- 25 Kasım 2019
- 212
- 314
İğnenin 36.saatinde ilişki öneriyor doktor sonrada gün aşırı size söylemedimi doktornBen vücut ısısıyla takip ediyorum iğneden sonra ya bakalım ne zaman yükselicek daha olmadı galba benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğnenin 36.saatinde ilişki öneriyor doktor sonrada gün aşırı size söylemedimi doktornBen vücut ısısıyla takip ediyorum iğneden sonra ya bakalım ne zaman yükselicek daha olmadı galba benim
Amiiiiinnnnn amiiiinOff en güzeli de bu sayfada yalnız olmadığımı gördüm bak derdimiz aynı ve aynı yollardan geçiyoruz. Aynı zamanda aynı şeye üzülmüşüz aylardır ama bu ay olacak Allah'ın izniyle rabbim hepimize buraya hamileyimm yazmayı nasip etsinn. Benim ilk ay ilaç tedavisinde olmazsa bi kere daha ilaç deneyip rahim filmi çekilcekmiş inşallah olur da gerek kalmaz
Böyle bir şey demedi çatlatma iğnesinden sonra 36. Saatte ilişki ve gün aşırı ilişki önerdiBenim doktorum progesteron testi yapıyo canım 21. Gün yumurtlama oldumu diye
Benim ilk gittiğim doktor hemen çektirmişti bana yaptığı tek iyilik o oldu zatenAmiiiiinnnnn amiiiin
Doktor bana hsg ye gerek yok dedi
Senin çocuğun olacak ama bu ay ama 6 ay sonra ilaç değilse aşılama o da olmazsa tüp bebek dedi ve artık yeterince üzüldüğümü o da gördü en son gittiğim de eşimi de davet etti tatile gidin kafanızı dağıtın gibi konuşmalar yaptı bunu da deneyelim eğer olumsuz olursa hızlandırmak isterseniz tüp bebek için daha sonra bir konuşalım dedi
Anladım canım banada öyle diyo doktor bide adetin 21.günü progesteron testi veriyorum yumurtlama oldumu diye takibini yapıyoBöyle bir şey demedi çatlatma iğnesinden sonra 36. Saatte ilişki ve gün aşırı ilişki önerdi
Sende pko da yok galiba dimi canımAmiiiiinnnnn amiiiin
Doktor bana hsg ye gerek yok dedi
Senin çocuğun olacak ama bu ay ama 6 ay sonra ilaç değilse aşılama o da olmazsa tüp bebek dedi ve artık yeterince üzüldüğümü o da gördü en son gittiğim de eşimi de davet etti tatile gidin kafanızı dağıtın gibi konuşmalar yaptı bunu da deneyelim eğer olumsuz olursa hızlandırmak isterseniz tüp bebek için daha sonra bir konuşalım dedi
Söyledi bugün doldu anca canım iğnenin 36 saati. Ama yine de takip ediyorum sabahları çatlamadıysa tekrar koşup giderm ama muhtemelen çatladı sorun yok gibi şuan bekliyorum 14 gün geçmesini bakalımİğnenin 36.saatinde ilişki öneriyor doktor sonrada gün aşırı size söylemedimi doktorn
Benim bugün 16.gün canım test yapmaya korkuyorum geçen ay iğnenin 18.günü adet oldum bakalımSöyledi bugün doldu anca canım iğnenin 36 saati. Ama yine de takip ediyorum sabahları çatlamadıysa tekrar koşup giderm ama muhtemelen çatladı sorun yok gibi şuan bekliyorum 14 gün geçmesini bakalım
Hadi ya demek ki gecikme olabiliyomuş. Bana da doktor hemen test yapma geçince biraz bekle demişti ama ben dayanamam daha ilk tedavim inşallah tek olur ve tutar. Senin de bebişin vardır inşallah iğne göğüs ağrısı yaptı mı sende deBenim bugün 16.gün canım test yapmaya korkuyorum geçen ay iğnenin 18.günü adet oldum
Yok canım göğüs ağrısı vücut ısım biraz yüksek sanki bide ara ara adet ağrısı gibi bel ağrısı oluyo ama iğnenin etkisine bağlıyorumHadi ya demek ki gecikme olabiliyomuş. Bana da doktor hemen test yapma geçince biraz bekle demişti ama ben dayanamam daha ilk tedavim inşallah tek olur ve tutar. Senin de bebişin vardır inşallah iğne göğüs ağrısı yaptı mı sende de
16.gün artık iğne etkisi yoktur bence atmıştır artık vücut inşallah güzel bişeyin etkisidir benim daha yeni pazar vuruldum iğneyi göğsümde ağrı oldu daha da artcaksa yandım dicektim ondan sordumYok canım göğüs ağrısı vücut ısım biraz yüksek sanki bide ara ara adet ağrısı gibi bel ağrısı oluyo ama iğnenin etkisine bağlıyorum
Hadi ya gerçekten mi bende tekrar sorayımBenim ilk gittiğim doktor hemen çektirmişti bana yaptığı tek iyilik o oldu zaten
var ama kilo ve tüy yok yapı gereği polikistik over dedi bana, bu arada iğneden tam 14 gün sonra regl olmuştum ben ama etkisi 14-15. Güne kadar sürmüştüSende pko da yok galiba dimi canım
Ay hadi inşallah canımmm parmaklarından bal damlıyoo benim geçen ay da göğsümde hiç bişi olmadı canım normalde adetten önce şişer ağrı verirdi hadi inşallah bu ay hepimize nasip olur16.gün artık iğne etkisi yoktur bence atmıştır artık vücut inşallah güzel bişeyin etkisidir benim daha yeni pazar vuruldum iğneyi göğsümde ağrı oldu daha da artcaksa yandım dicektim ondan sordum
Aa aynıyız sadece görüntüsü var galba pko nun ultrasonda. Sendrom olarak geçmiyoruz biz aslında ihtimalimiz yüksek bizim ya olsun artık hayırlısıyla nolur bu ay bizim ayımız olsun yaHadi ya gerçekten mi bende tekrar sorayım
var ama kilo ve tüy yok yapı gereği polikistik over dedi bana, bu arada iğneden tam 14 gün sonra regl olmuştum ben ama etkisi 14-15. Güne kadar sürmüştü
Ah kuzum istiyorum ki herkesten iyi haberler gelsin kendim iyi haber almış gibi sevinirim herkesi o kadar iyi anlıyorum ki yaşayan bilir bu umut etmeyi ve hayal kırıklığına uğramayı. Rabbim bu ay bizi hayal kırıklığına uğramaktan korusun inşallahAy hadi inşallah canımmm parmaklarından bal damlıyoo benim geçen ay da göğsümde hiç bişi olmadı canım normalde adetten önce şişer ağrı verirdi hadi inşallah bu ay hepimize nasip olur
Aman doktorunu iyi seç canım benim ilk doktorum olacak herşey nolmal dedi yolladı aonra karısına gittim oda aynı hastanede bana smear testi yaptı sende gebeliği engelleyen virüs var dedi 1 ay antibiyotik verdi meğer mantar varmış bende testte çıkmış antibiyotik iyice tetiklemiş perişan oldum sonra yine ona gittim batikonla içimi yıkadı oda kuruluk yapıyomuş mantardan kurtulmam 1 senemi aldı tamHadi ya gerçekten mi bende tekrar sorayım
var ama kilo ve tüy yok yapı gereği polikistik over dedi bana, bu arada iğneden tam 14 gün sonra regl olmuştum ben ama etkisi 14-15. Güne kadar sürmüştü
Allahım insallah bol bol dua edelim verirse rabbim verir her şey vesileAa aynıyız sadece görüntüsü var galba pko nun ultrasonda. Sendrom olarak geçmiyoruz biz aslında ihtimalimiz yüksek bizim ya olsun artık hayırlısıyla nolur bu ay bizim ayımız olsun ya
Amin canımm inşallah sen ne kadar zamandır istiyosunAh kuzum istiyorum ki herkesten iyi haberler gelsin kendim iyi haber almış gibi sevinirim herkesi o kadar iyi anlıyorum ki yaşayan bilir bu umut etmeyi ve hayal kırıklığına uğramayı. Rabbim bu ay bizi hayal kırıklığına uğramaktan korusun inşallah
Ay allah muhafaza ya çok geçmiş olsun Şafi ismiyle şifa versin insallah benim de ilk doktorum nefretlikti süt hormonum 90 a çıkana kadar hiç bişey yapmadı süründürdü resmen ben ilaç kullanmadan perhiz yaparak düşmesini sağladım ama bu kadını seviyorum allah razı olsun ilgileniyor cevaplıyor herseyiAman doktorunu iyi seç canım benim ilk doktorum olacak herşey nolmal dedi yolladı aonra karısına gittim oda aynı hastanede bana smear testi yaptı sende gebeliği engelleyen virüs var dedi 1 ay antibiyotik verdi meğer mantar varmış bende testte çıkmış antibiyotik iyice tetiklemiş perişan oldum sonra yine ona gittim batikonla içimi yıkadı oda kuruluk yapıyomuş mantardan kurtulmam 1 senemi aldı tam