Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak

Kızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak
benim tahmini bat 27 şubat klomen kullandım bu ay ilk defa cuma kontrol var. inş işe yarar klomen

yok kuzum ben 22 ocakta yaptım iğneyi ama bekliycem o güne kadar erken öğrenmenin bi faydası yok :)
Bekleyebilirsen çok iyi Valla ben 14 günü zor bekliyorum. İğne etkisi değilde aslında en iyisi adet gününü beklemek sanırım

Yok canim maalesef kendimi hic hamile olduguma hazirlamasam da insan cok etkileniyor. O sureci hepiniz biliyorsunuz. Simdi ne yapacagima karar vermem lazim tup bebek mi denesem yoksa ne yapsam diye
Canınızı sıkmayın biliyorum çok zor. Normal mi gebelik mi olucaktı klomenle yada aşılama mı olmuştunuz da tutmadı

Ben de yazmak için sabırsızlanıyorum, ancak halen adet olamadım, doktora da gidemedim
Test de yaptım, tek çizgi.. bakalım birkaç güne gelmesini bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…