Ahahahahaha ya koptum yaaaAy InsaAllah denk gelir. Biz de çocuktan pek şey edemiyoruzuyutamiyorum çocuğu. Hepimiz yataklarımızda olursak ancak öyle uyuyor. E o zaman eşimde uyuya kalıyor saldım iyice
Yok ya benim doktorumun Türkiye'de de doktor arkadaşları varmış baya övüyor. Turkiye de bu konuda çok ileride diye. Bazı şeyler zaten çok benzer. Insallah canım. Ben bir kere ameliyat oldum zaten polip vardı. Sonra ikinci ameliyat ihtimalini duyunca ama baya moralim bozulmuştu, acaba bıraksak mi demiştim olmazsa. Şimdi ama farklı düşünüyorum. Klomifenle olmazsa olurum büyük ihtimalle ameliyatı da. Bakalım o zaman gelirse artık gene yazarım burda ama inşallah bu ay hepimizin birden dilekleri kabul olur da bunları hiç düşünmemize gerek kalmaz.Ne demek kuzum sen o kadar yazmışsın ve ben gözden kaçırmışım kusuruma bakma
Ne güzel orada imkanlar belki daha elverişlidir sen herşeyi dene olur mu hepimiz için diyorum evlat sahibi olana dek herşeyi deneyeceğiz ve Allah'ın izni ile sahipte olacağız. Rabbim bizlerle olsun ve güzel muradimiz kabul olsun inşallah
Cok dogru söylemiş anacığınAhahahahaha ya koptum yaaavalla senin işin de zor canım. Hepimizin hakkında hayırlısı. Ama istiyorsanız siz gene de biraz gayret edin ya annemin lafını şimdi anlıyorum. Üşenenin çocuğu olmaz derdi anlamazdım çok doğru bir lafmış.
Amin canım.amin asla bırakma asla hevesini kaçırma. Evet insan çok üzülüyor çok yıpranıyor süreç süreç ... Her süreç bir umut çünkü ama bizim bu yolda sabırla emekle cabalamaktan dua etmekten başka birşey yok dün aşılama da konulduğu anda dua ettim Rabbim ben yine elimden geleni yaptım şimdi sıra sende sen hayırlı şekilde nasip et diye . Rabbim isterse bunlara gerek kalmaz demek ki şuan bizi sınıyor ,ben sabırlı ve inancı yüksek biriyim çok zorlandığım sabrettigim sessiz sedasız beklediğim zamanlar oldu hiçbir zaman hiçbir istediğimi şap diye kazanmadim biliyorum rabbim bununla da bu şekilde yorup uzup sonra en güzel şekilde o mutluluğu yaşatacak kêza sizler eminim ki sizlerde aynısınız , Rabbim ol diyecek ve olacak. Evet heves etmiyor muyum ? Ediyorum her duyguyu daha yoğun artık yaşıyorum ama o an gelince en mutlusu ben olucam ve bizler olacağızYok ya benim doktorumun Türkiye'de de doktor arkadaşları varmış baya övüyor. Turkiye de bu konuda çok ileride diye. Bazı şeyler zaten çok benzer. Insallah canım. Ben bir kere ameliyat oldum zaten polip vardı. Sonra ikinci ameliyat ihtimalini duyunca ama baya moralim bozulmuştu, acaba bıraksak mi demiştim olmazsa. Şimdi ama farklı düşünüyorum. Klomifenle olmazsa olurum büyük ihtimalle ameliyatı da. Bakalım o zaman gelirse artık gene yazarım burda ama inşallah bu ay hepimizin birden dilekleri kabul olur da bunları hiç düşünmemize gerek kalmaz.
Çoğul gebelik olabilir tabi ki ama teki olmadı ki ikiz üçüz olsunAay 3 üz olma ihtimali var mı pekibenim geçen ay iki taneydi biri 21 diğeri 17 mm o zaman bile ikiz olabilir demişti
Benim de 3.deneme canm 2 kez klomen+çatlatma iğnesi denedik olmadı bu ay femara verdi. 17 martta yaptrdm iğneyi bekliyorum bakalımBenmde 3. denemem femara kullanıyorum. Bu ay son oldu oldu olmadı aşılama olacak. Bide diyete başladım zayflamanında etkisi var diyorlar. Pazartesi kontrolm var
hsg yi nasıl çektirdiniz?Canım sor tabi , sormakta ne var çekinme ne sorarsanız cevaplarım gördüğüm anda .
Üni Hastanesinde bana hsg yi Şubat ayının ilk haftası doktor çektir dedi düşünün şubattan Haziran ortasına gün verdiler kaç ay var arada ama nasip ki aradan 1 ay sonraya Mart ayında birisi iptal etmiş ona göre marta verdiler arada 1 ay vardıama normalde olsaydı Haziran'da idi.
Hepsi ücretsiz oldu hiçbir para vs ödemeden hem hsg + hem aşılama hepsi ücretsiz oldu .
Hayırlısı yaa, şimdi sen 3 üz gelsin de görÇoğul gebelik olabilir tabi ki ama teki olmadı ki ikiz üçüz olsun
Ben bir kere klomen denedm 2 kere femara. Dün eşim vurdu iğneyi uğurlu gelir belkiBenim de 3.deneme canm 2 kez klomen+çatlatma iğnesi denedik olmadı bu ay femara verdi. 17 martta yaptrdm iğneyi bekliyorum bakalım
Hayırlısı bebeğim. 3 2 1 fark etmez bebiş olsun bizim olsunHayırlısı yaa, şimdi sen 3 üz gelsin de gör
Ahahaha aynen yaaaBen bir kere klomen denedm 2 kere femara. Dün eşim vurdu iğneyi uğurlu gelir belkigüzel haberler alalım inşallah bu ay
Hayırlısı bebeğim. 3 2 1 fark etmez bebiş olsun bizim olsun
Kendin için mi ikiz doğuyor içine? Sen neler yaptım bi anlat bakalımAhahaha aynen yaaabenim de içime niyeyse hep ikiz doğuyor ama dediğin gibi olsun da hepsi bizim olsun hadi inşallah uğurlu gelir eşinin eli bu sefer
Evet evet benim kendim için ikiz doğuyor icime. Ben de ikizim bu arada. Ikiz kız kardeşim var. Napim ya bu ay belli değil hala ama risk alarak gene tedaviye devam edelim dedik. 14 ünde regli oldum, 19 unda bir gün gecikmeyle ilaca başladım zaman kazanalım diye. Eşim evde değil ya. Pazartesi dönüyor. Bu akşam kontrolüm var. Pazartesi gittiğimde hiçbir şey yoktu. Bir tarafta 10 mm kadar bir tane var gibiydi ama doktor önümüzdeki ay 4. denemede eşin evdeysen gene çift doz kullan ilacı dedi. Böyle tek hap olunca bana nerdeyse hiç etki etmiyor. İçmediğim zamanki gibi çok yavaş büyüyor folikuller.Kendin için mi ikiz doğuyor içine? Sen neler yaptım bi anlat bakalım
Ben hep 2 kere kullandım bencede sabah akşam içmek daha çabuk büyütürEvet evet benim kendim için ikiz doğuyor icime. Ben de ikizim bu arada. Ikiz kız kardeşim var. Napim ya bu ay belli değil hala ama risk alarak gene tedaviye devam edelim dedik. 14 ünde regli oldum, 19 unda bir gün gecikmeyle ilaca başladım zaman kazanalım diye. Eşim evde değil ya. Pazartesi dönüyor. Bu akşam kontrolüm var. Pazartesi gittiğimde hiçbir şey yoktu. Bir tarafta 10 mm kadar bir tane var gibiydi ama doktor önümüzdeki ay 4. denemede eşin evdeysen gene çift doz kullan ilacı dedi. Böyle tek hap olunca bana nerdeyse hiç etki etmiyor. İçmediğim zamanki gibi çok yavaş büyüyor folikuller.
Ben ilk ay tek ikinci ay çift şimdi tekrar tekBen hep 2 kere kullandım bencede sabah akşam içmek daha çabuk büyütür
Valla şuan bebişi düşünmüyorum ya. 2 haftadır geçmeyen yatırmayan kas ağrım var kafam ordaBen ilk ay tek ikinci ay çift şimdi tekrar tekgeçen ay birde kist büyüdü ya ondan doktor biraz korktu ama regliyle de gidince aslında çok da üzerinde durmadı. Dur bakalım bu sefer olmazsa gene çift doz. Keyfin nasıl peki? Ben daha iyi gibiyim. Henüz ne olacağını bilmediğim için de bi rahatlık geldi üstüme
Aaa geçmiş olsun! Niye böyle bir ağrın var peki? Fıtık falan mı? Yoksa çok mu zorlarladin, ters bir hareket yaptın?Valla şuan bebişi düşünmüyorum ya. 2 haftadır geçmeyen yatırmayan kas ağrım var kafam ordabian önce geçsin istiyorum
Hiç bilmiyorum canım ya doktora da gidemedim muhtemelen fıtık veya boyun düzleşmesi var çünkü sandalyeye oturduğumda artıyorAaa geçmiş olsun! Niye böyle bir ağrın var peki? Fıtık falan mı? Yoksa çok mu zorlarladin, ters bir hareket yaptın?
Ay çok geçmiş olsun. Ihmal etme ama en yakın zamanda mutlaka git doktora. Yazık bu kadar ağrı çekme.Hiç bilmiyorum canım ya doktora da gidemedim muhtemelen fıtık veya boyun düzleşmesi var çünkü sandalyeye oturduğumda artıyor
Ben klomene devam etmedim canım. Geçen ay iğne yaptırdığım da çatlama ağrısı akıntı v.s hiç yaşamadım ki normal zaman da şiddetli bir şekilde hissederdim catlamayi. Ama vücudumun çeşitli yerlerinde elektrik çarpması gibi hafif ağrılar oluyordu. Igneden miydi bilmiyorum. Bide bulantim ve yorgunluğum çok oluyordu. Sanırım iğnenin içinde bulunan hcg hormonuyla alakalı. Bu ay ağrı bulantı v.s yok.Kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor?son zamanlarda catlatma ignesi vurulan varmı?ben persembe günü vuruldum ama hic etkisi yok bu ay anlamadım gecen ay baya yan etkisini farketmiştim