Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son eşime kızdıydım ya şimdi o dolanıyor etrafımda 😂 ben doktora gitmedim biliyorsun. Çıkarmıştım iyice aklımdan. Bu sefer de eşim ilgilenmeye başladı. Nerde çekiliyor bu rahim filmi gidip cekelim dedi. Uzayda çekiliyor diyesim geldi. Nerde çekilecekse sanki🙄 neyse bende bu ay geçti artık sonra bakarız dedim. Hayıt tohumu ve ari sütü bal polen karışımına başladım. Adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günümün ne zaman olduğunu hiç bilmiyorum. Bugün sol tarafımda biraz ağrı hissettim o kadar. Bakalım bu ay nasıl olacak 😊 sen nasılsın, naptın?
Haahahahaha ya alemsin. Uzayda demene cok güldüm 😂😂 ama iyi demişsin ahaha bazen hakediyorlar gerçekten! E hadi bakalım böyle de olur belki 😍🤩 Sen bizi gene arada haberdar et.

Haahahahaha ya alemsin. Uzayda demene cok güldüm 😂😂 ama iyi demişsin ahaha bazen hakediyorlar gerçekten! E hadi bakalım böyle de olur belki 😍🤩 Sen bizi gene arada haberdar et.
Tabii haberdar ederim. Zaten burda bi sen BankacI26 BankacI26 ve S SemaNurr34 kaldık. Diğer arkadaşlar başka topicteler. Arada oraya da yazıyorum 😁 sen neler yaptin? Anlat bakalım 😁

Tabii haberdar ederim. Zaten burda bi sen BankacI26 BankacI26 ve S SemaNurr34 kaldık. Diğer arkadaşlar başka topicteler. Arada oraya da yazıyorum 😁 sen neler yaptin? Anlat bakalım 😁
Valla benim de işte eşim seyahatte diye bu ay gene ilk ay gibi 50 mg kullandım tek hap yani 5 gün üstelik 1 gün daha kazanalım daha yavaş büyüsün diye 5. Gün değil 6. Gün başlayalım dedi doktor ilaca. Yarın kontrole 2 gidicem. İlkinde hic birsey yoktu daha. Bir tane gördü o da daha 10mm falandı. Sonra dedi ki bir sonraki ay eşin evde olursa biz gene çift doz yapalım ilacı bu doz yetmiyor 🙄 bakalım yarın ne diyecek.

Valla benim de işte eşim seyahatte diye bu ay gene ilk ay gibi 50 mg kullandım tek hap yani 5 gün üstelik 1 gün daha kazanalım daha yavaş büyüsün diye 5. Gün değil 6. Gün başlayalım dedi doktor ilaca. Yarın kontrole 2 gidicem. İlkinde hic birsey yoktu daha. Bir tane gördü o da daha 10mm falandı. Sonra dedi ki bir sonraki ay eşin evde olursa biz gene çift doz yapalım ilacı bu doz yetmiyor 🙄 bakalım yarın ne diyecek.
Esin ne zaman gelecek ki? Kötü olmuş ya. Zaman kaybetme gibi bir lüksümüz yok,olmamali😂

Ooo maşallah hızlı büyütmüşsün😄 kaç mm dedi doktor? Kaç tane folikul büyümüş?
Sağ tarafta 3 tane 20 mm hızlı büyüdüler kız maşallah sol tarafta tık yok 😂😂
Kızlar nasılsınız ? Ben çok geç gördüm girince . Kusuruma bakmayın hepiniz. Ben dün aşılama oldum , dilerim Rabbim hepimizin dualarının karşılığını nasip eder en kısa sürede . İnşallah hepiniz iyisinizdir de
İnşallah tutar canım benim. Nasıl oldu aşılama kolay mı? Benm bu ayda olmazsa sonraki aşama aşılama ☺️

Zor valla ama Allah bizleri başka şeylerle sınamasın. Benim doktorum üzülüyorum dediğim de bana ne dedi biliyor musun? Niye üzülüyorsun bana bir sürü kadın geliyor ve ben onlara yapılacak hiç birsey yok diyorum, ya da Allah korusun hamile kalmaya gelip de kanser olduklarını öğrenenler oluyor vs. Sen dedi sevinmelisin çünkü ne hastasın ne de umutsuz. Elinde bir ihtimalin var ve bu tedavilerle hamile kalan da bir sürü kadın var. Doğru diyor gerçekten. 💗
Kuzum merhaba Allah senden ve diğer arkadaşlar dan razı olsun . Şuan burada ezan okunuyor ve hepinize dua ediyorum. Ben dün aşılama oldum . İnşallah hepimizin tedavisi güzel sonuçlarla döner. Bu aykinide bu şekilde deneyin inşallah hepinizin bu şekilde olur 🤲🏻 olur ki olmaz ise bence hepiniz aşılamaya başlayin . Sadece iğne vuruluyorsunuz bir kaç gün gobeginizden aynı çatlatma iğnesi gibi 2 günde 1 yumurta kontrolü oluyor sonra gelişen yumurtalara göre doktor diyor ki şu saat su gün ovitrelle yi vur . Ve vuruyosunuz 36 saat sonra nasıl eşinizle ilişki öneriyorlar ise iğneden 36 saat sonra sizi kliniğe hastaneye gitmenizi diyor ,eşiniz üroloji de sperm veriyor o spermler yıkanıyor daha canlı hale geliyor ve sonrasında doktorunuz tarafından içinize bir şırınga enjektör ile o spermler veriliyor . Bana 15 dk catalda kalmamı dedi ben hepsi gitti 30 dk kaldım . Ve sonrası da ilişki öneriyorlar . Deneyin emi hepinize diyorum ki şansınız iyice artsın 🤲🏻🤲🏻💚

Sağ tarafta 3 tane 20 mm hızlı büyüdüler kız maşallah sol tarafta tık yok 😂😂

İnşallah tutar canım benim. Nasıl oldu aşılama kolay mı? Benm bu ayda olmazsa sonraki aşama aşılama ☺️
Çok kolay gülüm hiç hiç bişey yok normal ilişki bile daha zor 😁 ayıp söylemesi bilerek diyorum ki haplarla olmazsa zamanınızı çok burada devam etmeyin . Çok kolay bir üst yorumda yazdım . 36 saat sonra iğneden hastaneye gittim gerçi 1.5 2 saat geçmişti catlamasindan üni Hastanesi diye ordan oraya ama olsun herşey de hayır var . Normal enjektör e yıkanmış düzgün spermleri çekti ve içime yumurtaya yakın olan kısımlara bıraktı 🤲🏻 Rabbim nasip etsin hepimize hayırli şekilde

Kızlar nasılsınız ? Ben çok geç gördüm girince . Kusuruma bakmayın hepiniz. Ben dün aşılama oldum , dilerim Rabbim hepimizin dualarının karşılığını nasip eder en kısa sürede . İnşallah hepiniz iyisinizdir de
Hayırlı olsun canım. InsaAllah bebeğin seninle olur bu ay. Rabbim isteyen,bekleyen herkesin kucağını doldursun. Amin❤

Çok kolay gülüm hiç hiç bişey yok normal ilişki bile daha zor 😁 ayıp söylemesi bilerek diyorum ki haplarla olmazsa zamanınızı çok burada devam etmeyin . Çok kolay bir üst yorumda yazdım . 36 saat sonra iğneden hastaneye gittim gerçi 1.5 2 saat geçmişti catlamasindan üni Hastanesi diye ordan oraya ama olsun herşey de hayır var . Normal enjektör e yıkanmış düzgün spermleri çekti ve içime yumurtaya yakın olan kısımlara bıraktı 🤲🏻 Rabbim nasip etsin hepimize hayırli şekilde
Canım sebepsiz infertilite mi seninde ?

Canım acip prospektuse baksaydın keşke. Neyse geçmiş gitmiş ama sen sonraki sefer muhakkak doktoruna söyle ben 8 gün içtim diye. 5 günden fazla içilmez o ilaç 😱 agrikesici değil ki bu 🙈 neyse birsey olmamış enazindan. Kist falan da buyuyebilirdi. Bana doktorum 36 saat içinde oluyor çatlama dedi ama spermlerin de yolu uzun. Rahme girip de kanala ulaşıp yumurta çatlayana kadar hazır olmaları için de ilişkiden sonda 10-14 saat geçermiş. O yüzden benim doktorum mutlaka iğnenin olduğu gün ilişki öneriyor sonrasını bize bırakıyor 😄 bu senin kaçıncı denemendi? Karıştırıyorum artık 🙈 benim 3. Denemem. Bir de kaç yaşındasın? Ben 33 yaşındayım 😊
İnsallah yan etkisini görmem canim kist falan
Senin doktor iyi gibi sanki bende ona güveneyim bence😂benim gecen ay aşılama oldu tutmadi. Ondan önce hic tedavi olmadım. Yani benim en son yapılacak şey ilk başta oldu o da tutmadı
Ben 24 yaşındayım 2.5 senelik evliyim 🙈❣️

X