Evet kesinlikle psikolojik bende geçen ay hissettim ama malesef yokmuş bu ay daha aradayım tam bişey hissedemedim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinYa valla ben geçen cuma dedim doktora bazı kadınlar hamile kaldıklarını hissettiklerini söylüyorlar falan diye. Doktor da yok öyle birsey dedi. Hissedemezsin. Doğru çıksa bile tesadüf ondan valla ben bekliyorum elimden başka birsey gelmiyor. Umutluyum tabi ki o ayrı birsey ama hamileyim hissediyorum falan çok doğru değilben geçen ay dedim hissediyorum hamileyim ama regli oldum. Yani o psikolojik sanırım.
rahim filmi canım. tüplere de bakılıyor tıkanıklık var mı diye. varsa o an açıyorlar. zor ama iyi bişey.Hsg ne bu arada?
Ne yaptın kan verdin mi?
sabah test yaptım. dünkü gibiydi çok silik. eşimde görüyor çizgiyi bende görüyorum ama fotoğrafta çıkmıyor o derece silik. gebelik olsa bir tık da olsa koyulaşması gerkirdi diye düşünüyorum. acaba iğnenin etkisimi diye de düşünüyorum. kan vermedim . bugün yarın regl olmazsam veririm artık. şimdi durduk yere kolumu deldirmek istemedim. cesaretim de yok açıkcası şu an olmusuz bi sonuca. iki gün daha beklemeye karar verdim. siz naptınız ne durumdasınız?1HANIM ne durumdasın canım?
Hakkımızda hayırlısı canım. Benim iğne gününü saymazsam 9. Gün bugün. Daha var bata. Beklemek zor ama kendimi meşgul etmeye çalışyorum. Bat günü olmazsam test yapmayı düşünüyorum ama bakalım hayırlısı artık ❤rahim filmi canım. tüplere de bakılıyor tıkanıklık var mı diye. varsa o an açıyorlar. zor ama iyi bişey.
sabah test yaptım. dünkü gibiydi çok silik. eşimde görüyor çizgiyi bende görüyorum ama fotoğrafta çıkmıyor o derece silik. gebelik olsa bir tık da olsa koyulaşması gerkirdi diye düşünüyorum. acaba iğnenin etkisimi diye de düşünüyorum. kan vermedim . bugün yarın regl olmazsam veririm artık. şimdi durduk yere kolumu deldirmek istemedim. cesaretim de yok açıkcası şu an olmusuz bi sonuca. iki gün daha beklemeye karar verdim. siz naptınız ne durumdasınız?
bence de canım bata kadar beklemek lazım hakikaten bak silik de olsa çizgi çıktı ama sevinemedim iğne etkisimi falan diye düşünüyorsun ister istemez. bekle bekle bu kadar bekledik iki üç gün daha beklenir.Hakkımızda hayırlısı canım. Benim iğne gününü saymazsam 9. Gün bugün. Daha var bata. Beklemek zor ama kendimi meşgul etmeye çalışyorum. Bat günü olmazsam test yapmayı düşünüyorum ama bakalım hayırlısı artık ❤
Ya benim kafam karışıyor bat tarihinde. Ben 1 martta gittim doktor çatlamış dedi. O günü de sayarsam 14 mart oluyor batım. Ama o günü saymazsam 15 mart. Hangisini baz alacağımı şaşırdımbence de canım bata kadar beklemek lazım hakikaten bak silik de olsa çizgi çıktı ama sevinemedim iğne etkisimi falan diye düşünüyorsun ister istemez. bekle bekle bu kadar bekledik iki üç gün daha beklenir.
Bence 14 ü alabilirsin . Çünkü iğne vurulduğu gün çatlama olmuyor. Ertesi gün çatladı sayılıyor. Ve o ertesi gün 1. Gün sayılıyor. Seninde çatladığı gün hangisi ise onu 1 sayacaksın. İğne günü pik günü gibi düşün sayılmaz.Ya benim kafam karışıyor bat tarihinde. Ben 1 martta gittim doktor çatlamış dedi. O günü de sayarsam 14 mart oluyor batım. Ama o günü saymazsam 15 mart. Hangisini baz alacağımı şaşırdım
Aynen canım. Cumartesi 18.35 te iğneyi oldum. Pazartesi günü öğleden sonra gittim doktor sabah çatlamış dedi. Yanı tam 36 saat sonra çatlamış. O zaman ben 14 mart sayayim batıBence 14 ü alabilirsin . Çünkü iğne vurulduğu gün çatlama olmuyor. Ertesi gün çatladı sayılıyor. Ve o ertesi gün 1. Gün sayılıyor. Seninde çatladığı gün hangisi ise onu 1 sayacaksın. İğne günü pik günü gibi düşün sayılmaz.
Aynen canım hadi bakalım az kaldı senin bata daAynen canım. Cumartesi 18.35 te iğneyi oldum. Pazartesi günü öğleden sonra gittim doktor sabah çatlamış dedi. Yanı tam 36 saat sonra çatlamış. O zaman ben 14 mart sayayim batı
Hiç hamilelik belirtisi yok. O yüzden çok ta umutlu değilim. Ilk gebeligimde göğüslerim aşırı hassaslasmisti. Şuan tık yokAynen canım hadi bakalım az kaldı senin bata dainşallah güzel sonuçlar gelir
Aynen canım ya bu ay ben de hiç birsey hissetmiyorum vallaEvet kesinlikle psikolojik bende geçen ay hissettim ama malesef yokmuş bu ay daha aradayım tam bişey hissedemedim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Batlarimiz aynı günAynen canım. Cumartesi 18.35 te iğneyi oldum. Pazartesi günü öğleden sonra gittim doktor sabah çatlamış dedi. Yanı tam 36 saat sonra çatlamış. O zaman ben 14 mart sayayim batı
Hayırlısı olsun canım. Ben de valla hiç birsey yok yaaarahim filmi canım. tüplere de bakılıyor tıkanıklık var mı diye. varsa o an açıyorlar. zor ama iyi bişey.
sabah test yaptım. dünkü gibiydi çok silik. eşimde görüyor çizgiyi bende görüyorum ama fotoğrafta çıkmıyor o derece silik. gebelik olsa bir tık da olsa koyulaşması gerkirdi diye düşünüyorum. acaba iğnenin etkisimi diye de düşünüyorum. kan vermedim . bugün yarın regl olmazsam veririm artık. şimdi durduk yere kolumu deldirmek istemedim. cesaretim de yok açıkcası şu an olmusuz bi sonuca. iki gün daha beklemeye karar verdim. siz naptınız ne durumdasınız?
Inşallah hayırlısı olsun canım ya ne diyelim elden bişey gelmiyoAynen canım ya bu ay ben de hiç birsey hissetmiyorum valla
Canım batı bekle cidden en mantıklısı bu. Belirtilere de takılmamak lazımHayırlısı olsun canım. Ben de valla hiç birsey yok yaaayani akşamları çok az regli ağrısı gibi hafif başladı sanki ama hiç birseye yoramiyorum ve hiç de birsey hissetmiyorum. Var ama benim test günüme daha. Igneden itibaren benim doktora göre 19 gün saymam gerekiyor test yapmak için evde. O güne kadar regli olmazsam işte inşallah yapicam evde. Ama kist cikti bu ay ben de ondan da gecikme olabilir tabi. Çok da sevinmemeye çalışacağım gecikirse bile.
Ahahahaa değil mi valla aynen beklicem geçen ay ben de çok erken yapmıştım testi bence öyle daha kötü oluyor. Test yapana kadar regli olursam zaten görürüm olmazsam da hayırlısı işte bakalım.Canım batı bekle cidden en mantıklısı bu. Belirtilere de takılmamak lazımbir günde bütün bakış açım değişti resmen ah ah
Aynen öyle canım bende bıraktım test işini artık regl bekliyorum bakalım. İnşallah en kısa zamanda gelir de önümüzdeki aya başlarızAhahahaa değil mi valla aynen beklicem geçen ay ben de çok erken yapmıştım testi bence öyle daha kötü oluyor. Test yapana kadar regli olursam zaten görürüm olmazsam da hayırlısı işte bakalım.
Hadi bakalım belki gelmez görünce bir kaç güne zatenAynen öyle canım bende bıraktım test işini artık regl bekliyorum bakalım. İnşallah en kısa zamanda gelir de önümüzdeki aya başlarız
Keşkeee gelmese de işteHadi bakalım belki gelmez görünce bir kaç güne zaten