Başkasına edilen dua kabul olur derler hem kendimize hem birbirimize dua edelim kuzum inşallah bu ay anne olcağını öğrenirsin yumurtaların gelişir. Benimde bugün iğneden sonraki 40.saatim felan şuan inşallah tutmuştur hayırlı haberlerle dolu olur bu ayAllahım insallah bol bol dua edelim verirse rabbim verir her şey vesile
1 buçuk yıl oldu canımAmin canımm inşallah sen ne kadar zamandır istiyosun
Bende mantardan çok çektim ilk evlendim 4 ay geçmedi lanet. Soğan kürü geçirdi tamamen benimkini zaten 1 buçuk yıla bu süre de dahil ama çöp olarakAman doktorunu iyi seç canım benim ilk doktorum olacak herşey nolmal dedi yolladı aonra karısına gittim oda aynı hastanede bana smear testi yaptı sende gebeliği engelleyen virüs var dedi 1 ay antibiyotik verdi meğer mantar varmış bende testte çıkmış antibiyotik iyice tetiklemiş perişan oldum sonra yine ona gittim batikonla içimi yıkadı oda kuruluk yapıyomuş mantardan kurtulmam 1 senemi aldı tam
Amin amin inaşşaaaallah kucağını doldursun sana babasına vatanına milletine hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallahBaşkasına edilen dua kabul olur derler hem kendimize hem birbirimize dua edelim kuzum inşallah bu ay anne olcağını öğrenirsin yumurtaların gelişir. Benimde bugün iğneden sonraki 40.saatim felan şuan inşallah tutmuştur hayırlı haberlerle dolu olur bu ay
Benimde şimdiki doktorum öyle canım allah razı olsunAy allah muhafaza ya çok geçmiş olsun Şafi ismiyle şifa versin insallah benim de ilk doktorum nefretlikti süt hormonum 90 a çıkana kadar hiç bişey yapmadı süründürdü resmen ben ilaç kullanmadan perhiz yaparak düşmesini sağladım ama bu kadını seviyorum allah razı olsun ilgileniyor cevaplıyor herseyi
Helal olsun canım benim Allah razı olsun ne güzel dualar ettin benim için ne dilediysen kat kat fazlası senin olsun inşallah ikizin olurAmin amin inaşşaaaallah kucağını doldursun sana babasına vatanına milletine hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah
Rahatladım konuştukça hakkını helal et valla
Sende helal et canım benimugurluyolum
ve hep haberdar edin bunalırsanız sıkılırsanız da yazın etiketleyin ki göreyim
Ay süper olur gerçekten çok sevinirim kocaları darlayacağımıza birbirimizle konuşmuş oluruzHelal olsun canım benim Allah razı olsun ne güzel dualar ettin benim için ne dilediysen kat kat fazlası senin olsun inşallah ikizin oluryeteeer susmuyo bunlar dicek kadar çocuğa doy inşallah hayırlı evlatların olsun kuzum sen de yaz her zaman. Şu süreçte özellikle birlikte takip edip bekleyelim haber ver muayneleri yumurtaların durumunu
Benim 3 yıl oldu tam canım yanlış doktor seçimi bana bi tedavi başlamadılar en son başka doktora gittim 2 buçuk sene oldu dedim olmuyo swn daha ne kadar bekleyeceksin yada bekleyebilecek misin dedi hemen ilaç tedavisine başladı tam başladım 1 gün içtim ertesi gün eşimin covid testi pozitif çıktı hemen ilacı bıraktım tabi bende covid ilaç kullandım sonraki ay bi gittim kist oluşmuş canım 1 ay doğum kontrol hapı kullandım sonraki ay başladık tedaviye geçen ay adet oldum bu ay bakalım1 buçuk yıl oldu canımsenin ne kadar
Ay bencede çok iyi olurAy süper olur gerçekten çok sevinirim kocaları darlayacağımıza birbirimizle konuşmuş oluruz
Kızz tabi yaa benimki çok sıkılıyo artık biliyorum üzülmemi istemiyo o da haklı ama işte insan konuşmak istiyo. En çok şey oluyo Instagramdan geziyorum mesela "küçük mucizemiz artık bizimle" yazı bir sürü paylaşım dolu oluyo tabi. Ağlaa ağlaa bi hal oluyorumAy süper olur gerçekten çok sevinirim kocaları darlayacağımıza birbirimizle konuşmuş oluruz
Ayy seninde baya sıkıntın olmuş rabbim yüzünü güldürsün kuzum bu ay olmuş olsun ya inşallahBenim 3 yıl oldu tam canım yanlış doktor seçimi bana bi tedavi başlamadılar en son başka doktora gittim 2 buçuk sene oldu dedim olmuyo swn daha ne kadar bekleyeceksin yada bekleyebilecek misin dedi hemen ilaç tedavisine başladı tam başladım 1 gün içtim ertesi gün eşimin covid testi pozitif çıktı hemen ilacı bıraktım tabi bende covid ilaç kullandım sonraki ay bi gittim kist oluşmuş canım 1 ay doğum kontrol hapı kullandım sonraki ay başladık tedaviye geçen ay adet oldum bu ay bakalım
Amin inşallah canımKızz tabi yaa benimki çok sıkılıyo artık biliyorum üzülmemi istemiyo o da haklı ama işte insan konuşmak istiyo. En çok şey oluyo Instagramdan geziyorum mesela "küçük mucizemiz artık bizimle" yazı bir sürü paylaşım dolu oluyo tabi. Ağlaa ağlaa bi hal oluyorumbirbirimize ağlayalım birlikte ağlayalım bu ay son olsun ay sonu birlikte gülelim inşallah
Ayy seninde baya sıkıntın olmuş rabbim yüzünü güldürsün kuzum bu ay olmuş olsun ya inşallah
Kızlar kaç yaşındasınız bu arada ben 24
Yaşıtız bi de baksana ya aynı hep durumumuzAmin inşallah canım
Ben 25
Aa canım o testte neden öyle cıktı acaba kuruma cizgi falanmıydıMalesef
Erken gebelik yaptım şuan
Malesef yokkkk
BilmiyorumAa canım o testte neden öyle cıktı acaba kuruma cizgi falanmıydı
Ay çok az kalmışşşKızlar benimde iğnenin 12.günü bugün bakalım ama hala bi belirtim yok bende anlamadım.
Hoşgeldin canım merhaba, femarayla inşallah daha güzel bir sonuç alırsınnKızlar merhaba hepinize,
25 yalındayım 1.5 yıldır evliyim ve pko sorunum var ( Kilo fazlalığım yok )
Daha önceden başarısız klomen + ovitrelle iğne serüvenim var kist yaptığı için 1 ay kadar dinlen dedi doktor, sonra ki ay 15 gün gecikme ile ilaç kullanarak regl oldum.
Reglinin 3. Günü yani bugün femaraya başladım günde 2 defa toplam 5 gün.
Ayrıyetten doktorumdan izin alarak çörek otu + bal + tarçın kürünü tüketiyorum her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı.
Ultrason görüntülemem 10 Şubat .
Hepimiz için şifa ve sağlıklı hayırlı evlatlar
O şekilde kullanıyordum canım. Şimdi günde 1 tane 500lük alıcamİnşallah canım yeterli olur herhalde toplam 1000 mi oluyor sabah 500 akşam 500 de yutabilirsin
Canını hiç sıkma, birgün mutlaka olucak canımBilmiyorum
Çok kötüyüm
Artık hiç umudum kaşmadıCanını hiç sıkma, birgün mutlaka olucak canım
Aynen öyle canım inşallaaah daha fazla bekletmezler bizim nazlı bebişlerYaşıtız bi de baksana ya aynı hep durumumuz
Gerçekten nazlılar ya birsürü bebek eşyası dolu ev. Eşyaları var kendi yokkAynen öyle canım inşallaaah daha fazla bekletmezler bizim nazlı bebişler
Goremiyorum izin yok diyor