tablo ekle den tablo yapabilirsin canımburda yapmak için yer varmıki excelde falan yapıp burayamı yapıştırıyoruz
Canım üzgünüm ama umudunu kaybetme
Yok canim maalesef kendimi hic hamile olduguma hazirlamasam da insan cok etkileniyor. O sureci hepiniz biliyorsunuz. Simdi ne yapacagima karar vermem lazim tup bebek mi denesem yoksa ne yapsam diyeO anki hayal kırıklığı çok zorsilik çizgi falan yokmuydu kan vermek için umut olacak
Karıştırdım buldum şimdi canım gün içinde bilgisayarı açıp eklicemtablo ekle den tablo yapabilirsin canım
14.10.2021 BAT Femara+ovitrelle kullandım kuzum.Kızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak
İlk anne adayımızı ekliyorum kuzumm14.10.2021 BAT Femara+ovitrelle kullandım kuzum.
Canım 14.02 olcak dimi yalnış yazdın sanırımm14.10.2021 BAT Femara+ovitrelle kullandım kuzum.
evet evet kuzum 14.02 :)Canım 14.02 olcak dimi yalnış yazdın sanırımm
benim tahmini bat 27 şubat klomen kullandım bu ay ilk defa cuma kontrol var. inş işe yarar klomenKızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak
Ekledim canım senidebenim tahmini bat 27 şubat klomen kullandım bu ay ilk defa cuma kontrol var. inş işe yarar klomen
Femara 11.02.2021Kızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak
YapalımmmSanki birisi daha vardı canım şubat başlarında
Acaba bi listemi yapsak herkesin batını yazsak ne kullandığını yazsak kızlar ?
Femara+ovitrelle +inofolicKızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak
Femara+ovitrelle +inofolicKızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak
Bekleyebilirsen çok iyiyok kuzum ben 22 ocakta yaptım iğneyi ama bekliycem o güne kadar erken öğrenmenin bi faydası yok :)
Canım Klomen ovitrelle ve inofolic kullandım bat 18 şubatKızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak
Canınızı sıkmayın biliyorum çok zor. Normal mi gebelik mi olucaktı klomenle yada aşılama mı olmuştunuz da tutmadıYok canim maalesef kendimi hic hamile olduguma hazirlamasam da insan cok etkileniyor. O sureci hepiniz biliyorsunuz. Simdi ne yapacagima karar vermem lazim tup bebek mi denesem yoksa ne yapsam diye
Ben de yazmak için sabırsızlanıyorum, ancak halen adet olamadım, doktora da gidemedimKızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak