- 20 Kasım 2020
- 607
- 487
- 31
Benmde predictor canm benimde ilk catlatma ignesi benm bugun ignenin 13. GunuBen asilama oldum ilk defa canim
Prodoctor markasi seninki neydi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmde predictor canm benimde ilk catlatma ignesi benm bugun ignenin 13. GunuBen asilama oldum ilk defa canim
Prodoctor markasi seninki neydi canim
İğne vuruldugumuz günü mü sayicaz ? İğneyi vurduğumuz gün itibariyle benim bugün 14.günümdüBenmde predictor canm benimde ilk catlatma ignesi benm bugun ignenin 13. Gunu
Askim ben igneyi sabah 10 da vurdum ogunun aksami saat 9 gibi catladi benim catlama olunca ben anliyorm kahverengi akinti geliyo cnki o yuzden o gunu saydım 1 die ama inan bu konuda emin degilimlİğne vuruldugumuz günü mü sayicaz ? İğneyi vurduğumuz gün itibariyle benim bugün 14.günümdü
Benim sadcee o gün akıntım hafif oldu başka bişey olmadı . Doktor dedi saat 1 de vur ertesi gün gece başlayın dedi 36 saat sonra ama iğne günü ile benim bugün 14.gün yarın adet olmam lazım normal dongum.ileAskim ben igneyi sabah 10 da vurdum ogunun aksami saat 9 gibi catladi benim catlama olunca ben anliyorm kahverengi akinti geliyo cnki o yuzden o gunu saydım 1 die ama inan bu konuda emin degiliml
Benim bugun ignenin 12.günüydü canimİğne vuruldugumuz günü mü sayicaz ? İğneyi vurduğumuz gün itibariyle benim bugün 14.günümdü
Sıkıntı ne.hsg gününü 10.marta verdiler devlet taa temmuza atiyo şansıma.biri iptal etmiş bana bu tarihi verdiler adet olmazsam ya hamileyim ya da olmadan hsg cekilmem.lazim.yoksa gumburtuye gidecek . Yani hamileliğe odaklanmadim biliyosun kaç kere dedim ama rabbim nasip etsin yeter ki yoksa bari adet olmiyim hsg yi cektireyimAskim ben igneyi sabah 10 da vurdum ogunun aksami saat 9 gibi catladi benim catlama olunca ben anliyorm kahverengi akinti geliyo cnki o yuzden o gunu saydım 1 die ama inan bu konuda emin degiliml
Olmadi yatin bidaha yap 13 .gun daha net diyolarBenim bugun ignenin 12.günüydü canim
Hatta ben bu silik cizginin ignenin etkisi olabilecegini düşünüyorum daha cok diger ihtimalden
Hsg adetli cekilmiyo mu ben oyke duymustumSıkıntı ne.hsg gününü 10.marta verdiler devlet taa temmuza atiyo şansıma.biri iptal etmiş bana bu tarihi verdiler adet olmazsam ya hamileyim ya da olmadan hsg cekilmem.lazim.yoksa gumburtuye gidecek . Yani hamileliğe odaklanmadim biliyosun kaç kere dedim ama rabbim nasip etsin yeter ki yoksa bari adet olmiyim hsg yi cektireyim
Onu zaten mutlaka yapicamhayirlisi insallah ya hepimiz icinOlmadi yatin bidaha yap 13 .gun daha net diyolar
Ben yukarıda yazdım Haziran'da 2 sene olacak evliligimizde . Bu 2 senede bir aşılama bir de tüp bebek özelde yaptırdım bir kimyasal gebelik yaşadım o kadar üzgün kaldım ki ,bebeğim kimyasal.oldu belimde fıtık patladı sonra devlete gidelim dedim ilkkez doktor da hsg ye dek bari çatlatma iğnesi vuralım dedi şansımız olabilir diye ,o yüzden ne test yaptım ne bişey . Yıllık izin.yazdirdim.10.marta hsg için yarın işim bitince akşama gidip kan verecem ki ertesi gün hsg filmi için gideyim hamile değilsem.Benim bugun ignenin 12.günüydü canim
Hatta ben bu silik cizginin ignenin etkisi olabilecegini düşünüyorum daha cok diger ihtimalden
Amin kuzum olmasada nasip diyicezOnu zaten mutlaka yapicamhayirlisi insallah ya hepimiz icin
Çekilmiyo özellikle bana dediler sakın adet olmasın olursan bizi ara günü cekelimHsg adetli cekilmiyo mu ben oyke duymustum
Belimden de amelîyat oldum Kasım da bebekten sonra 2 ay filan ağrıdan acidan kackere bayıldım yuruyemedim vs . Ne bileyim yine de of demiyorum çünkü artık olağan durumlar.gibi düşünüyorumBen yukarıda yazdım Haziran'da 2 sene olacak evliligimizde . Bu 2 senede bir aşılama bir de tüp bebek özelde yaptırdım bir kimyasal gebelik yaşadım o kadar üzgün kaldım ki ,bebeğim kimyasal.oldu belimde fıtık patladı sonra devlete gidelim dedim ilkkez doktor da hsg ye dek bari çatlatma iğnesi vuralım dedi şansımız olabilir diye ,o yüzden ne test yaptım ne bişey . Yıllık izin.yazdirdim.10.marta hsg için yarın işim bitince akşama gidip kan verecem ki ertesi gün hsg filmi için gideyim hamile değilsem.
Hee ben yanlis biliyorum ozamnumarim hersey istedigin gibi olur arayip anlatsan durumu gerci neyi anlatican yarin ayin 9 u bigun onceye alsalrdi die diyicektim belki 11 nde olursun stres yap gecikir adet oyunu kuralina gore oynaÇekilmiyo özellikle bana dediler sakın adet olmasın olursan bizi ara günü cekelim
Aslında haklısın canım ya özellikle tedavi varsa beklemek lazım çünkü silik de çıksa çizgi iğnenin etkisi mi bilmem ne düşünüyorsun işte.Kızlar iyi cesaret ediyorsunuz test yapıyosunuz. En iyisi batı beklemek ve bat geçtikten sonra test yapmak.
Ay ben de aynı şeyi yaşadım. İlk test silik ertesi gün daha da silik batı beklemek hatta bi kaç gün geçmesini beklemek lazım sanırım.Benimde cumartesi aşılamanın 8.gunuydu erken gebelik testinde cok cok silik zorla gorunur çizgi çıktı
İgne etkisidir diye düşündüm igneninde 10.günüydü çünkü bugun yaptim varsa kesin daha koyu çıkması lazim dedim çünkü ama görünür görünmez digerinden dahada silik çıktı benimde pek umudum kalmadi açıkçası olsaydi dahada belli olurdu diye düşünüyorum yada cumartesi ignenin etkisi daha fazlaydi simdi azaldi dahada siliklesti
Benimle aynı tarihte verilen hastaya haziranın 20 kerime hsg ye gün vermişler devlet ya ,nasip bana erken geldi o yüzden ya hamiş kalıp gitmemek nasip olsun ya da adet olmiyimHee ben yanlis biliyorum ozamnumarim hersey istedigin gibi olur arayip anlatsan durumu gerci neyi anlatican yarin ayin 9 u bigun onceye alsalrdi die diyicektim belki 11 nde olursun stres yap gecikir adet oyunu kuralina gore oyna
Ooooo inşallah hamişsindir yaaaaa ama senin çizgin de çok güzel var bence sende de bişeylerBenimle aynı tarihte verilen hastaya haziranın 20 kerime hsg ye gün vermişler devlet ya ,nasip bana erken geldi o yüzden ya hamiş kalıp gitmemek nasip olsun ya da adet olmiyim
Cok gec veriyolr o neymis ya cokmu yogunluk var ondanmiBenimle aynı tarihte verilen hastaya haziranın 20 kerime hsg ye gün vermişler devlet ya ,nasip bana erken geldi o yüzden ya hamiş kalıp gitmemek nasip olsun ya da adet olmiyim
Ooooo inşallah hamişsindir yaaaaa ama senin çizgin de çok güzel var bence sende de bişeyler
Onu ben atmadım başka bir arkadaş attı hadi senin kalbinin dile gelmesiyle nasip olsun hem o arkadaşa hemde bana ve seninle 9ozomOoooo inşallah hamişsindir yaaaaa ama senin çizgin de çok güzel var bence sende de bişeyler
Ayyy pardon özür dilerim ben seni semaeray sandım afedersinBenimle aynı tarihte verilen hastaya haziranın 20 kerime hsg ye gün vermişler devlet ya ,nasip bana erken geldi o yüzden ya hamiş kalıp gitmemek nasip olsun ya da adet olmiyim