Aynen bir kere yaptım onu bu sefer yapmayacagim. Çok kararliyim.Kızlar iyi cesaret ediyorsunuz test yapıyosunuz. En iyisi batı beklemek ve bat geçtikten sonra test yapmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bir kere yaptım onu bu sefer yapmayacagim. Çok kararliyim.Kızlar iyi cesaret ediyorsunuz test yapıyosunuz. En iyisi batı beklemek ve bat geçtikten sonra test yapmak.
Ben cesaret edip yapamıyorum erkenden gerçektenAynen bir kere yaptım onu bu sefer yapmayacagim. Çok kararliyim.
Iyi yapıyorsun zaten bence cesaret edememekle. İnsanın kafası karışıyor, duyguları inciniyor. Zaten iki senedir normal yollarla deneyip kaç kere test yapıp o negatif sonucu görmekten bunaldım. Bundan sonra regli gecikmeden yapmayacağım. Karar verdim.Ben cesaret edip yapamıyorum erkenden gerçekten
Ben burdan görüyorum hafif bir çizgi
Ovulasyonum boyle cikti adete iki gun kala
Canim bende ayni testi yaptim iki kere benimde seninki gibi oldu acaba testte bir sıkıntı olabilirmi?
Valla bilmiyomki bende inanamiyom oyuzden cok kendimi kaptirmiyorum zaten varsa bizimledirler sen erken gebelik mi yaptin atsana duruyosa bakayimCanim bende ayni testi yaptim iki kere benimde seninki gibi oldu acaba testte bir sıkıntı olabilirmi?
Yaa keske olsa cok isterdim ama inanamiyo gibiyim insallah dogru sonuc veriyodur ikimizinkinide
Var gibi bende görüyorum sen doğru diyorsun
İnşallah bebeğin seninledir inşallahBen daha iyi goruyorum fotografta yok gibi sanki hatta esime dedimki benmi hayal görüyorum sende görüyormusun oda gördüğünü söyledi
amin insallah canim hepimiz icinAma bir yandanda düşünmüyor degilim ne olucak bu silik testlerİnşallah bebeğin seninledir inşallah
Yo gayet belli benmkide gozle cok net telefonda cekiyom bi tik daha kayboluyo sen tedavimi gordun kendiligindenmi
Hangi marka bebegim bu test benmkinde c ve t yazmiyo dis yuzeyinde
Ben asilama oldum ilk defa canimYo gayet belli benmkide gozle cok net telefonda cekiyom bi tik daha kayboluyo sen tedavimi gordun kendiligindenmi
Prodoctor markasi seninki neydi canimHangi marka bebegim bu test benmkinde c ve t yazmiyo dis yuzeyinde
Rabbim bizlerle olsun inşallahamin insallah canim hepimiz icinAma bir yandanda düşünmüyor degilim ne olucak bu silik testler