Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh sorma ya aynı umut bende de var hatta adet tarihime göre 2 haftalık hamileyim diyorum aileme şakasına çok saol canım benim rabbim hepimize o mutluluğu yaşatsın inşallah çatlatma iğnesi vurulcak mısın bu ay

İnşallah vurulmam gerek kalmaz çünkü o da ayrı bir Dallas ya çok sıkıntılı geçiyor ağrısı yaşattığı çok üst düzey kendisi çatlayabilecek durumdaysa talep etmeyeceğim, ovülasyon testi aldım onunla da takip edeceğim 10 Şubat kontrolüm var bakalım insallah
Bu arada sana da etrafında çok kafana takıyorsun çok stres yapıyorsun yapma masalını okuyanlar var mı?

İnş olmazsın bebeğim
Testim by şekilde çıktı
Kasetlerde yanılttı beni sanırım

Eki Görüntüle 2774709

Ahhh olmaz mı sanki çok kolay gibi sanki onlar bunu yaşamış gibi sanki herkesin hamile fotolarını beğenmek zorunda kalıp da üzülmüşler gibi.. stres yapma diyen çok nasıl yapmıycamı söyleyen yok. Çatlatma iğnesi cidden ağrılı oldu evet ama hamilelik hormonunu tattım ben mutluyum şuan

zannediyorlar ki biz mazoşistiz bile isteye üzüyoruz kendimizi .. Herkesin her şey için bir fikri var ne garip ‍♀
Evet bende iğneyi vurulduktan 4 gün sonra gebelik testi yapmıştım sırf çift çizgi görmek için o kadar dipteyim yani

Ahahsg ben ertesi gün yaptımm bi ara ovülasyon yapıyodum durduk yere çift çizgiyi sadece orda görüyorum diye kayınvaliden pinpirikli dedi bana ben de sen kaçıncı ayda hamile kaldın dedim korunurken 6. Ayda dedi. Ben 1 buçuk yıldır istiyorum bence başka bi yoruma gerek yok sen beni anlayamazsın dedim

21. Gün progesteron testiniz kaç çıkıyo

Ayyyy benim kaynanam sağolsun valla çok iyi bana diyor ki acele etme gez dolaş tadına bak ye iç yat rahat rahat hiç canımı sıkmaz aslaaa hatta ben üzülürüm belki diye hamile haberi duyurmaz çok şen şakrak iyi niyetli bir insan
Annem doktorum eşim ve ablam stres lafını çok yapıyor bana

Ya stres yapmamak elde olan bişey mi sabahtan akşama üzülme de bana ben yine üzülürüm niye üzülmeyeyim ki zaten istiyorum hamilelere özeniyorum. Doktora gidince hamileleri görünce içm gidiyo millet pusetlerle yanımdan geçip odasına yerleşiyo bu gözler neler görüyo kalp dayanmıyo kayınvaliden çok iyimiş maşallah

21.gün progesteron testiniz kaç çıktı

Tabi ya olmaz mı neyim eksik niye olmuyor diyorsun kendi kendine, bir süre sonra %50 umut %50 korku doluyor insan test yapmaktan korkuyor. Daha çok yıpranmadan daha çok üzülmeden insallah alırız güzel haberi biz de zaten 6 ay daha elde edemezsem tüp bebek deneyeceğim

Off en güzeli de bu sayfada yalnız olmadığımı gördüm bak derdimiz aynı ve aynı yollardan geçiyoruz. Aynı zamanda aynı şeye üzülmüşüz aylardır ama bu ay olacak Allah'ın izniyle rabbim hepimize buraya hamileyimm yazmayı nasip etsinn. Benim ilk ay ilaç tedavisinde olmazsa bi kere daha ilaç deneyip rahim filmi çekilcekmiş inşallah olur da gerek kalmaz

Benim 2. Ayım tedavide adetin 21.günü çağırıyo benim doktorum progesteron testi yapıyo yumurtlama oldumu diye
Ben vücut ısısıyla takip ediyorum iğneden sonra ya bakalım ne zaman yükselicek daha olmadı galba benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…