Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben cesaret edip yapamıyorum erkenden gerçekten
Iyi yapıyorsun zaten bence cesaret edememekle. İnsanın kafası karışıyor, duyguları inciniyor. Zaten iki senedir normal yollarla deneyip kaç kere test yapıp o negatif sonucu görmekten bunaldım. Bundan sonra regli gecikmeden yapmayacağım. Karar verdim.

Kizceler biliyodunuz bugun doktora gittim halen gebelik olabilir dedi ewde ovulasyon yaptim baya pik cikti carsamba adet gunum sonra kizlar gebelik testi yap dediler yaptim ve sonuc silik cizgi cikti suan biraz olayin sokundayim sabah bi kez daha yapicam kizlar

Nerdesiniz yahuewet askim ovulasyon yaptim doktora gitmeden once pik cikti zuzu hamilelik olabilir dedi sonra foktor bebegin seninle olabilir dedi ewe geldim gebelik testi yaptim bu cikti yarin faln bidaha yaparim zaten carsamba regl gunum

Canim bende ayni testi yaptim iki kere benimde seninki gibi oldu acaba testte bir sıkıntı olabilirmi?
Yaa keske olsa cok isterdim ama inanamiyo gibiyim insallah dogru sonuc veriyodur ikimizinkinide
Valla bilmiyomki bende inanamiyom oyuzden cok kendimi kaptirmiyorum zaten varsa bizimledirler sen erken gebelik mi yaptin atsana duruyosa bakayim

Ben daha iyi goruyorum fotografta yok gibi sanki hatta esime dedimki benmi hayal görüyorum sende görüyormusun oda gördüğünü söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…