Geçenler bende yaptırdım test kanda almışlardı. Ben hiç bahsetmemiştim mesela beta hcg de bakmışlar kanda

Kızlarrr selam neler yapıyorsunuz. Görüyorum bu topik hala devam ediyor çok mutlu oluyorum🥰 varmı hamişler ne aşamalardasınız😊

Negatif çıktı Allaha şükür ama hic iyi degildim yani demekki üşütmüşüm herkes dikkat etsin şu aralar cok arttı valla😱

Geçmiş olsun umarım pozitif çıkmaz. Sadece sürüntümü aldılar kanda aldılamı. Geçenler bende yaptırdım test kanda almışlardı. Ben hiç bahsetmemiştim mesela beta hcg de bakmışlar kanda
Yok ben üç kere yaptırdım şu zamana kadar hic birinde kan almadılar sadece sürüntü testi😊

Çok geçmiş olsun canım inşallah değilsindr covid ama pozitif çıksan bile söylersin ona göre ilaç vermezler. Sen doğal yollarla karışımlarla atlaymaya çalış. Bol su ve c vitamini
Ben zaten sık halsiz hissedip hasta oluyorum bütün vitaminler düştü yine sanırım her zaman ki gibi 🙄 böyle vitamin eksikliği hamile kalmayı bile zorlaştırabilir randevu aldım dahiliyeden gidip baktırıcam inşallah

Negatif çıktı Allaha şükür ama hic iyi degildim yani demekki üşütmüşüm herkes dikkat etsin şu aralar cok arttı valla😱

Yok ben üç kere yaptırdım şu zamana kadar hic birinde kan almadılar sadece sürüntü testi😊

benimde geçen öyle yapmışlarda dhaa öncesinde benden de tek sürüntü almışlardı geçen kanda bide gebelik bakıldığını görünce şaşırmıştım 😊
Neyse ki negatif olmuş gözün aydın inşallah hamileliğin pozitif olur canım 😍

benimde geçen öyle yapmışlarda dhaa öncesinde benden de tek sürüntü almışlardı geçen kanda bide gebelik bakıldığını görünce şaşırmıştım 😊
Neyse ki negatif olmuş gözün aydın inşallah hamileliğin pozitif olur canım 😍
İnşallah isteyen herkesin canım 🥰 bunda negatifi görünce çok sevindim ama hamilelik testinde görünce sevinmeyeceğim kesin😂❣️

X