Öyle kuzum yeni aylara artık yok klomen kullanmadım menopur kullandım tek yumurtam gelişmişti oda tutmadıHafi yasaglik olsun en onemlisi bu canm benim üzülme sakin yeni ay yeni umut hsg de temiz cikar insaAllah klomenmi kullnmistin sen kuzum kac yumurtan gelismisti
Bir ay daha seni bebegine yaklastirdi olaya oyle bak kuzumÖyle kuzum yeni aylara artık yok klomen kullanmadım menopur kullandım tek yumurtam gelişmişti oda tutmadı
Ya ne güzel dedin aynen öyle vardır rabbimin bi bildiğiBir ay daha seni bebegine yaklastirdi olaya oyle bak kuzumsagligimiz yerinde oldukca bebeklerimizde olucak elbet. zamani gelecek ha bugun ha yarın
Ayin 10 nu yafa 11 i canmYa ne güzel dedin aynen öyle vardır rabbimin bi bildiği
Kuzum senin bat nezamn
Hımm hadi bakalım umarım hsg iyi çıkar hayırlısı olsun hakkındaEvet kızlar benim bu ay ki planlar iptal biraz önce kırmızıları gördüm birazcık üzüldüm ama neyse artık nisana martı es geçmeyi düşünüyorum marta sadece rahim filmi çektircem nasip artık
Hımm hadi bakalım umarım hsg iyi çıkar hayırlısı olsun hakkında
Oyyy kiyamam canim bnmSabaha karşı uyandım wc gittim aşırı bir gaz var kasıklarıma basınç yapıyor kaşık ağrımdan ıkınamıyorum kabus gibiydi. Baya kıvrandım . Şu an biraz rahatladımhala kasık ağrım devam ediyor Arada batmalar var.
Hisgeldin canim hayirli olsun tedavinkızlar selam , ben de bu ay femara kullanmaya başladım.
5 gün günde bir doz alıyorum. pko görünümü var eşimin de sperm sonuçlarında biraz sorun var ama 3. seneye yaklştığmz için bir yerden başlamak istedim.
inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Hadi inşallah son tedavin olurkızlar selam , ben de bu ay femara kullanmaya başladım.
5 gün günde bir doz alıyorum. pko görünümü var eşimin de sperm sonuçlarında biraz sorun var ama 3. seneye yaklştığmz için bir yerden başlamak istedim.
inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Valla rahatlamak için mecbur ıkındımOyyy kiyamam canim bnmcok ıkınma ama tamam mi benimde dun gece karnima agri girdi sabhta uyanirken aynisi oldu affedersin ishal olurken karnimiz agirir ya o sekil.simdide belim agriyo
Aynen valla haftaya pazar benim 12. Gunum senin 13. Gunun halen ignenin etkisi olurmu ozamana kadar be pazar bi yapsak miHadi inşallah son tedavin olur
Valla rahatlamak için mecbur ıkındımUmarım sorun olmaz bel ağrısı bende de var oy oy az kaldı ha gayret öğreneceğiz var mı yok mu.
Canım ya iğnenin etkisi 12. Gün geçiyor diyorlar yaaa ben cuma test almayı düşünüyorum cumartesi ya da pazar yapmayı düşünüyorumAynen valla haftaya pazar benim 12. Gunum senin 13. Gunun halen ignenin etkisi olurmu ozamana kadar be pazar bi yapsak mi
Yok canım vermedi bana kullanmıyorum@ zuzu kobay canim progestan kullaniyonmu sen ben bu gece basliycam gece uyurken al dedi doktor gebelik olursa bebegin tutunmasi icin yazdi bu ilaci
He olmadı bnde bi yaparim senle ayni zamnda yalnız benim akintim olmaya basladi boyle cok sari degil cok seffafta degil sende varmi dunden bugune yeni yeni biseyler oluyo bende hic kasik agrim yok amaCanım ya iğnenin etkisi 12. Gün geçiyor diyorlar yaaa ben cuma test almayı düşünüyorum cumartesi ya da pazar yapmayı düşünüyorumsonuçta erken gebelik testi alacağız batı bekleyemeyeceğim
Yok canım vermedi bana kullanmıyorum
Hee ben cok anlamiyorum ya en son burdan konusuyodum devam ettimkızlarCookiie diğer konuyu açmıştı, isterseniz buradan devam edin:
Gebeliğe Hazırlık - Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣
kızlar ya bugün doktora gittim, hamilelikle ilgili bir şey görmüyorum ama yumurtan çatlamış, çatlayalı on gün falan olmuş olabilir dedi normalde adetim de 3 gündür geçiyor ve hala hiç belirtim yok acaba gebe olabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum yani ultrasonda belirti görmedi ama çatlayalı...www.kadinlarkulubu.com
aynen öyle, şubata kalmış diyor ya başlıkta,Hee ben cok anlamiyorum ya en son burdan konusuyodum devam ettimyani oldugumuz konu suan eski konu mu oluyo
yapalım ya amaaaamm erkenden öğrenmek değil ki amaç bat günü yapsak ne yapmasak beHe olmadı bnde bi yaparim senle ayni zamnda yalnız benim akintim olmaya basladi boyle cok sari degil cok seffafta degil sende varmi dunden bugune yeni yeni biseyler oluyo bende hic kasik agrim yok ama
Canım ben hem orda hem burdayımkızlarCookiie diğer konuyu açmıştı, isterseniz buradan devam edin:
Gebeliğe Hazırlık - Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣
kızlar ya bugün doktora gittim, hamilelikle ilgili bir şey görmüyorum ama yumurtan çatlamış, çatlayalı on gün falan olmuş olabilir dedi normalde adetim de 3 gündür geçiyor ve hala hiç belirtim yok acaba gebe olabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum yani ultrasonda belirti görmedi ama çatlayalı...www.kadinlarkulubu.com