İnşallah çünkü iğneden korkuyorumÖneriliyor canm sebepsiz ve erkek infertilitesinde fazlaca olumlu sonuç alınıyor diye duymuştum. İnsallah ona gerek kalmadan tutar hepimizin
merhaba, devlette mi yaptırdınız özelde mi?Kuzum merhaba Allah senden ve diğer arkadaşlar dan razı olsun . Şuan burada ezan okunuyor ve hepinize dua ediyorum. Ben dün aşılama oldum . İnşallah hepimizin tedavisi güzel sonuçlarla döner. Bu aykinide bu şekilde deneyin inşallah hepinizin bu şekilde olurolur ki olmaz ise bence hepiniz aşılamaya başlayin . Sadece iğne vuruluyorsunuz bir kaç gün gobeginizden aynı çatlatma iğnesi gibi 2 günde 1 yumurta kontrolü oluyor sonra gelişen yumurtalara göre doktor diyor ki şu saat su gün ovitrelle yi vur . Ve vuruyosunuz 36 saat sonra nasıl eşinizle ilişki öneriyorlar ise iğneden 36 saat sonra sizi kliniğe hastaneye gitmenizi diyor ,eşiniz üroloji de sperm veriyor o spermler yıkanıyor daha canlı hale geliyor ve sonrasında doktorunuz tarafından içinize bir şırınga enjektör ile o spermler veriliyor . Bana 15 dk catalda kalmamı dedi ben hepsi gitti 30 dk kaldım . Ve sonrası da ilişki öneriyorlar . Deneyin emi hepinize diyorum ki şansınız iyice artsın
Merhabalar devlette yaptırdım bunu ..birde özelde yaptırmıştım geçen sene .merhaba, devlette mi yaptırdınız özelde mi?
ücret konusunda da bilgi verir misiniz?
inşallah inşallah allah tez vakitte mutlu haberi almanızı nasip eder, size de hepimize de :)Merhabalar devlette yaptırdım bunu ..birde özelde yaptırmıştım geçen sene .
Devlette hiçbir ödenek olmuyor , sadece ilaçlara iğnelere para veriyorsunuz o da rapor çıkarsa daha uyguna geliyor .
Haricinde hiçbir şekilde ödeme yok . Eğer ki doktorunuz öğretim üyesi ise sadece ona 10 günde bir ücret ödüyorsunuz ,eğer ki normal poliknik doktoru ise ona da ödeme yok . Üniversite hastanesinde olduminşallah tedavimin sonucu güzel haberle devam eder .
Amin inşallahinşallah inşallah allah tez vakitte mutlu haberi almanızı nasip eder, size de hepimize de :)
bişey daha sorucam. devlette aşılama yaptırabilmek için şartlar nedir?Amin inşallahhepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım , eğer 1 sene geçmişse evliliğinde ve 1 sene boyunca korunup çocuk olmamışsa bütün tahliller temiz çıkıyorsa ya da örnek kadın da erkekte bir durum söz konusu ise doktorlar ilkin femara ya da klomen+ ovitrelle çatlatma iğnesi veriyor eğer ki kullanıpta olmuyorsa daha doğrusu sebepsiz biseyde yoksa başlatıyorlar ama özellikle sordukları çocuk var mı yok mu o da önemli . Benden Hsg,eşimden sperm testi ve DNA kromozom testi istediler şükür onlarda da bişey çıkmadı öyle başlıyorlar yani bekletmeden .bişey daha sorucam. devlette aşılama yaptırabilmek için şartlar nedir?
ne kadar zaman geçmesi gerekiyor bu aşamaya gelebilmek için?
çok teşekkür ederim :)Canım , eğer 1 sene geçmişse evliliğinde ve 1 sene boyunca korunup çocuk olmamışsa bütün tahliller temiz çıkıyorsa ya da örnek kadın da erkekte bir durum söz konusu ise doktorlar ilkin femara ya da klomen+ ovitrelle çatlatma iğnesi veriyor eğer ki kullanıpta olmuyorsa daha doğrusu sebepsiz biseyde yoksa başlatıyorlar ama özellikle sordukları çocuk var mı yok mu o da önemli . Benden Hsg,eşimden sperm testi ve DNA kromozom testi istediler şükür onlarda da bişey çıkmadı öyle başlıyorlar yani bekletmeden .
İnşallah canım kardeşim inşallahçok teşekkür ederim :)
allah razı olsun dua edicem size bu akşam , gönülden diliyorum bmutlu haberi almanızı inşallah bize de müjde edersiniz
Direk aşılamayla mi başladınİnsallah yan etkisini görmem canim kist falan
Senin doktor iyi gibi sanki bende ona güveneyim bencebenim gecen ay aşılama oldu tutmadi. Ondan önce hic tedavi olmadım. Yani benim en son yapılacak şey ilk başta oldu o da tutmadı
Ben 24 yaşındayım 2.5 senelik evliyim
Çok tatlısın ya ne güzel uzun uzun yazmışsın sağol canım benim. Ben ama Almanya'dayım. Burda biraz farklı adımlar. Aşılamaya var mı burda onu bile bilmiyorum ama klomifenle 5 kere denicez olmazsa direk ameliyatla girip önce bakicaz hersey yolunda mı diye dedi benim doktor. Burda rahim röntgeninden ziyade direk ameliyatla bakıyorlar daha garanti ve iki is olmasın diye. Bir problem varsa hemen ameliyatta halledip sonraki adıma geçiliyor. Bakalım inşallah gerek kalmaz ama ben kendimi yavaştan ameliyata da hazırlıyorum.Kuzum merhaba Allah senden ve diğer arkadaşlar dan razı olsun . Şuan burada ezan okunuyor ve hepinize dua ediyorum. Ben dün aşılama oldum . İnşallah hepimizin tedavisi güzel sonuçlarla döner. Bu aykinide bu şekilde deneyin inşallah hepinizin bu şekilde olurolur ki olmaz ise bence hepiniz aşılamaya başlayin . Sadece iğne vuruluyorsunuz bir kaç gün gobeginizden aynı çatlatma iğnesi gibi 2 günde 1 yumurta kontrolü oluyor sonra gelişen yumurtalara göre doktor diyor ki şu saat su gün ovitrelle yi vur . Ve vuruyosunuz 36 saat sonra nasıl eşinizle ilişki öneriyorlar ise iğneden 36 saat sonra sizi kliniğe hastaneye gitmenizi diyor ,eşiniz üroloji de sperm veriyor o spermler yıkanıyor daha canlı hale geliyor ve sonrasında doktorunuz tarafından içinize bir şırınga enjektör ile o spermler veriliyor . Bana 15 dk catalda kalmamı dedi ben hepsi gitti 30 dk kaldım . Ve sonrası da ilişki öneriyorlar . Deneyin emi hepinize diyorum ki şansınız iyice artsın
Aay 3 üz olma ihtimali var mı pekiSağ tarafta 3 tane 20 mm hızlı büyüdüler kız maşallah sol tarafta tık yok
İnşallah tutar canım benim. Nasıl oldu aşılama kolay mı? Benm bu ayda olmazsa sonraki aşama aşılama
Sorma yaaa. Pazartesi gelecek. Yarın kontrol var bakalım büyüyen var mı. Geçen pazartesi pek birsey yoktuEsin ne zaman gelecek ki? Kötü olmuş ya. Zaman kaybetme gibi bir lüksümüz yok,olmamali
Ne demek kuzum sen o kadar yazmışsın ve ben gözden kaçırmışım kusuruma bakmaÇok tatlısın ya ne güzel uzun uzun yazmışsın sağol canım benim. Ben ama Almanya'dayım. Burda biraz farklı adımlar. Aşılamaya var mı burda onu bile bilmiyorum ama klomifenle 5 kere denicez olmazsa direk ameliyatla girip önce bakicaz hersey yolunda mı diye dedi benim doktor. Burda rahim röntgeninden ziyade direk ameliyatla bakıyorlar daha garanti ve iki is olmasın diye. Bir problem varsa hemen ameliyatta halledip sonraki adıma geçiliyor. Bakalım inşallah gerek kalmaz ama ben kendimi yavaştan ameliyata da hazırlıyorum.
Ay InsaAllah denk gelir. Biz de çocuktan pek şey edemiyoruzSorma yaaa. Pazartesi gelecek. Yarın kontrol var bakalım büyüyen var mı. Geçen pazartesi pek birsey yoktubence denk gelecek gibi ama belli de olmaz.
Hsg yi devlette mi çektidiniz?İnşallah canım kardeşim inşallaho gün nasip olsun bende her yaşadığımı yazayım . Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canı gönülden dua ediyorum hepimize rabbim sana da bekleyen dileyen herkese de nasip etsin inşallah. Başka soru vs olursa bana burdan da, özelden de yazabilirsiniz
Canım sor tabi , sormakta ne var çekinme ne sorarsanız cevaplarım gördüğüm anda .Hsg yi devlette mi çektidiniz?
Devlet hastanesi özelde yaptırılan testleri kabul ediyor mu?
Sizin yaptırdığınız bu testler ortakama kaç gün/ay sürüyor?
Ben yine soru sordum :)