- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
Sanırım çok yoğunluk varCok gec veriyolr o neymis ya cokmu yogunluk var ondanmi
Ay insaAllah eli kalbinde bekleyen herkese bizlerede birbirimize dua edip uyuyalim tamm miOnu ben atmadımbaşka bir arkadaş attı hadi senin kalbinin dile gelmesiyle nasip olsun hem o arkadaşa hemde bana ve seninle 9ozom
Aynen hemOnu ben atmadımbaşka bir arkadaş attı hadi senin kalbinin dile gelmesiyle nasip olsun hem o arkadaşa hemde bana ve seninle 9ozom
Sakin ol şampiyonAyyy pardon özür dilerim ben seni semaeray sandımafedersin
Canim cok gecmis olsun insallah bir daha yasamazsin aynilarini hersey bizim icinBen yukarıda yazdımHaziran'da 2 sene olacak evliligimizde . Bu 2 senede bir aşılama bir de tüp bebek özelde yaptırdım bir kimyasal gebelik yaşadım o kadar üzgün kaldım ki ,bebeğim kimyasal.oldu belimde fıtık patladı sonra devlete gidelim dedim ilkkez doktor da hsg ye dek bari çatlatma iğnesi vuralım dedi şansımız olabilir diye ,o yüzden ne test yaptım ne bişey . Yıllık izin.yazdirdim.10.marta hsg için yarın işim bitince akşama gidip kan verecem ki ertesi gün hsg filmi için gideyim hamile değilsem.
Amin inşallah hepimize nasip olsun inşallah , çok dua ediyorum gerçekten eskiden bu kadar benim gibi bekleyenleri düşünmezdim ama bu yolda yürüdüğümüz her zorluk aynı olunca diyorum Rabbim nolur sen benimle birlikte bekleyen dileyen isteyen bu sınava dahil olan herkese evlat sevgisinin ne olduğunu bildir ve kavussunlar diye . Çünkü yalnız değiliz aynı yoldayız hepimiz . Yollar güç ,çetin ama Rabbim bizimle ,bizlerde dualarımızda birlikte olalım inşallahCanim cok gecmis olsun insallah bir daha yasamazsin aynilarini hersey bizim icin
bende 2.5 sene oldu evleneli ilk yilimda kimyasal gecirdim bir kere ama o zamanlar pek onemli degildi benim icin kendimi hamile sanmistim olmadigimi ogrenince uzulmedim bile sonra bi daha olmadi Allah nasio etsin bizede insallah
Bende aynı şekilde katılıyorum canım. Çok zor süreç allah hepimize yardım etsin inşallah.Amin inşallah hepimize nasip olsun inşallah , çok dua ediyorum gerçekten eskiden bu kadar benim gibi bekleyenleri düşünmezdim ama bu yolda yürüdüğümüz her zorluk aynı olunca diyorum Rabbim nolur sen benimle birlikte bekleyen dileyen isteyen bu sınava dahil olan herkese evlat sevgisinin ne olduğunu bildir ve kavussunlar diye . Çünkü yalnız değiliz aynı yoldayız hepimiz . Yollar güç ,çetin ama Rabbim bizimle ,bizlerde dualarımızda birlikte olalım inşallah
9ozom 1HANIM ve buraya bilmediğim ve dualarda birlikte olduğum herkese nasip olsun inşallah
Duan nekadar guzel Allah razi olsun canim duani sanada yasatsin insaAllahAmin inşallah hepimize nasip olsun inşallah , çok dua ediyorum gerçekten eskiden bu kadar benim gibi bekleyenleri düşünmezdim ama bu yolda yürüdüğümüz her zorluk aynı olunca diyorum Rabbim nolur sen benimle birlikte bekleyen dileyen isteyen bu sınava dahil olan herkese evlat sevgisinin ne olduğunu bildir ve kavussunlar diye . Çünkü yalnız değiliz aynı yoldayız hepimiz . Yollar güç ,çetin ama Rabbim bizimle ,bizlerde dualarımızda birlikte olalım inşallah
9ozom 1HANIM ve buraya bilmediğim ve dualarda birlikte olduğum herkese nasip olsun inşallah
Aminnnm inşallahDuan nekadar guzel Allah razi olsun canim duani sanada yasatsin insaAllah
Aay hadi inşallah hayırlısıyla belki bu ay hamile de olabilir halaKizceler biliyodunuz bugun doktora gittim halen gebelik olabilir dedi ewde ovulasyon yaptim baya pik cikti carsamba adet gunum sonra kizlar gebelik testi yap dediler yaptim ve sonuc silik cizgi cikti suan biraz olayin sokundayim sabah bi kez daha yapicam kizlar
Bu bir belirti miymiş ya bilmiyordum.Ovulasyonum boyle cikti adete iki gun kala
Amin!Rabbim bizlerle olsun inşallah
Benim Almanya'daki doktorum hesabı şöyle. Igneyi yaptıktan sonra iki gün atlayıp 14 gün sayarsan regli gününü bulursun. İdrarda evde kendin bakmak için de üstüne 3 gün gecikme ekle. Yani iğne günüyle beraber 19 güne denk geliyor. O zaman kadar regli olmazsan testi yap öncesinde yapma dedi valla benim doktorum. Geçen ay ben de erken yaptım ama bundan sonra doktorun dediğini yapacağım. 26 şubatta oldum iğneyi. İşte 14 Mart gibi regli günüm 17 si gibi de olmadımsa hala regli test yapacağım evde. Bana sizin hesaplar çok erken gibi geliyor kızlar. 10. Günler, 12. günler falan okuyorum. Sizin kendi düşünceniz mi bu yoksa doktorunuz mu öyle önerdi?İğne vuruldugumuz günü mü sayicaz ? İğneyi vurduğumuz gün itibariyle benim bugün 14.günümdü
Ay hadi inşallah hepimizGruptan bu ay hamile çıkacak ama bakalım kimöyle hissediyorum
Ahaahahahah valla bana olmadı henüz. Ama. Bu akşam bende de garip yeni birsey başladı. Ağrı değil ama icerde böyle bir baskı hissediyorum sankiSize uzmanlık sorusu. Ara ara alttan sanki biri vuruyormuş gibi rahmim zonkluyor. Bazen çok şiddetli oluyor bazen hafif. Var mı böyle bişey yaşayan
Bende seninle yapcam 25 şubat benim iğne tarihimdeBenim Almanya'daki doktorum hesabı şöyle. Igneyi yaptıktan sonra iki gün atlayıp 14 gün sayarsan regli gününü bulursun. İdrarda evde kendin bakmak için de üstüne 3 gün gecikme ekle. Yani iğne günüyle beraber 19 güne denk geliyor. O zaman kadar regli olmazsan testi yap öncesinde yapma dedi valla benim doktorum. Geçen ay ben de erken yaptım ama bundan sonra doktorun dediğini yapacağım. 26 şubatta oldum iğneyi. İşte 14 Mart gibi regli günüm 17 si gibi de olmadımsa hala regli test yapacağım evde. Bana sizin hesaplar çok erken gibi geliyor kızlar. 10. Günler, 12. günler falan okuyorum. Sizin kendi düşünceniz mi bu yoksa doktorunuz mu öyle önerdi?
Yok kuzu kendimi dinlemediğim halde vajinal ağrım oluyo bankada karşımda müşteri varken alttan biri vurmş gibi oldumAhaahahahah valla bana olmadı henüz. Ama. Bu akşam bende de garip yeni birsey başladı. Ağrı değil ama icerde böyle bir baskı hissediyorum sankihayırdır inşallah. Kendimizi çok dinlemekten mi delirdik acaba ama kendiliğinden de böyle şeyler nasıl hissedilir ki yaaa
Ay hadi bakalım. Beraber yapacak olmamız da güzelmiş.Bende seninle yapcam 25 şubat benim iğne tarihimderegli geçkmesini beklycem zaten