Ahh sorma ya aynı umut bende de var hatta adet tarihime göre 2 haftalık hamileyimAyyyyy inşallah en güzel haberini alırsın dualarım seninle
Rabbim nerde varsa tüm bekleyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Femara için herkes 2. Ya da 3. Deneme de sonuç almış diye okudum ama benim de içimde bu ay farklı bir Ümit var gerçi tekrar tek çizgi görmekten de korkuyorum yıpratıcı bi süreç gerçekten
İnşallah vurulmam gerek kalmaz çünkü o da ayrı bir Dallas ya çok sıkıntılı geçiyor ağrısı yaşattığı çok üst düzey kendisi çatlayabilecek durumdaysa talep etmeyeceğim, ovülasyon testi aldım onunla da takip edeceğim 10 Şubat kontrolüm var bakalım insallahAhh sorma ya aynı umut bende de var hatta adet tarihime göre 2 haftalık hamileyimdiyorum aileme şakasına çok saol canım benim rabbim hepimize o mutluluğu yaşatsın inşallah çatlatma iğnesi vurulcak mısın bu ay
İnş olmazsın bebeğimEki Görüntüle 2774708 Erken gebelik testlerine guvenme bence cok yaniltici olabiliyorlar bence cuma gunu tekrar kaset test yap , cikarsa hemen kan verirsinBende hala beyaz akinti var ama kullandigim fitilden de olabilir . Artik regli olacaksam da olayim valla beklemek cok iskence. Benimde yarin 15. Gun yarin bi test yapicam zor sabrediyorum bakalim. Bi yandanda yapasim yok . Ama bi kacgundur yok yorgunum bitkinim uyuyamiyorum. Hasta mi olucam nedir bilemedim.
Eki Görüntüle 2774709Erken gebelik testlerine guvenme bence cok yaniltici olabiliyorlar bence cuma gunu tekrar kaset test yap , cikarsa hemen kan verirsinBende hala beyaz akinti var ama kullandigim fitilden de olabilir . Artik regli olacaksam da olayim valla beklemek cok iskence. Benimde yarin 15. Gun yarin bi test yapicam zor sabrediyorum bakalim. Bi yandanda yapasim yok . Ama bi kacgundur yok yorgunum bitkinim uyuyamiyorum. Hasta mi olucam nedir bilemedim.
Ahhh olmaz mı sanki çok kolay gibi sanki onlar bunu yaşamış gibi sanki herkesin hamile fotolarını beğenmek zorunda kalıp da üzülmüşler gibi.. stres yapma diyen çok nasıl yapmıycamı söyleyen yok. Çatlatma iğnesi cidden ağrılı oldu evet ama hamilelik hormonunu tattım ben mutluyum şuanİnşallah vurulmam gerek kalmaz çünkü o da ayrı bir Dallas ya çok sıkıntılı geçiyor ağrısı yaşattığı çok üst düzey kendisi çatlayabilecek durumdaysa talep etmeyeceğim, ovülasyon testi aldım onunla da takip edeceğim 10 Şubat kontrolüm var bakalım insallah
Bu arada sana da etrafında çok kafana takıyorsun çok stres yapıyorsun yapma masalını okuyanlar var mı?
Ahhh olmaz mı sanki çok kolay gibi sanki onlar bunu yaşamış gibi sanki herkesin hamile fotolarını beğenmek zorunda kalıp da üzülmüşler gibi.. stres yapma diyen çok nasıl yapmıycamı söyleyen yok. Çatlatma iğnesi cidden ağrılı oldu evet ama hamilelik hormonunu tattım ben mutluyum şuan
Ahahsg ben ertesi gün yaptımmzannediyorlar ki biz mazoşistiz bile isteye üzüyoruz kendimizi .. Herkesin her şey için bir fikri var ne garip♀
Evet bende iğneyi vurulduktan 4 gün sonra gebelik testi yapmıştım sırf çift çizgi görmek için o kadar dipteyim yani
21. Gün progesteron testiniz kaç çıkıyozannediyorlar ki biz mazoşistiz bile isteye üzüyoruz kendimizi .. Herkesin her şey için bir fikri var ne garip♀
Evet bende iğneyi vurulduktan 4 gün sonra gebelik testi yapmıştım sırf çift çizgi görmek için o kadar dipteyim yani
Ayyyy benim kaynanam sağolsun valla çok iyi bana diyor ki acele etme gez dolaş tadına bak ye iç yat rahat rahat hiç canımı sıkmaz aslaaa hatta ben üzülürüm belki diye hamile haberi duyurmaz çok şen şakrak iyi niyetli bir insanAhahsg ben ertesi gün yaptımmbi ara ovülasyon yapıyodum durduk yere çift çizgiyi sadece orda görüyorum diye kayınvaliden pinpirikli dedi bana ben de sen kaçıncı ayda hamile kaldın dedim korunurken 6. Ayda dedi. Ben 1 buçuk yıldır istiyorum bence başka bi yoruma gerek yok sen beni anlayamazsın dedim
Hiç o testi yaptırmadım ki ben bilmiyorum21. Gün progesteron testiniz kaç çıkıyo
Ya stres yapmamak elde olan bişey mi sabahtan akşama üzülme de bana ben yine üzülürüm niye üzülmeyeyim ki zaten istiyorum hamilelere özeniyorum. Doktora gidince hamileleri görünce içm gidiyo millet pusetlerle yanımdan geçip odasına yerleşiyo bu gözler neler görüyo kalp dayanmıyoAyyyy benim kaynanam sağolsun valla çok iyi bana diyor ki acele etme gez dolaş tadına bak ye iç yat rahat rahat hiç canımı sıkmaz aslaaa hatta ben üzülürüm belki diye hamile haberi duyurmaz çok şen şakrak iyi niyetli bir insan
Annem doktorum eşim ve ablam stres lafını çok yapıyor bana
21.gün progesteron testiniz kaç çıktıAhh sorma ya aynı umut bende de var hatta adet tarihime göre 2 haftalık hamileyimdiyorum aileme şakasına çok saol canım benim rabbim hepimize o mutluluğu yaşatsın inşallah çatlatma iğnesi vurulcak mısın bu ay
Valla ben de yaptırmadım canım ya doktor bahsetmedi hiç. İlk ayım daha tedavide de21.gün progesteron testiniz kaç çıktı
Tabi ya olmaz mı neyim eksik niye olmuyor diyorsun kendi kendine, bir süre sonra %50 umut %50 korku doluyor insan test yapmaktan korkuyor. Daha çok yıpranmadan daha çok üzülmeden insallah alırız güzel haberi biz de zaten 6 ay daha elde edemezsem tüp bebek deneyeceğimYa stres yapmamak elde olan bişey mi sabahtan akşama üzülme de bana ben yine üzülürüm niye üzülmeyeyim ki zaten istiyorum hamilelere özeniyorum. Doktora gidince hamileleri görünce içm gidiyo millet pusetlerle yanımdan geçip odasına yerleşiyo bu gözler neler görüyo kalp dayanmıyokayınvaliden çok iyimiş maşallah
Anladım canım sağolHiç o testi yaptırmadım ki ben bilmiyorum
Off en güzeli de bu sayfada yalnız olmadığımı gördüm bak derdimiz aynı ve aynı yollardan geçiyoruz. Aynı zamanda aynı şeye üzülmüşüz aylardırTabi ya olmaz mı neyim eksik niye olmuyor diyorsun kendi kendine, bir süre sonra %50 umut %50 korku doluyor insan test yapmaktan korkuyor. Daha çok yıpranmadan daha çok üzülmeden insallah alırız güzel haberi biz de zaten 6 ay daha elde edemezsem tüp bebek deneyeceğim
Ne demek keşke bi faydam olsaydıAnladım canım sağol
Benim 2. Ayım tedavide adetin 21.günü çağırıyo benim doktorum progesteron testi yapıyo yumurtlama oldumu diyeValla ben de yaptırmadım canım ya doktor bahsetmedi hiç. İlk ayım daha tedavide de
Benim doktorum progesteron testi yapıyo canım 21. Gün yumurtlama oldumu diyeNe demek keşke bi faydam olsaydı
Ben vücut ısısıyla takip ediyorum iğneden sonra ya bakalım ne zaman yükselicek daha olmadı galba benimBenim 2. Ayım tedavide adetin 21.günü çağırıyo benim doktorum progesteron testi yapıyo yumurtlama oldumu diye