İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinBen varimYarin ignemin 15. Gunu normal bat im da 7 subat aslinda . Yarin bi test yapasim var sonucu yazarim size
Insallahİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Adet tarihimiz aynıymışBende dün iğne oldum kızlar bakalım 36 saati doldurduk inşallah tutar bu ayy reglim 18 şubat sanırım düzensiz olmassa hemipimizin olur inşallah Rabbim buraya yazmayı nasip eder inşallah kimsemizin kucağı boş kalmasın
İnşallah aslında bir kimyasal geçirdim ve o zaman hamile kaldığımda çok istemiyor gibiydim acaba erken mi diye düşünündüm ama şimdi çok istiyorum bişey oldu bana da umarım güzel haberi alırız bu ay ne zamandır istiyorsunuzAdet tarihimiz aynıymışama iğneden 14 gün sonra çıkıyormuş ben pazar günü vuruldum iğneyi 14 şubatta test yapıcam inşallah da pozitif görürüz
İnşallah canımmİnşallah aslında bir kimyasal geçirdim ve o zaman hamile kaldığımda çok istemiyor gibiydim acaba erken mi diye düşünündüm ama şimdi çok istiyorum bişey oldu bana da umarım güzel haberi alırız bu ay ne zamandır istiyorsunuz
İnşallah olur canım hepimizin birbirimize de dua edelimİnşallah canımm1 buçuk yıldır istiyoruz yapmadığım şey kalmadı artık ilaç tedavisi denemeye başladım inşallah bu ay olur ne kadarlık evlisin ve kimyasal geçirdiğinde ne kadarlık evliydin
Senin olur ya kimyasal da olsa hemen kalmışsın inşallah sağlıklısı olur bu sefer canımİnşallah olur canım hepimizin birbirimize de dua edelim6 aylık evliyim 3 aylık evliyken kimyasal geçirdim
İnşallah canım hepimizin sağlıkla gelsin bu ay kimyasal geçirdiğimde gittiğim doktor farklıydı ve biraz ilgisizdi normal muayene etti üstüne basa basa sordum bir sıkıntım var mı diye çünkü adetlerim geç olmaya başlamıştı hiçbişeyin yok dedi çok normalsin dedi olur zaten bebeğin dedi ama adet gecikmesi olunca bu dr ma gittim muayenede hemen pco gibi duruyısun dedi tahlil yaptı ve ilaca başlattı iyi ki bu dr la karşılaşmışım dr çok önemli birdeSenin olur ya kimyasal da olsa hemen kalmışsın inşallah sağlıklısı olur bu sefer canım
Aynen öyle iki doktor bana da hiçbi şey yok dedi tedavi için erken dedi özeldi bunlar bi de. Regl günü gittiğim doktor pko görünümü gördü ultrasonda. Ben bilsem bu kadar beklemezdim olur olmaz Allah bilir ama tedaviye önce başlardım en azındanİnşallah canım hepimizin sağlıkla gelsin bu ay kimyasal geçirdiğimde gittiğim doktor farklıydı ve biraz ilgisizdi normal muayene etti üstüne basa basa sordum bir sıkıntım var mı diye çünkü adetlerim geç olmaya başlamıştı hiçbişeyin yok dedi çok normalsin dedi olur zaten bebeğin dedi ama adet gecikmesi olunca bu dr ma gittim muayenede hemen pco gibi duruyısun dedi tahlil yaptı ve ilaca başlattı iyi ki bu dr la karşılaşmışım dr çok önemli birde
Evet canım benimkide özeldi valla ama öyleler bazıları ama nasip bi yerde de ne zaman dünyaya gelicekleri belli ama biz istiyoruz Allah daha fazla aratmaz inşallah bu ay yüzğmüz gülsünAynen öyle iki doktor bana da hiçbi şey yok dedi tedavi için erken dedi özeldi bunlar bi de. Regl günü gittiğim doktor pko görünümü gördü ultrasonda. Ben bilsem bu kadar beklemezdim olur olmaz Allah bilir ama tedaviye önce başlardım en azından
Dün gece çok oldu galba çatlarken oluyo sonra geçti çünkü sabahtan beri hiç ağrımadı canım hamilelik hormonu var ya iğnede onun etkisi de kişiden kişiye değişiyo belki ondandır. Ben hamile kalınca pek belirti yaşamıcam galbaEvet canım benimkide özeldi valla ama öyleler bazıları ama nasip bi yerde de ne zaman dünyaya gelicekleri belli ama biz istiyoruz Allah daha fazla aratmaz inşallah bu ay yüzğmüz gülsünbirde benim kasıklarımda aşırı ağrı var sende de var mı belimde de var ağrı
Ay daha güzel olmaması inşallah dümdüz anlamadan kötü günlerimz olmadan geçer gebeliklerimizDün gece çok oldu galba çatlarken oluyo sonra geçti çünkü sabahtan beri hiç ağrımadı canım hamilelik hormonu var ya iğnede onun etkisi de kişiden kişiye değişiyo belki ondandır. Ben hamile kalınca pek belirti yaşamıcam galba
O anki hayal kırıklığı çok zorSelam kizlar bugun 15. Gunumdu test yaptim bembeyaz umutlar baska bahara kaldi.umarim siz kavusursunuz dileginize
yok kuzum ben 22 ocakta yaptım iğneyi ama bekliycem o güne kadar erken öğrenmenin bi faydası yok :)Yaa sen demi dün yaptırdın iğneyi
Bugünlerin acısını çıkartırız inşallah hiç yaşanmamış gibi olurlarAy daha güzel olmaması inşallah dümdüz anlamadan kötü günlerimz olmadan geçer gebeliklerimiz
Ahh ne desek boş, rabbim yüzümüzü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın en tez zamanda inşallah canım benimmSelam kizlar bugun 15. Gunumdu test yaptim bembeyaz umutlar baska bahara kaldi.umarim siz kavusursunuz dileginize
burda yapmak için yer varmıki excelde falan yapıp burayamı yapıştırıyoruzEvet bence de yapalım
Canım üzgünüm ama umudunu kaybetmeSelam kizlar bugun 15. Gunumdu test yaptim bembeyaz umutlar baska bahara kaldi.umarim siz kavusursunuz dileginize