Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm bat 11 mart veya 12 senin ?

Yok kuzu kendimi dinlemediğim halde vajinal ağrım oluyo bankada karşımda müşteri varken alttan biri vurmş gibi oldum bu kadr da dinlemeyiz kendimizi bee yoksa hafiften sıyırmayamı başladık
Ahahaahah valla bunları yazıcam günlüğüme sonrasında döner bakar gülerim inşallah. Az delirmemisiz valla diye yok ama şaka bir yana bence de uydurma değil. Sadece en fazla daha hızlı farkediyoruzdur yoksa bence henüz o kadar delirmedik. Delirmedik dimi, yani galiba

Benim 14 Mart doktorumun hesaplamasına göre. Çünkü 26 Şubat akşam oldum iğneyi. Üstüne iki gün atlayınca 28 şubat. Sonra 14 gün ekleyince de 14 Mart çıkıyor bat.
Az kaldı hafta sonu belli olur. Belim çok ağrıyor benim sadece. Rabbim inşallah bu ay nasip etmiştir

Az kaldı hafta sonu belli olur. Belim çok ağrıyor benim sadece. Rabbim inşallah bu ay nasip etmiştir
Insallah hayırlısıyla bu aydır canım benim ya. Aynen hafta sonu görecegiz artık regli olacak mıyız, gecikecek mi. Senin daha da az kaldı. Insallah senden alırız önce güzel haberi sonra da benden

Senin erken olduysa iğnen 25inde batini 12 Mart hesaplıyorum ben de.
28 günde bir oluyorum bide kolay kolay değilmez bat tarihim
Insallah hayırlısıyla bu aydır canım benim ya. Aynen hafta sonu görecegiz artık regli olacak mıyız, gecikecek mi. Senin daha da az kaldı. Insallah senden alırız önce güzel haberi sonra da benden
İnşallah bakalım nasip diyoruz ya hep. Güzel haberler alırız inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin.
Ooo hadi bakalım hayırlı haberler alalım insaAllah
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız kısa zamanda

Canım hsg yi adet bitiminden sonraki ilk bir iki gün içinde çektirmen gerekiyor diye biliyorum.sen hamile değilsem de adet olmadan çektireyim düşüncesindesin yanlış anlamadıysam.

Benim normalde bugün regli günüm . İğneyi 23 Şubat'ta vurdum . Ama.yarin da hsg günüm yani bu akşam gidip kan vermezsem hsg ye gidememis.olurum

Benim normalde bugün regli günüm . İğneyi 23 Şubat'ta vurdum . Ama.yarin da hsg günüm yani bu akşam gidip kan vermezsem hsg ye gidememis.olurum
Merhaba mesajınızj gördüm. Hsg en uygun adet bittikten 2 3 gün sonra çekilir. Yani adet olmaya yakın tarihimizde hem gebelik oluşmuş olabilir ve röntgen o gebeliğe zarar vereceği için o tarihte yapmazlar. Hem de adet bittikten sonra rahim kalınlığı inceldiği için en iyi görüntü o zaman alınabilir. Yani adet olmaya yakın rahim kalınken çekilmesi doğru sonuç vermez. Hem de gebeliği kaybetme riski olduğu için hiçbir doktor ona göre randevu vermez, adetinizin bitimindeki birkaç gün içinde randevu verirler. Aman siz mutlaka bunu söyleyin çekime girmeden önce.

Çok çok teşekkür ederim. Devlet Hastanesi'ne üniversite hastanesi gün verdi o da 1 ay vardı o zaman en erkeni idi benimle birlikte alanların hepsi haziranın sonu idi . Sadece bana dediler adet olursan ara günü ileriye çekelim..bende şansıma erken gelmiş diye bişey demedim ama dediğinizi anladim çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Evet tahmin ettim muhtemelen yoğunluktan ona dikkat edemiyorlar ama önemli bir işlem szin için ve bebek için riskli olmasın diye dedim. Geçmiş olsun

Canım hsg yi adet bitiminden sonraki ilk bir iki gün içinde çektirmen gerekiyor diye biliyorum.sen hamile değilsem de adet olmadan çektireyim düşüncesindesin yanlış anlamadıysam.
Kuzum bu benim elimde olan bişey değil gün kendileri verdiler ve o da 10 Mart adett günüm inşallah olmam ya da adetten önceye denk gelmiş oluyo . Benimle birlikte alanlar haziranın sonuna hep verdiler ve kimse sormuyo ki adetten sonra gel diye tek dedikleri adetli olma . Yoksa ben sizi anladım haklisinizda gerçekten Allah razı olsun

Şimdi bugün regli günüm üstüne kaç gün koyucam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…