Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak :KK68:

Kızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak :KK68:
benim tahmini bat 27 şubat klomen kullandım bu ay ilk defa cuma kontrol var. inş işe yarar klomen :KK200:

yok kuzum ben 22 ocakta yaptım iğneyi ama bekliycem o güne kadar erken öğrenmenin bi faydası yok :)
Bekleyebilirsen çok iyi 😁 Valla ben 14 günü zor bekliyorum. İğne etkisi değilde aslında en iyisi adet gününü beklemek sanırım

Yok canim maalesef kendimi hic hamile olduguma hazirlamasam da insan cok etkileniyor. O sureci hepiniz biliyorsunuz. Simdi ne yapacagima karar vermem lazim tup bebek mi denesem yoksa ne yapsam diye:KK43:
Canınızı sıkmayın biliyorum çok zor. Normal mi gebelik mi olucaktı klomenle yada aşılama mı olmuştunuz da tutmadı

Ben de yazmak için sabırsızlanıyorum, ancak halen adet olamadım, doktora da gidemedim :KK43:
Test de yaptım, tek çizgi.. bakalım birkaç güne gelmesini bekliyorum..

X