Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı bakalım

Merhaba kızlar bisey sorucam aklima takıldı bir fikri olan varsa yardımcı olabilirmi?
Ben bes gun klomen kullanıp dün doktora gittim bugun iliski olsun iki gun sonra yani persembe günü tekrar gel dedi bende klomeni kullanmaya devam edicekmiyim diye sormadım unuttum o da bisey söylemedi dun gelince ictim bende bi tane ama icimde bir şüphe kaldi yani
Ya sinir oluyorum şöyle şeylere herseyi bizim sormamizi bekliyorlar bana kac mm olmuş onu bile söylemedi

5 gün sabah akşam mi içtin?

Yok günde bir kere içtim
Hmm. Günde 1 kere az gelir mi bilemedim. Ben iki kere içmiştim. Ilaç bittikten 1 hafta sonra çatlama olmuştu. Tabi çatlatma iğnesi yapılmıştı. Aslında herşeyi sen sormadan söylemesi lazım. Keşke sorsaydın ilaca devam edeyim mi diye. 5 günden fazla içilmiyor diye biliyorum.

Bilmiyorumki ya insallah doğru yapiyorumdur persembe günü gidicem bu sefer bütün sormak istediklerimi sorucam

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Ay hadi hayırlı olsun. Insallah bu seferdir kısmetin canım. 22mm çok iyi. kav günde bukadar büyüdü?
İyi mi bilmiyorum valla20 mm ye kadar iyi diye duydum ama dogrumu acaba bide iliski gun aşırı dedi sadece. Şu kadar saat sonra demedi kac saat sonra yapmam lazım gecen ay hamile kalan arkadasim hemen iki uc saat sonra olmuş ve gun boyu oldu dedi ama ben 36 saat diye biliyorum napsam bilemedim yumurtamda baya büyümüş hemen catlarsa bide gec kalmiyimah napicam bilmiyorum

Benim doktorum akşam 6 da yaptiginda iğneyi o akşam olmazsa en geç ertesi gün ilişki önerdi. Ben sorduğumda erkenden iliski daha iyi dedi ki çatlama olan kadar spermler de hazır olur. Sperm zaten 2-3 gün yasiyormus enaz. Bana da valla sonrasında devam edin etmeyin başka birsey demedi. Gün aşırı benim doktorum da daha önceden iyi demişti. Çünkü her gün yapınca sperm kalitesi düşüyormuş.

Allah Allah her yerde 36 saat yazıyor aslında ama doktorlar bu şekilde daha uygun olduğunu düşünüyo sanırım Hatta gecen ay ki aşılamam catlatma ignesinin 36.saati yapıldı gerci tutmadı orası ayrı evet 8 gun ama şöyle bisey oldu ben pazartsi gittim dediki bugun iliski olsun persembe tekrar gel bende ilaci kullanimmi diye sormayi unuttum o da söylemedi bende kullandım üç gün daha bugunde soylemedim ben üç gun kullandim dogrumu yanlış mi yaptım diye yine soylemicekti kac mm diye ama ben sordum 22 dedi bende hım cok gelismis sanki dimi dedim yok ben 20 ve üstü yaptırıyorum igneyi dedi
Ama yumurtami bende goruyorum ayri bir ekranda boyle tam elips gibi değildi düzensiz gibiydi acaba öylemi olur herkeste benimkimi öyle ay cok uzun yazdim

BankacI26 I imtisall 9ozom kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor? Neler yaptınız?
En son eşime kızdıydım ya şimdi o dolanıyor etrafımda ben doktora gitmedim biliyorsun. Çıkarmıştım iyice aklımdan. Bu sefer de eşim ilgilenmeye başladı. Nerde çekiliyor bu rahim filmi gidip cekelim dedi. Uzayda çekiliyor diyesim geldi. Nerde çekilecekse sanki neyse bende bu ay geçti artık sonra bakarız dedim. Hayıt tohumu ve ari sütü bal polen karışımına başladım. Adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günümün ne zaman olduğunu hiç bilmiyorum. Bugün sol tarafımda biraz ağrı hissettim o kadar. Bakalım bu ay nasıl olacak sen nasılsın, naptın?

Canım acip prospektuse baksaydın keşke. Neyse geçmiş gitmiş ama sen sonraki sefer muhakkak doktoruna söyle ben 8 gün içtim diye. 5 günden fazla içilmez o ilaç agrikesici değil ki bu neyse birsey olmamış enazindan. Kist falan da buyuyebilirdi. Bana doktorum 36 saat içinde oluyor çatlama dedi ama spermlerin de yolu uzun. Rahme girip de kanala ulaşıp yumurta çatlayana kadar hazır olmaları için de ilişkiden sonda 10-14 saat geçermiş. O yüzden benim doktorum mutlaka iğnenin olduğu gün ilişki öneriyor sonrasını bize bırakıyor bu senin kaçıncı denemendi? Karıştırıyorum artık benim 3. Denemem. Bir de kaç yaşındasın? Ben 33 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…