Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yarin test yapicam ama korku hat safhada aman ne olacaksa olsun valla sistim

Kızlar iyi akşamlar bende geçen cuma çatlatma iğnesi oldum klomen kullandım iğneden sonra 4.günüm ovülasyon testi yapıyorum 4 gündür pik iğne etkisi hala var yani 3 gün üst üste değerlendirdik buugn boş bırakacaktık ama çatlama olursa bugun de değerlendirme yapmam mı gerekir acaba ovülasyon testi yapmadım daha da sperm değerleri için normal denilmişti sorun yok ama gün aşırı iyi olur sanırım ama bilemedim size sorayım dedim

Cok tesekkur ederimm..Eşim gitmedi yaa bu ay israr edince tamam gidicem dedim ama bakalim gider mi bilmiyorum.eşler gidince zorlu bi surecmi oluyor hic bilmiyorum
Eşiniz de muhakkak gitsin sadece sperm testi verecek zor süreç olmuyor umarım sorun onda değildir ama eğer eşiniz de ise büyük ihtimal tüp bebek tedavisi denenir

5. Gunden sonra catlama gerceklesiyor genelde . Ama siz takip edin yine de. Biz esimle hep gun asiri denedik ki onda da sorun yoktu ama zaten yipratici bir surec mecburi yapilan bir islem oyuzden de strese girmemek icin gun asiri yapmakta fayda var. sperm 72 saat yasiyor sonucta

Haklısınız buugn boş geçeyim o zaman yarın 5 gün olacak zaten Rabbim evlatlarımızı hayırla kucağımıza almayı nasip etsin

Kuzum çatlatma iğnesi sonrası ovulasyon testi ile takip edemezsin, içindeki hormondan dolayı sürekli pik çıkar, pik devam ediyor diye kendinizi heba etmeyin artık çatlamıştır

Canım benim de 32 gün ama geçen ay iğnenin 19. Günü adet oldum. Doktor bana adet gününü bekliycez geçerse gebelik testi demişti. Bu gün iğnenin 16.günü ama test yapmaya korkuyorum
Canım bekle bence 20. Günde yap. Sonra hayal kırıklığı yaşayıp daha çok üzülüyoruz.

Eşiniz de muhakkak gitsin sadece sperm testi verecek zor süreç olmuyor umarım sorun onda değildir ama eğer eşiniz de ise büyük ihtimal tüp bebek tedavisi denenir
Evet ya gitse aklimdaki bi suphe gitmis olacak en azindan..ama gitmiyo bi turlu maalesef

Evet ya gitse aklimdaki bi suphe gitmis olacak en azindan..ama gitmiyo bi turlu maalesef
Yahu gitmeyecek ne var zaten erkek oluyor doktorlar . Once elle bir muayene ediyormus , sonra eline bi kap veriyo ozel odalar var oraya yolluyor sonra elindeki kabi hemsireye veriyor bitti yani. Aman bu bazi erkeklerde cok tuhaf. Hem cocuk ister hemde hicbiseye el surmez . Gokten iniyor sanki bu cocuklar. Pardon kusura bakmayin ama sinirleniyorum bazisina

Yani biz ne skntılara katlanıyoruz hayatimizin her alaninda..en cokta hamilelik dogum alttan muayaneler vs..ama onlar en ufak seyde böyleler iste

Yani biz ne skntılara katlanıyoruz hayatimizin her alaninda..en cokta hamilelik dogum alttan muayaneler vs..ama onlar en ufak seyde böyleler iste
Sebebi erkeksin sen sende ne sorun olacak sorun kadindadir bakis acisiyla yetistiriliyor buyuk bir kismi. Birsey cikar korkusu baska birsey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…