Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Askim ben igneyi sabah 10 da vurdum ogunun aksami saat 9 gibi catladi benim catlama olunca ben anliyorm kahverengi akinti geliyo cnki o yuzden o gunu saydım 1 die ama inan bu konuda emin degiliml
Benim sadcee o gün akıntım hafif oldu başka bişey olmadı . Doktor dedi saat 1 de vur ertesi gün gece başlayın dedi 36 saat sonra ama iğne günü ile benim bugün 14.gün yarın adet olmam lazım normal dongum.ile

Askim ben igneyi sabah 10 da vurdum ogunun aksami saat 9 gibi catladi benim catlama olunca ben anliyorm kahverengi akinti geliyo cnki o yuzden o gunu saydım 1 die ama inan bu konuda emin degiliml
Sıkıntı ne.hsg gününü 10.marta verdiler devlet taa temmuza atiyo şansıma.biri iptal etmiş bana bu tarihi verdiler adet olmazsam ya hamileyim ya da olmadan hsg cekilmem.lazim.yoksa gumburtuye gidecek . Yani hamileliğe odaklanmadim biliyosun kaç kere dedim ama rabbim nasip etsin yeter ki yoksa bari adet olmiyim hsg yi cektireyim

Hsg adetli cekilmiyo mu ben oyke duymustum

Benim bugun ignenin 12.günüydü canim
Hatta ben bu silik cizginin ignenin etkisi olabilecegini düşünüyorum daha cok diger ihtimalden
Ben yukarıda yazdım Haziran'da 2 sene olacak evliligimizde . Bu 2 senede bir aşılama bir de tüp bebek özelde yaptırdım bir kimyasal gebelik yaşadım o kadar üzgün kaldım ki ,bebeğim kimyasal.oldu belimde fıtık patladı sonra devlete gidelim dedim ilkkez doktor da hsg ye dek bari çatlatma iğnesi vuralım dedi şansımız olabilir diye ,o yüzden ne test yaptım ne bişey . Yıllık izin.yazdirdim.10.marta hsg için yarın işim bitince akşama gidip kan verecem ki ertesi gün hsg filmi için gideyim hamile değilsem.

Belimden de amelîyat oldum Kasım da bebekten sonra 2 ay filan ağrıdan acidan kackere bayıldım yuruyemedim vs . Ne bileyim yine de of demiyorum çünkü artık olağan durumlar.gibi düşünüyorum

Çekilmiyo özellikle bana dediler sakın adet olmasın olursan bizi ara günü cekelim
Hee ben yanlis biliyorum ozamnumarim hersey istedigin gibi olur arayip anlatsan durumu gerci neyi anlatican yarin ayin 9 u bigun onceye alsalrdi die diyicektim belki 11 nde olursun stres yap gecikir adet oyunu kuralina gore oyna

Kızlar iyi cesaret ediyorsunuz test yapıyosunuz. En iyisi batı beklemek ve bat geçtikten sonra test yapmak.
Aslında haklısın canım ya özellikle tedavi varsa beklemek lazım çünkü silik de çıksa çizgi iğnenin etkisi mi bilmem ne düşünüyorsun işte.
Ay ben de aynı şeyi yaşadım. İlk test silik ertesi gün daha da silik batı beklemek hatta bi kaç gün geçmesini beklemek lazım sanırım.

Hee ben yanlis biliyorum ozamnumarim hersey istedigin gibi olur arayip anlatsan durumu gerci neyi anlatican yarin ayin 9 u bigun onceye alsalrdi die diyicektim belki 11 nde olursun stres yap gecikir adet oyunu kuralina gore oyna
Benimle aynı tarihte verilen hastaya haziranın 20 kerime hsg ye gün vermişler devlet ya ,nasip bana erken geldi o yüzden ya hamiş kalıp gitmemek nasip olsun ya da adet olmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…