Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Evet biliyorum nazar varmış üstümde hep duymusumdur bak sende de sirayet etmiş :))
Allah razı olsun ve duaya , teslimiyete hep inanıyorum dua da bol bol ediyorum .
Rabbim hepimizin muradını versin inşallah

Ya benim olayim su sabah gec uyandim ise gidicektim aceleyle testi yaptim hatta tam kapidan ciktim test yapmayi unutmustum bile geri dondum hizlica yaptim yani ben az biraz gordum esim yok sanki dedi ama daha 1 dkka faln olmustu esim oyle diyince bende hizlica montumu alip ciktim simdi ewe geldim baktim silik cizgi var bundada ama resim cekince gozukmuyo ama gorsel olark cok net goruyorm cok hafif hafif pembe cizik

O zaman beklemeye ve test yapmaya devam demek?

Evet vardi canim ama bugun sabah kalkinca yaptim yoksimdi kac saat sonra baktim yine aşırın silik ben bu teste hic guvenmiyorum simdi baktim kac kisinin hep silik cikmis sonrada kanda negatif senin testin markasi neydi?Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Canm sen ovulasyon yaptinmi hic bu silikler ciktiignda adetine kac gun var benmde testler silik ama bnmde bilmem hamilelik vardir diemiyorm niyeyse ovulasyonum dune gore bi tik koyu ama bidahami yumurtluyoz arkads adete grnce

Canm sen ovulasyon yaptinmi hic bu silikler ciktiignda adetine kac gun var benmde testler silik ama bnmde bilmem hamilelik vardir diemiyorm niyeyse ovulasyonum dune gore bi tik koyu ama bidahami yumurtluyoz arkads adete grnce
Yok canim ovulasyon yapmadim hic
Adetime birmalde uc dort gun var ama benim asilamamin bugun 12.günü Erken testin ustundede şüpheli iliskiden 7-10 sonra cikar yaziyor ya ondan dolayi cikardi diye dusunuyorum bide dort gun once yaptim cok cok silik dun yaptim yine ayni sekilde bugun sabah hic yok demekki onlarda ignenin etkisiymis hala
Cuma gunune randevum var kan vericem mutlaka zaten doktor istiyor cunku buyuk ihtimal tedaviye devam edicekmisin diye sorucak bende kararsizim acikcasi

Ay hayirlisiysa inşallah canım yaaa. Ama sol taraf agridikca biraz moralim bozuluyor. Bakalım. Haberdar ederim gene sizi.
Bence o ağrılar da iyi canım. gebelikte ağrı olurMuş çoğu kadında.
yaaa ama hakikaten sen çok erken yapmışsın testi. Büyük ihtimalle dediğin gibi onlar iğnenin etkisi idi. Bence artık sende beklemeye geç. Biliyorum zor ama bu da insanı yoruyor bende kendimde silik görünce umutlandım. Çok üzücü oluyor artık test yapmayacağım . Hayırlısı deyip beklemek. Ayrıca 7_10 günde çıkar böyle bişey yok. döllenen yumurta Rahime yerleşmesi gerek testte çıkması içim. Ve bu Rahime yerleşme 12 güne kadar olabilir. Yani test için çoooook acile ediyoruz aslında.

Insallah hayırlısıyla öyledir canım ya. Moral oldun bana. Ben de bekliyorum işte. Daha var testi haftaya yapicam inşallah regli olmazsam.

E ed cekmisin ne dusunuyosun? Benim fun 13. Gundu silik cikti bugun 14. Gun yine silik ama bilmem testlerin azizligidir die dusunuyorm bekleyecem bi cumaya kadr bende

Kesinlikle cok haklisin canim
Beklemeye gectim bu sabah itibariyle
Sen ne kadar zamandur evlisin canim ögretmenmiydin yanlışmı hatırlıyorum

E ed cekmisin ne dusunuyosun? Benim fun 13. Gundu silik cikti bugun 14. Gun yine silik ama bilmem testlerin azizligidir die dusunuyorm bekleyecem bi cumaya kadr bende
Etmeyi düşünüyorum esimede danışıcam tabii bakalim
Canim belli olmaz belkide dogrudur ama kafa olarak her sonuca hazirlayalim kendimizi ama umutsuzda olmayalim bence

Etmeyi düşünüyorum esimede danışıcam tabii bakalim
Canim belli olmaz belkide dogrudur ama kafa olarak her sonuca hazirlayalim kendimizi ama umutsuzda olmayalim bence
Anladim canm hakkinda hayirlisi ewet kafamiz cok odakli bence bi kafamizi dagitalim ya

Kesinlikle cok haklisin canim
Beklemeye gectim bu sabah itibariyle
Sen ne kadar zamandur evlisin canim ögretmenmiydin yanlışmı hatırlıyorum
Ah canım ben 4 sene bitti nerdeyse 4,5 yıl olacak evleneli. Ama 19 ay oldu toplamda denediğimiz. Arada bi süre ara verdik falan. 2 yıldan beri uğraşıyorum. Evet öğretmenim canım. bugün Okulda bi hoca rüyamda seni gördüm hamileydin makarna AŞ ermiştin diyor sabah. Gözlerim doldu bi çaktırmamaya çalıştım. Çok zor süreç allaH yardım etsin hepimize

Kizlar bnce su hamilelik muabetin az ara verelim iyi gelmiyo bize normal sohbet edelim sonuc zaten belli olunca konusuruz azcik moralimizi tavan yapmamiz lazim zuzu belkide o kisiye ayan olmustur nerden bilebilirizbi silkelenin bakim

Kizlar bnce su hamilelik muabetin az ara verelim iyi gelmiyo bize normal sohbet edelim sonuc zaten belli olunca konusuruz azcik moralimizi tavan yapmamiz lazim zuzu belkide o kisiye ayan olmustur nerden bilebilirizbi silkelenin bakim
Yok kızzz benim derdim kimseyle değil. Ben kendi kendimle savaşıyorum şu an.bu hayatta çalışıp da başaramadığım tek şey bu oldu zoruma gidiyor Artık. Sonuçta burası gebelik grubu tabi ki bunlar konuşulacak. Sorun sizde değil bende

Benim de bir arkadaşım aradi dün ki uzun zamandır gorusmemistik ve hicbirseyden haberi yok. Ruyamda gördüm hamileydin dedi. Hayırlısı. tesadüf degildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…