Ayy insaAllah canim ya az once yine ovulasyon yaptim dedim bakim ne durumda ikinci cizgi halen kipkirmizi kendi kendime plan yapiyorm diyorumki yarin 7 .gun yine boyle ciksa 8. Gunde bitik soluk ciksa 9. Gun de 8 gibi olsa 10 ve 11 de bi tik daha siliklesse ohaa 12 ve 13 de halen cizgi siliklesse 14 de kesin yine silik olur die pln ypioyorm nasil amaAynı canım bende 28im kim bilir belki denk geliriz canım nasip
Ooooo coşmuşsun yineAyy insaAllah canim ya az once yine ovulasyon yaptim dedim bakim ne durumda ikinci cizgi halen kipkirmizi kendi kendime plan yapiyorm diyorumki yarin 7 .gun yine boyle ciksa 8. Gunde bitik soluk ciksa 9. Gun de 8 gibi olsa 10 ve 11 de bi tik daha siliklesse ohaa 12 ve 13 de halen cizgi siliklesse 14 de kesin yine silik olur die pln ypioyorm nasil amafakirin umudu
Valla banada batiyolar o testler bizdede tam tersi ben hamile degilimdir diyorm esim nebiliyon belkide hamilesin ben hissediyorum diyoOoooo coşmuşsun yinebende ha bire eşime acaba hamilesiyim deyip duruyorum delirdi kız diyordur içinden. o ovulasyon testi yapma fikri aklımdan çık diyorum ha bire. Evde var testlerim batıyorlar bana ama anlam veremeyeceğim için yapmıyorum
Ahahahha çok güldüm bunaValla banada batiyolar o testler bizdede tam tersi ben hamile degilimdir diyorm esim nebiliyon belkide hamilesin ben hissediyorum diyosen benm az onceki yaptigim ovulasyon cizgi planlama yontemime guven ikimiz icin yapiyorum butun bunlari ben hamileysem sende hamilesindir
Valla dayanabilirsek 14. Gun yapalimAhahahha çok güldüm bunayürü be kim tutar seni ya şu şeyden korkuyorum iğne etkisi ile bhcg pozitif çıkıyormuş 12. Günden sonra etkisi gidiyormuş iğnenin Pozitif çıksa bile sevinmemek lazım yani . Ya biz ne zaman test yapcaz yaaaa
Diyorum ki cuma sabahtan kan mı versem acaba kan da şaşma olmazValla dayanabilirsek 14. Gun yapalim
Bende şimdi okudum bir makalede klomen rahim duvarını inceltiyormus bilsem kullanmazdım. Birde dr diyor ki cok mu adet goruyorsun ince rahim duvari diyo. 4 ay gunde 1 klomen kullanmisim bir zahmet bil yani niye olduğunu. Valla kendim arastirarsk buldum . Niye az adet oluyorum niye ince dedi diye kafama taktım. Ya klomenin yan etkisi ne zaman geçer ki kızlarCookiie canım bide klomen rahim duvarını inceltiyormus. Şimdi okudum bi yerde. Doktor bana başka ilaçta vermedi.
Direk cozume gittin senDiyorum ki cuma sabahtan kan mı versem acaba kan da şaşma olmaz
Etkisi ne zaman gecer hiç bilmiyorum. Benim rahim duvarını ölçtü doktor. Kalınlık güzel dedi. Bende incelmesinden korkmuştum.Bende şimdi okudum bir makalede klomen rahim duvarını inceltiyormus bilsem kullanmazdım. Birde dr diyor ki cok mu adet goruyorsun ince rahim duvari diyo. 4 ay gunde 1 klomen kullanmisim bir zahmet bil yani niye olduğunu. Valla kendim arastirarsk buldum . Niye az adet oluyorum niye ince dedi diye kafama taktım. Ya klomenin yan etkisi ne zaman geçer ki kızlar
Ilk aşılamaya başladığımda ilk ay 6 -7 mm di . Sonra ince dedi hep . Şimdi nar suyu ve oğul otu içicem. Nisanda tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum belki faydası olur !Etkisi ne zaman gecer hiç bilmiyorum. Benim rahim duvarını ölçtü doktor. Kalınlık güzel dedi. Bende incelmesinden korkmuştum.
InsaAllah canımIlk aşılamaya başladığımda ilk ay 6 -7 mm di . Sonra ince dedi hep . Şimdi nar suyu ve oğul otu içicem. Nisanda tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum belki faydası olur !
Yaaa o zaman test alıp Cumartesi sabah yapıyorum testi sen de pazar yapDirek cozume gittin sen10 ncu gun oluyo bnce erkn yine 14 ncu gun kan ver ama onden bi test ypalim ya adettendir
Okulda gorevlimisin? ogretmenmisin? insaAllah olmaz sanmiyorm ama yarin daha temkinli ol sen yine iltihap olur soguktan ama bikereden bisy olmaz insaAllah simdi ne durumdasin canisi agrilarin devam ediyo mu dahaYaaa o zaman test alıp Cumartesi sabah yapıyorum testi sen de pazar yapyaaa bugün okullar açıldı ya okula geldim tasarruf amaçlı doğalgaz kapalıymış aylardır okul buz gibiydi. Ayaklarım dondu dondu karnıma ağırlar girdi. İnşallah bişey olmaz yaaa
Evet öğretmenim canımOkulda gorevlimisin? ogretmenmisin? insaAllah olmaz sanmiyorm ama yarin daha temkinli ol sen yine iltihap olur soguktan ama bikereden bisy olmaz insaAllah simdi ne durumdasin canisi agrilarin devam ediyo mu daha
Kasik ağrısı ne ben bilmiyorum bu yaşıma dekEvet öğretmenim canımşimdi eve gelince hemen ısıttım çok şükür daha iyiyim ama kasık ağrım kesilmedi benim ya Canım da tatlı değildir aslında ama yine de hissediyorum ağrıyı. İnşallah canım sağolasın
Ay canım adet sancısı çeker misin benim adetlerim hep sancılı olur o kadar şiddetli değil ama yine de tam yumurtalıkların orada ağrı hissediyorum ve ara ara bıçak saplanır gibi oluyor.Kasik ağrısı ne ben bilmiyorum bu yaşıma dekben normal ayıptır söylemesi tuvalete büyük abdest sıkışmasından başka ağrı bilmiyorum o bölgede
Ben hicbisey hissetmiyorum doğduğum dan beri kasik agrisi ne onu bile bilmiyorum . Diyorum bende mi anormallik var ?Ay canım adet sancısı çeker misin benim adetlerim hep sancılı olur o kadar şiddetli değil ama yine de tam yumurtalıkların orada ağrı hissediyorum ve ara ara bıçak saplanır gibi oluyor.
Hani hamile de kaldım ama sağlıklı devam etmedi ama ya benim ağrı eşiğim kuvvetli ya da hiç agirmiyor bende . Birtek ağrıyı tüp bebek tedavisi zaman opu da 16 tane yumurta çıkardılar anestezi ile o zaman yumurtalıklarim agiriyodu ki ölüyordumAy canım adet sancısı çeker misin benim adetlerim hep sancılı olur o kadar şiddetli değil ama yine de tam yumurtalıkların orada ağrı hissediyorum ve ara ara bıçak saplanır gibi oluyor.
Yok ya anormallik değil bence benim büyük ablamda hissetmez mesela AA regl olmuşum der ve rutinine devama eder. Benim fazla ağrılı olur. Belki benim anormal çünkü iki kez kistim patladı benimBen hicbisey hissetmiyorum doğduğum dan beri kasik agrisi ne onu bile bilmiyorum . Diyorum bende mi anormallik var ?