Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah inşallah hepimize nasip olur . Bence benim doktorum umursamadı dedi adetin geçerse test yap
Olabilir valla bazı konularda her doktor farklı birsey diyor. Benim de mesela iğne akşam yapıldı, doktor aynı akşam, olmazsa en geç ertesi gün ilişki önerdi. Sonrasını istediğiniz gibi dedi. Şaşırmıştım bir kere yeter mi diye. Burda bazı doktorların saatiyle falan bile öneride bulunduğunu okudum. 10 gün boyunca gün aşırı yazanlar var. Benim doktorun dediği de aslında mantıklı. Çünkü sperm uzun süre yaşayabiliyor ve tüplere kadar yüzmeleri de 10-14 saat sürüyormuş. O yüzden o çatlama olmadan mutlaka ilski olmalı kafasında olan doktorlardan. Ama ben burda diğer kızların da dediği gibi mesela sonrasında da biraz devam ettim. Hayırlısı hakkımızda.

Benimki de o doktorlardan bana 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı dedi

En iyisini yapmışsın bende keşke öncesinde yapsa idim . Aslında hepsi nasıp

Allah senden razı olsun . Rabbim sana da bekleyen herkese de en güzel en iyi zamanda nasip etsin inşallah benimde dualarım hep sizlerle
Amiiiiin canım inşallah. Yalnız şimdi yüksek lisanslı, ve bilime önem veren biri olarak sana komik birsey diyeceğim. Bahanem bana dua ederken esniyorsa üstünde nazar var derdi. Ben de şimdi sana du okurken esnedim. Buna da en iyi care kendi kendine arada dua oku o zaman nazarin sana bir etkisi olmaz derdi babanem. İstersen biraz bu ara sen de kendine dua oku canım. Büyüklerimizin bir bildiği vardır. Herseyi de bilimle açıklayamayız yani değil mi.

Naptin canım, yaptın mı testi?

ya aslında doğrusu bu da işte biz sabredemiyoruz beklemek lazımmış onu bir kez daha öğrenmiş olduk. Ama ben açıkçası buralarda okudum 12. Günden sonra çıkma ihtimali var diyorlardı ona dayanarak yaptım.
Kızlar benim negatif cikti testim silik bile yok siz ne durumdasınız
Yaaaa ama ama diğer testinde vardı pfff
Var mı bir gelişme sende kuzum?
Yok canım ben regl bekliyorum

Hayırlısı canım. Insallah tez zamanda kavuşuruz isteklerimize hepimiz. Benim de kistin olduğu taraf ağrıyor devamlı ne olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…