Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yumurtalarim büyümüyor diye klomen tedavisi uyguladik. Gynositol da takviye olarak verdi. Ben klomen bitince bal, çörekotu, tarçın karışımını uyguladim kendiliğinden catladi. Reglime daha var bakalim nasip

Benimde yavaş büyüyodu bu ay klomen çok etki etmedi bal çörek otu tarçın yedim iki gün kaşık kaşık büyüsün diye büyümüş şükür bakalım bekliyorum

Olabilir yumurtlama adat biter bitmez bile gerçekleşebilir

Canim bugun hormon testime baktima fsh:9 lh:6 E2:43 prolaktin:12 Amh:1.62 cikti.esimin sperm testine bakti sayisi ve morfoloji cok iyi ama ileri hareketllilik :18 esin 2ay vitamin ilacini proxed kullansinsin sonrada asilama yapalim dedi.insallah rabbim hepimize nasip wder ilk aydan hamile kalmıştım kizima ne kadar buyuk bir nimetmis..

Hayırlısı olsun ne güzel kendiliğinden çatlamış yumurtalar, inşallah güzel haberler verirsin bize bal çörekotu tarcınmı çatlamasına yaradı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…