Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hafi yasaglik olsun en onemlisi bu canm benim üzülme sakin yeni ay yeni umut hsg de temiz cikar insaAllah klomenmi kullnmistin sen kuzum kac yumurtan gelismisti
Öyle kuzum yeni aylara artık yok klomen kullanmadım menopur kullandım tek yumurtam gelişmişti oda tutmadı

Öyle kuzum yeni aylara artık yok klomen kullanmadım menopur kullandım tek yumurtam gelişmişti oda tutmadı
Bir ay daha seni bebegine yaklastirdi olaya oyle bak kuzumsagligimiz yerinde oldukca bebeklerimizde olucak elbet. zamani gelecek ha bugun ha yarın

Bir ay daha seni bebegine yaklastirdi olaya oyle bak kuzumsagligimiz yerinde oldukca bebeklerimizde olucak elbet. zamani gelecek ha bugun ha yarın
Ya ne güzel dedin aynen öyle vardır rabbimin bi bildiği
Kuzum senin bat nezamn

Hımm hadi bakalım umarım hsg iyi çıkar hayırlısı olsun hakkında

Sabaha karşı uyandım wc gittim aşırı bir gaz var kasıklarıma basınç yapıyor kaşık ağrımdan ıkınamıyorum kabus gibiydi. Baya kıvrandım . Şu an biraz rahatladım hala kasık ağrım devam ediyor Arada batmalar var.

kızlar selam , ben de bu ay femara kullanmaya başladım.
5 gün günde bir doz alıyorum. pko görünümü var eşimin de sperm sonuçlarında biraz sorun var ama 3. seneye yaklştığmz için bir yerden başlamak istedim.
inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Oyyy kiyamam canim bnmcok ıkınma ama tamam mi benimde dun gece karnima agri girdi sabhta uyanirken aynisi oldu affedersin ishal olurken karnimiz agirir ya o sekil.simdide belim agriyo

Hisgeldin canim hayirli olsun tedavin

Hadi inşallah son tedavin olur
Oyyy kiyamam canim bnmcok ıkınma ama tamam mi benimde dun gece karnima agri girdi sabhta uyanirken aynisi oldu affedersin ishal olurken karnimiz agirir ya o sekil.simdide belim agriyo
Valla rahatlamak için mecbur ıkındım Umarım sorun olmaz bel ağrısı bende de var oy oy az kaldı ha gayret öğreneceğiz var mı yok mu.

Hadi inşallah son tedavin olur

Valla rahatlamak için mecbur ıkındım Umarım sorun olmaz bel ağrısı bende de var oy oy az kaldı ha gayret öğreneceğiz var mı yok mu.
Aynen valla haftaya pazar benim 12. Gunum senin 13. Gunun halen ignenin etkisi olurmu ozamana kadar be pazar bi yapsak mi

@ zuzu kobay canim progestan kullaniyonmu sen ben bu gece basliycam gece uyurken al dedi doktor gebelik olursa bebegin tutunmasi icin yazdi bu ilaci

Aynen valla haftaya pazar benim 12. Gunum senin 13. Gunun halen ignenin etkisi olurmu ozamana kadar be pazar bi yapsak mi
Canım ya iğnenin etkisi 12. Gün geçiyor diyorlar yaaa ben cuma test almayı düşünüyorum cumartesi ya da pazar yapmayı düşünüyorum sonuçta erken gebelik testi alacağız batı bekleyemeyeceğim
@ zuzu kobay canim progestan kullaniyonmu sen ben bu gece basliycam gece uyurken al dedi doktor gebelik olursa bebegin tutunmasi icin yazdi bu ilaci
Yok canım vermedi bana kullanmıyorum

He olmadı bnde bi yaparim senle ayni zamnda yalnız benim akintim olmaya basladi boyle cok sari degil cok seffafta degil sende varmi dunden bugune yeni yeni biseyler oluyo bende hic kasik agrim yok ama

kızlar Cookiie diğer konuyu açmıştı, isterseniz buradan devam edin:

Hee ben cok anlamiyorum ya en son burdan konusuyodum devam ettim yani oldugumuz konu suan eski konu mu oluyo

Hee ben cok anlamiyorum ya en son burdan konusuyodum devam ettim yani oldugumuz konu suan eski konu mu oluyo
aynen öyle, şubata kalmış diyor ya başlıkta, Cookiie yeni konu açtı ordan devam ediyoruz.

He olmadı bnde bi yaparim senle ayni zamnda yalnız benim akintim olmaya basladi boyle cok sari degil cok seffafta degil sende varmi dunden bugune yeni yeni biseyler oluyo bende hic kasik agrim yok ama
yapalım ya amaaaamm erkenden öğrenmek değil ki amaç bat günü yapsak ne yapmasak be Ya bende akıntı diyebileceğim şekilde değil. İç çamaşırım ıslanıyor arada ama çok minik . Ve rengide aynı öyle sarımtırak.
Canım ben hem orda hem burdayım burası çok sakin rahatça konuşuyoruz 9ozom ile iğneler batlar da uygun teşekkür ederim ilgin için ben bir de Mart ayı topiğine de bakıyorum 3 tane topik var şu an takip ettiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…