Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.

bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım 😊
Benimde yumurtalarim büyümüyor diye klomen tedavisi uyguladik. Gynositol da takviye olarak verdi. Ben klomen bitince bal, çörekotu, tarçın karışımını uyguladim kendiliğinden catladi. Reglime daha var bakalim nasip 😊

Benimde yumurtalarim büyümüyor diye klomen tedavisi uyguladik. Gynositol da takviye olarak verdi. Ben klomen bitince bal, çörekotu, tarçın karışımını uyguladim kendiliğinden catladi. Reglime daha var bakalim nasip 😊
Benimde yavaş büyüyodu bu ay klomen çok etki etmedi bal çörek otu tarçın yedim iki gün kaşık kaşık büyüsün diye büyümüş şükür bakalım bekliyorum 😂

Selam kızlar, benim 2 günlük klomen ilacım kaldı yalnız bu akşam benden afedersiniz şeffaf kaygan akıntı geldi.. Adetim cumartesi bitti bugun şu saat itibariyle adetimin 8.günü. Sizler de oldumu ilaç kullanırken kaygan akıntı? Bu kadar erken yumurtlama olur mu sizce?
Olabilir yumurtlama adat biter bitmez bile gerçekleşebilir

Kızlar yarın sağlık ocağına gidip kan vermeyi planlıyorum adetime bir hafta var ama ben dayanamıyorum galiba ilk defa böyle bişey oldu vakit geçmiyor hiç değilse umutlanmam zaten negatif çıkacak yine biliyorum 😏 boşa umutlanmayım

canım merhabalar benim durumum da aynen seninki gibi oğluma tek seferde kalmıştım ama bunu bir yılı geçtik olmuyor bir türlü vakti var galiba klomen tedavisi oldum şimdi femaraya terfi ettim sonrası aşılamaymış ama bende AMH düşüklüğü var 0,87 ydi doğru hatırlıyorsam böyle işte ısrarla deniyoruz Rabbimden sağlıklı istiyoruz inşallah bu ay baby boom olacak:halay:
Canim bugun hormon testime baktima fsh:9 lh:6 E2:43 prolaktin:12 Amh:1.62 cikti.esimin sperm testine bakti sayisi ve morfoloji cok iyi ama ileri hareketllilik :18 esin 2ay vitamin ilacini proxed kullansinsin sonrada asilama yapalim dedi.insallah rabbim hepimize nasip wder ilk aydan hamile kalmıştım kizima ne kadar buyuk bir nimetmis..

Hayırlısı olsun ne güzel kendiliğinden çatlamış yumurtalar, inşallah güzel haberler verirsin bize 😊 bal çörekotu tarcınmı çatlamasına yaradı acaba 😊

X