Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Clife macunu instgramda arastirsana canm iyi diyolr ben bir kutu siparis verdim

Tabii ki öyle canım kimyasal gebelik yaşamışsın bak hamile kalabiliyorsun canım benim güzel düşün güzel olsun. Ben de tövbe ettim tabii rabbim affetsin ama o günden sonra asla hamile kalamadım ve hiçbir sıkıntı yok eşimde varikosel var gerçi ama doktor sıkıntı yok diyor sperm değerlerinde

Öyle kuzum öyle Allah razı olsun ama bu değil ki hiç olmayacak . Bizi rabbim sadece sabrımızı ve isyan etmememiz için sınıyo başka açıklaması yok . İlk bu kadar tedavi görmem eşimin spermlerinde sıkıntı olmasın idi , şimdi kendi kendine ki keçiboynuzu pekmezi ve kürler yaptık durduk hepsi düzelmiş şükürler olsun . Tüp bebekte 14 yumurtanın 11 i dolu çıkmıştı bu bizim için çok büyük şans idi doktorlar bile çok mutlu olmuştu ama spermlerinde ki durumdan ötürü sadece 2 tanesi dollendi ve onlarda transfer ile kimyasal oldu ,sonra benim belimde fıtık patladı 2 ay yuruyemedim amelîyat oldum kasimda sonra da işte bu ay çatlatma iğnesi vurdum femara kullanarak . Bakalım Rabbim ne zaman nasıp edecek.
9ozom kuzum ben bişey kullanmıyorum çünkü şu hayıt tohumu suyu filan kullandım değerlerim düşkken normalken bozuldu sağolasın yine de kardeşim

Aynen canım ya çok iyi anlıyorum seni ben de sürekli vücudumu izlememeye çalışıyorum herseyi hamileliğe yordugum için ama tabi her zaman başarılı olamıyorum. Hakkımız da hayırlısı.
Ama şimdi kasık ağrısı başladı ben de galiba regl olucam

Canım benim yaa inan üzüldüm durumuna ama allahtan umut kesilmez hiçbir zaman morfoloji mi düşük neden sıkıntı var ki spermlerde. Benim de eşimin sıkıntıydı her yaptığımzda farklı çıkıyp değerler 3 ay önce morfoloji 3 iki ay önce 6 geçen yaptıkk 11 çıktı

Sperm ileri hareket 0 idi ve morfolojide sıkıntı vardı ama hepsi şükürler olsun düzelmiş . Ben pcosum

Oof oooff çok geçmiş olsun yaaa. Insallah da bir daha başına gelmez böyle birsey çok zor. Okuması bile insana acı veriyor yaşaması nasıldır kim bilir. Allah şifa versin tez zamanda.

Valla çok aradayım ya bi tarafım umutlaniyo galiba var diyorum bi tarafım yok üzüleceksin diyo şaşırdım iyice
Ya valla ben geçen cuma dedim doktora bazı kadınlar hamile kaldıklarını hissettiklerini söylüyorlar falan diye. Doktor da yok öyle birsey dedi. Hissedemezsin. Doğru çıksa bile tesadüf ondan valla ben bekliyorum elimden başka birsey gelmiyor. Umutluyum tabi ki o ayrı birsey ama hamileyim hissediyorum falan çok doğru değil ben geçen ay dedim hissediyorum hamileyim ama regli oldum. Yani o psikolojik sanırım.

Kullandığınız ilaç? Yok
Kullandığınız kür? Çörek otu bal karışımı
Varsa sağlık sorununuz? Yok
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? Bu ay ile 5 aydır...
Beklenen Regli tarihiniz? 18mart
Beni de ekler misiniz listeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…