3 gün dedi benim doktor ay hadi hayırlısıyla olmazsın inşallah.Şimdi bugün regli günüm üstüne kaç gün koyucam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün dedi benim doktor ay hadi hayırlısıyla olmazsın inşallah.Şimdi bugün regli günüm üstüne kaç gün koyucam canım
Öyleyse mutlaka var tabi. Hiç riske atma.Benim normalde bugün regli günüm . İğneyi 23 Şubat'ta vurdum . Ama.yarin da hsg günüm yani bu akşam gidip kan vermezsem hsg ye gidememis.olurum
İnşallah inşallah hepimize nasip olur . Bence benim doktorum umursamadı dedi adetin geçerse test yap3 gün dedi benim doktor ay hadi hayırlısıyla olmazsın inşallah.
Olabilir valla bazı konularda her doktor farklı birsey diyor. Benim de mesela iğne akşam yapıldı, doktor aynı akşam, olmazsa en geç ertesi gün ilişki önerdi. Sonrasını istediğiniz gibi dedi. Şaşırmıştım bir kere yeter mi diye. Burda bazı doktorların saatiyle falan bile öneride bulunduğunu okudum. 10 gün boyunca gün aşırı yazanlar var. Benim doktorun dediği de aslında mantıklı. Çünkü sperm uzun süre yaşayabiliyor ve tüplere kadar yüzmeleri de 10-14 saat sürüyormuş. O yüzden o çatlama olmadan mutlaka ilski olmalı kafasında olan doktorlardan. Ama ben burda diğer kızların da dediği gibi mesela sonrasında da biraz devam ettim. Hayırlısı hakkımızda.İnşallah inşallah hepimize nasip olur . Bence benim doktorum umursamadı dedi adetin geçerse test yap
Benimki de o doktorlardan bana 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı dediOlabilir valla bazı konularda her doktor farklı birsey diyor. Benim de mesela iğne akşam yapıldı, doktor aynı akşam, olmazsa en geç ertesi gün ilişki önerdi. Sonrasını istediğiniz gibi dedi. Şaşırmıştım bir kere yeter mi diye. Burda bazı doktorların saatiyle falan bile öneride bulunduğunu okudum. 10 gün boyunca gün aşırı yazanlar var. Benim doktorun dediği de aslında mantıklı. Çünkü sperm uzun süre yaşayabiliyor ve tüplere kadar yüzmeleri de 10-14 saat sürüyormuş. O yüzden o çatlama olmadan mutlaka ilski olmalı kafasında olan doktorlardan. Ama ben burda diğer kızların da dediği gibi mesela sonrasında da biraz devam ettim. Hayırlısı hakkımızda.
En iyisini yapmışsın bende keşke öncesinde yapsa idim . Aslında hepsi nasıpOlabilir valla bazı konularda her doktor farklı birsey diyor. Benim de mesela iğne akşam yapıldı, doktor aynı akşam, olmazsa en geç ertesi gün ilişki önerdi. Sonrasını istediğiniz gibi dedi. Şaşırmıştım bir kere yeter mi diye. Burda bazı doktorların saatiyle falan bile öneride bulunduğunu okudum. 10 gün boyunca gün aşırı yazanlar var. Benim doktorun dediği de aslında mantıklı. Çünkü sperm uzun süre yaşayabiliyor ve tüplere kadar yüzmeleri de 10-14 saat sürüyormuş. O yüzden o çatlama olmadan mutlaka ilski olmalı kafasında olan doktorlardan. Ama ben burda diğer kızların da dediği gibi mesela sonrasında da biraz devam ettim. Hayırlısı hakkımızda.
Canım idrar testi verirsen ya da kan testi sonucun çıkınca yaz merak ettim m sonucu benEn iyisini yapmışsın bende keşke öncesinde yapsa idim . Aslında hepsi nasıp
Akşama inşallah acile gidip vericem isim biraz geç bitiyor yoksa giderdim hemde daha iyi akşam . Allah razı olsun kuzum rabbim hepimize nasip etsin inşallahCanım idrar testi verirsen ya da kan testi sonucun çıkınca yaz merak ettim m sonucu ben
Aynen canım ya. Nasip. Bakalım ne çıkacak kan tahlili sonucun.En iyisini yapmışsın bende keşke öncesinde yapsa idim . Aslında hepsi nasıp
Dua edin nolur geriliyorum elimde olmadanAynen canım ya. Nasip. Bakalım ne çıkacak kan tahlili sonucun.
Şimdi sana en içten şekilde hemen dua ediyorum. Elinden geldiği kadar kendini başka şeylere vermeye çalış.Dua edin nolur geriliyorum elimde olmadan
Allah senden razı olsun . Rabbim sana da bekleyen herkese de en güzel en iyi zamanda nasip etsin inşallah benimde dualarım hep sizlerleŞimdi sana en içten şekilde hemen dua ediyorum. Elinden geldiği kadar kendini başka şeylere vermeye çalış.
Kan tahlili ver kuzum . İnşallah vardır inşallahKızlar benim negatif cikti testim silik bile yok siz ne durumdasınız
Amiiiiin canım inşallah. Yalnız şimdi yüksek lisanslı, ve bilime önem veren biri olarak sana komik birsey diyeceğim. Bahanem bana dua ederken esniyorsa üstünde nazar var derdi. Ben de şimdi sana du okurken esnedim. Buna da en iyi care kendi kendine arada dua oku o zaman nazarin sana bir etkisi olmaz derdi babanem. İstersen biraz bu ara sen de kendine dua oku canım. Büyüklerimizin bir bildiği vardır. Herseyi de bilimle açıklayamayız yani değil mi.Allah senden razı olsun . Rabbim sana da bekleyen herkese de en güzel en iyi zamanda nasip etsin inşallah benimde dualarım hep sizlerle
Regli günün de mi yaptın yoksa geciktikten sonra mı yaptın canım? Erken olmasın?Kızlar benim negatif cikti testim silik bile yok siz ne durumdasınız
Naptin canım, yaptın mı testi?Kizceler biliyodunuz bugun doktora gittim halen gebelik olabilir dedi ewde ovulasyon yaptim baya pik cikti carsamba adet gunum sonra kizlar gebelik testi yap dediler yaptim ve sonuc silik cizgi cikti suan biraz olayin sokundayim sabah bi kez daha yapicam kizlar
Var mı bir gelişme sende kuzum?Aynen öyle canım bende bıraktım test işini artık regl bekliyorum bakalım. İnşallah en kısa zamanda gelir de önümüzdeki aya başlarız
ya aslında doğrusu bu da işte biz sabredemiyoruz beklemek lazımmış onu bir kez daha öğrenmiş olduk. Ama ben açıkçası buralarda okudum 12. Günden sonra çıkma ihtimali var diyorlardı ona dayanarak yaptım.Benim Almanya'daki doktorum hesabı şöyle. Igneyi yaptıktan sonra iki gün atlayıp 14 gün sayarsan regli gününü bulursun. İdrarda evde kendin bakmak için de üstüne 3 gün gecikme ekle. Yani iğne günüyle beraber 19 güne denk geliyor. O zaman kadar regli olmazsan testi yap öncesinde yapma dedi valla benim doktorum. Geçen ay ben de erken yaptım ama bundan sonra doktorun dediğini yapacağım. 26 şubatta oldum iğneyi. İşte 14 Mart gibi regli günüm 17 si gibi de olmadımsa hala regli test yapacağım evde. Bana sizin hesaplar çok erken gibi geliyor kızlar. 10. Günler, 12. günler falan okuyorum. Sizin kendi düşünceniz mi bu yoksa doktorunuz mu öyle önerdi?
Yok canım ben regl bekliyorumVar mı bir gelişme sende kuzum?
Hayırlısı canım. Insallah tez zamanda kavuşuruz isteklerimize hepimiz. Benim de kistin olduğu taraf ağrıyor devamlı ne olacak bilmiyorum.ya aslında doğrusu bu da işte biz sabredemiyoruz beklemek lazımmış onu bir kez daha öğrenmiş olduk. Ama ben açıkçası buralarda okudum 12. Günden sonra çıkma ihtimali var diyorlardı ona dayanarak yaptım.
Kızlar benim negatif cikti testim silik bile yok siz ne durumdasınız
Yaaaa ama ama diğer testinde vardı pfff
Yok canım ben regl bekliyorum