Clife macunu instgramda arastirsana canm iyi diyolr ben bir kutu siparis verdimBende Haziran'da 2 senelik evliyim . Ve ilk günden beri istedik çünkü eşimle yıllardır birlikteyiz sevgiliyken bile sadece çocuğumuzun hayalini kurduk durduk . Bu kadar ay içinde aşılama ,tüp bebek hepsini denedik kimyasal gebelik yaşadım ... Şimdide ilkkez çatlatma iğnesi kullandim ki nasip bakalım . Rabbimize isyan etmeyelim Allah herşeyi intizamla veriyor bizlere
Bende Haziran'da 2 senelik evliyim . Ve ilk günden beri istedik çünkü eşimle yıllardır birlikteyiz sevgiliyken bile sadece çocuğumuzun hayalini kurduk durduk . Bu kadar ay içinde aşılama ,tüp bebek hepsini denedik kimyasal gebelik yaşadım ... Şimdide ilkkez çatlatma iğnesi kullandim ki nasip bakalım . Rabbimize isyan etmeyelim Allah herşeyi intizamla veriyor bizlere
Tabii ki öyle canım kimyasal gebelik yaşamışsın bak hamile kalabiliyorsun canım benim güzel düşün güzel olsun. Ben de tövbe ettim tabii rabbim affetsin ama o günden sonra asla hamile kalamadım ve hiçbir sıkıntı yok eşimde varikosel var gerçi ama doktor sıkıntı yok diyor sperm değerlerindeBende Haziran'da 2 senelik evliyim . Ve ilk günden beri istedik çünkü eşimle yıllardır birlikteyiz sevgiliyken bile sadece çocuğumuzun hayalini kurduk durduk . Bu kadar ay içinde aşılama ,tüp bebek hepsini denedik kimyasal gebelik yaşadım ... Şimdide ilkkez çatlatma iğnesi kullandim ki nasip bakalım . Rabbimize isyan etmeyelim Allah herşeyi intizamla veriyor bizlere
Öyle kuzum öyle Allah razı olsun ama bu değil ki hiç olmayacak . Bizi rabbim sadece sabrımızı ve isyan etmememiz için sınıyo başka açıklaması yok . İlk bu kadar tedavi görmem eşimin spermlerinde sıkıntı olmasın idi , şimdi kendi kendine ki keçiboynuzu pekmezi ve kürler yaptık durduk hepsi düzelmiş şükürler olsun . Tüp bebekte 14 yumurtanın 11 i dolu çıkmıştı bu bizim için çok büyük şans idi doktorlar bile çok mutlu olmuştu ama spermlerinde ki durumdan ötürü sadece 2 tanesi dollendi ve onlarda transfer ile kimyasal oldu ,sonra benim belimde fıtık patladı 2 ay yuruyemedim amelîyat oldum kasimda sonra da işte bu ay çatlatma iğnesi vurdum femara kullanarak . Bakalım Rabbim ne zaman nasıp edecek.Tabii ki öyle canım kimyasal gebelik yaşamışsın bak hamile kalabiliyorsun canım benim güzel düşün güzel olsun. Ben de tövbe ettim tabii rabbim affetsin ama o günden sonra asla hamile kalamadım ve hiçbir sıkıntı yok eşimde varikosel var gerçi ama doktor sıkıntı yok diyor sperm değerlerinde
Ama şimdi kasık ağrısı başladı ben de galiba regl olucamAynen canım ya çok iyi anlıyorum seni ben de sürekli vücudumu izlememeye çalışıyorum herseyi hamileliğe yordugum için ama tabi her zaman başarılı olamıyorum. Hakkımız da hayırlısı.
Canım benim yaa inan üzüldüm durumuna ama allahtan umut kesilmez hiçbir zaman morfoloji mi düşük neden sıkıntı var ki spermlerde. Benim de eşimin sıkıntıydı her yaptığımzda farklı çıkıyp değerler 3 ay önce morfoloji 3 iki ay önce 6 geçen yaptıkk 11 çıktıÖyle kuzum öyle Allah razı olsun ama bu değil ki hiç olmayacak . Bizi rabbim sadece sabrımızı ve isyan etmememiz için sınıyo başka açıklaması yok . İlk bu kadar tedavi görmem eşimin spermlerinde sıkıntı olmasın idi , şimdi kendi kendine ki keçiboynuzu pekmezi ve kürler yaptık durduk hepsi düzelmiş şükürler olsun . Tüp bebekte 14 yumurtanın 11 i dolu çıkmıştı bu bizim için çok büyük şans idi doktorlar bile çok mutlu olmuştu ama spermlerinde ki durumdan ötürü sadece 2 tanesi dollendi ve onlarda transfer ile kimyasal oldu ,sonra benim belimde fıtık patladı 2 ay yuruyemedim amelîyat oldum kasimda sonra da işte bu ay çatlatma iğnesi vurdum femara kullanarak . Bakalım Rabbim ne zaman nasıp edecek.
9ozom kuzum ben bişey kullanmıyorum çünkü şu hayıt tohumu suyu filan kullandım değerlerim düşkken normalken bozuldu sağolasın yine de kardeşim
Sperm ileri hareket 0 idi ve morfolojide sıkıntı vardı ama hepsi şükürler olsun düzelmiş . Ben pcosumCanım benim yaa inan üzüldüm durumuna ama allahtan umut kesilmez hiçbir zaman morfoloji mi düşük neden sıkıntı var ki spermlerde. Benim de eşimin sıkıntıydı her yaptığımzda farklı çıkıyp değerler 3 ay önce morfoloji 3 iki ay önce 6 geçen yaptıkk 11 çıktı
Canım bu pco herkeste var hemen hemen rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşSperm ileri hareket 0 idi ve morfolojide sıkıntı vardı ama hepsi şükürler olsun düzelmiş . Ben pcosum
Aminnnnn hepimizeCanım bu pco herkeste var hemen hemen rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin inş
Oof oooff çok geçmiş olsun yaaa. Insallah da bir daha başına gelmez böyle birsey çok zor. Okuması bile insana acı veriyor yaşaması nasıldır kim bilir. Allah şifa versin tez zamanda.En son bekarken birkeresnde patlafi oda ultrasyon yaparken bastirdigi icin patlamisti nasil anladim zaten muthis bir sanci kapliyo rahmini afedersin makatina kasiklarina vuran cok siddetli bir agri ve sancisi var sonu cogu kez ameliyatla bitiyo arada bir kistimin olfugu aylrda agrim olurdu en fazla bir saat kivranirdim gecerdi ama bu seferki gece 11 den gece 4 e kadr surdu gozlerin karariyo miden bulaniyo bacagini bile kimildatamisyosun artik olacak gibi degildi hastaneye gidelim dedik yataktan klktim en fazla yatak ucuna kadr ilerledim zaten orda dusup bayilmisim haytimda ilk kez bayıldım kendime gelince direk afedersin istigfar ettim hastaneye oyle boyle gittik kistin patlamis ve kanama baslamis icerde dedi cogu zamn zehirlemeye ve ic kanamayla bitiyo sonu ama sen korkma zaten her ay kistimiz oluyo adetle atiyoruz ama bnmki bu ay oyle olmadı eger durduk yere makatina faln agri vuruyosa bu kisttin biraz siddetli bi kist olduğunu anlayabilirsin ve kesinlikle bu sekildeyken iliskiye girilmemeli iste beimki iliskide oldu baski olduğu icin ama sen korkma adetinle atilir ya bilmiyorm ama kullandigim folik asitten dolayi kistimin bu sekilde buyudugunu dusunuyorm kullanmiyorm suan doktorumada soylicem cnki daha oncede bu folik asidi kullanfim kist olfu patlamamisti ama hastanelik etmisti beni
Hayırlısı olsun. Ben ona da bir anlam bicemiyorum. İkiz kardeşim de hamile kaldığı ay regli ağrısı çekmişti.Ama şimdi kasık ağrısı başladı ben de galiba regl olucam
Valla çok aradayım ya bi tarafım umutlaniyo galiba var diyorum bi tarafım yok üzüleceksin diyo şaşırdım iyiceHayırlısı olsun. Ben ona da bir anlam bicemiyorum. İkiz kardeşim de hamile kaldığı ay regli ağrısı çekmişti.
Ya valla ben geçen cuma dedim doktora bazı kadınlar hamile kaldıklarını hissettiklerini söylüyorlar falan diye. Doktor da yok öyle birsey dedi. Hissedemezsin. Doğru çıksa bile tesadüf ondan valla ben bekliyorum elimden başka birsey gelmiyor. Umutluyum tabi ki o ayrı birsey ama hamileyim hissediyorum falan çok doğru değilValla çok aradayım ya bi tarafım umutlaniyo galiba var diyorum bi tarafım yok üzüleceksin diyo şaşırdım iyice
Ayyy ciddi misinKizlar foktordan ciktim g belik icin halen umudumuz var dedi carsamba veya persembeyi bekliyom adet icin
Ewet bebegim dedim ignenin 11. Gunu kan verdim 0 cikti guldu 11 erken dedi en gec 15 veya 16 dedi ben yine kotuyu dusuneyim deAyyy ciddi misinçok mutlu oldum . Henüz adet olamadigin için mi dedi
Rabbim nasip etsin inşallah güzel kuzumEwet bebegim dedim ignenin 11. Gunu kan verdim 0 cikti guldu 11 erken dedi en gec 15 veya 16 dedi ben yine kotuyu dusuneyim de
Amin canim iyi dileklerin icin Rabbim sanada banada bu guruptaki tanidiklarima ve tanimayip bekleyen kafinlar kulubundekilereRabbim nasip etsin inşallah güzel kuzum
Çokça aminAmin canim iyi dileklerin icin Rabbim sanada banada bu guruptaki tanidiklarima ve tanimayip bekleyen kafinlar kulubundekilerenasip etsin