Bende aynı şeyi düşünüyorum ya neden yok çünkü olamaması içinYa benim doktorumda beni bekletti yaşin erken bekle dedi zaten 5 ay dogum kontrol verdi hormonlrimi dengelesin diye ama gercekten ise yaradi yaptigi tedavi 6 ayda akisina birak dedi sonra gittim tekrar iki ay dogum kontrol verdi cnki degerlerim gene bozulmustu buda 14 ncu ayim iste tedaviye baslayalim dedik bende ikinciyi denerim ama diyicem hsg cekinmek istiyorum die o cok kafama takiliyo cnki ya tuplerim kapaliysa bosu bosuna bir ay daha gitcek ve yipranicam bakalim ne diycek
Ah kuzum sen nie bekledin bukadr korundunmu hicBende aynı şeyi düşünüyorum ya neden yok çünkü olamaması içinya tüplerdeyse sorun beklemek hakikaten zor evet yaşımız çok büyük değil ama zaman da gidiyor. Benim 4,5 yıl oldu evleneli artık herkes bekliyo bu da beni geriyor
Ah ah sorma Doğu da ücra bir yere atanınca orda buldum evlendim. 3 yıl kaldım orda düşünmüyorRum erken diyordum bir de ilin şartlardan dolayımecburen erteledim. Bilsem valla ertelemezdim.Ah kuzum sen nie bekledin bukadr korundunmu hic
Nasip ozamn canm 24 yasinda evlenmissin olsun hersey vaktinde gelince guzel olur kaynana baskisi olmasin yeterAh ah sorma Doğu da ücra bir yere atanınca orda buldum evlendim. 3 yıl kaldım orda düşünmüyorRum erken diyordum bir de ilin şartlardan dolayımecburen erteledim. Bilsem valla ertelemezdim.
Ay yok çok şükür kaynanam kendi halinde zaten başka bir şehirde yaşıyor uzaktaNasip ozamn canm 24 yasinda evlenmissin olsun hersey vaktinde gelince guzel olur kaynana baskisi olmasin yeter
He ii bari benim kaynanamda oyle degildir hic insaAllah guzel haberler veririz ikimzde haftaya onlara benimki baddaniye oruyomus baslamisAy yok çok şükür kaynanam kendi halinde zaten başka bir şehirde yaşıyor uzaktaama yine deeeee sonuçta kaynana kaynanadır hissediyorum o da çok merak ediyor olacak mı diye
Ayy yazık kızzz nasıl heveslilerHe ii bari benim kaynanamda oyle degildir hic insaAllah guzel haberler veririz ikimzde haftaya onlara benimki baddaniye oruyomus baslamis
Kac tane yumurtan vardi senin ve catlatma sirasinda o kac mm di belki oda buzamna kadr buyumustur sen degerlendir yine adet olsan bile digeri gec dollenme olur tutarsa ustune adet gorenler hep boyle oluyo oda nisanin adetinden once zaten test ypsanda cikar benim arkadasim hamileyken 4 ay adet gordu bide boyle bi durum var degerlendir sen yine kaybetcek bisey yokAyy yazık kızzz nasıl heveslilerinşallah canım inşallah benim de öresim var da işte umutlanmak istemiyorum Bu arada ya doktor bana bugün ve perşembeyi de değerlendir demişti. Ya be bu günlerde hamile kalsam Cumartesi görmemin imkanı yok. Acaba test için acele etmesek mi napsak kafam karıştı
HaydaaaaKac tane yumurtan vardi senin ve catlatma sirasinda o kac mm di belki oda buzamna kadr buyumustur sen degerlendir yine adet olsan bile digeri gec dollenme olur tutarsa ustune adet gorenler hep boyle oluyo oda nisanin adetinden once zaten test ypsanda cikar benim arkadasim hamileyken 4 ay adet gordu bide boyle bi durum var degerlendir sen yine kaybetcek bisey yok
Aynen kuzu bak fazla yumurtalarin varmis cok sukur illaki biri tutar yani mumkunse tutsunHaydaaaayani o kadar ihtimal varken bi tutturamadık aylardır tüü bize. Benim iğne günü 19,17 ve 12 lik üç yumurtam vardı canım. Dr zaten 12lik de büyür demişti değerlendiriyorum bakalım nasip ne olacak merakla bekliyorum ama batı beklemek hakikaten mantıklı gibi
Uzulme canim benim valla ben kafaya cok takmiyorum pisikolojik rahtlik cok onemli benim arkadasim defalrca tedavi gordu olmadi olmadi hatta yumurtasi catlamiyodu yuksek foz ignelere bile oda bunaldi birakti tedaviyi iki ay sonra hamile kaldi cnki artik umidi kesti tatile cikti stresimi atmak icin dedi gerckten onemliKızlar comfort days erken gebelik testi vardı elimde pazar günü yaptığımda silik ikinci çizgi görmüştüm bu sabah tekrarladım acaba koyulaşma var mı diye hatta rüyamda bile bütün gece test yapıyordum çift çizgi çıkıyordu sabah kalkar kalkmaz denedim maalesef negatif. Bu erken gebelik testlerine güvenilmemesi gerektiğini bi kez daha anlamış oldum. Bence en güzeli adeti beklemek her zaman için.
Bazen iyice kafayı yemişim gibi hissediyorum ovulasyon testleri çatlatma iğneleri ilaçlar ffolikasitler derken kendi kendimizin psikolojisini bozuyoruz en ufak bişeyi belirti sayıyoruz. Bu kadar kafamıza takmamamız gerek bence. Silikmiş ağrıymış iyice beynimizi sulandırdık. Ben eminim burda hepimiz bu oolayı ne zaman kafamızdan atarsak o zaman hamile kalacağız. Böyle konuştukça ay bu belirtimi ay çatladımı ay çatlamadımı diye düşündükçe kafayı yedik yetmediği gibi bir de stres yapmış oluyoruz. Ben bu ayda eğer olmazsa (ki yok sanırım) o yüzden daha da uğraşmayacağım.
Allah ne zaman ol derse olur zaten.
çok Haklısın da yaa offfçok zor bu dediklerini yapabilmek. Umarım sen başarırsın. Bende bu ay fazla takıldım eğer olurda Hamile kalırsam bu işin stresle bi alakası yokmuş dersinizKızlar comfort days erken gebelik testi vardı elimde pazar günü yaptığımda silik ikinci çizgi görmüştüm bu sabah tekrarladım acaba koyulaşma var mı diye hatta rüyamda bile bütün gece test yapıyordum çift çizgi çıkıyordu sabah kalkar kalkmaz denedim maalesef negatif. Bu erken gebelik testlerine güvenilmemesi gerektiğini bi kez daha anlamış oldum. Bence en güzeli adeti beklemek her zaman için.
Bazen iyice kafayı yemişim gibi hissediyorum ovulasyon testleri çatlatma iğneleri ilaçlar ffolikasitler derken kendi kendimizin psikolojisini bozuyoruz en ufak bişeyi belirti sayıyoruz. Bu kadar kafamıza takmamamız gerek bence. Silikmiş ağrıymış iyice beynimizi sulandırdık. Ben eminim burda hepimiz bu oolayı ne zaman kafamızdan atarsak o zaman hamile kalacağız. Böyle konuştukça ay bu belirtimi ay çatladımı ay çatlamadımı diye düşündükçe kafayı yedik yetmediği gibi bir de stres yapmış oluyoruz. Ben bu ayda eğer olmazsa (ki yok sanırım) o yüzden daha da uğraşmayacağım.
Allah ne zaman ol derse olur zaten.
İnşallah canım bugün de ben uyudum eve gelinceAynen kuzu bak fazla yumurtalarin varmis cok sukur illaki biri tutar yani mumkunse tutsun
Aman Allahim yoksaİnşallah canım bugün de ben uyudum eve gelince
Tatlim zuzu 9 nda bende 10 nda yada 11 bilmiyom saşmazsa 10 buyuk olasilik senin nezmn kuzu? kusura bakma unuttum soylemissende
Ben okuyucuyumTatlim zuzu 9 nda bende 10 nda yada 11 bilmiyom saşmazsa 10 buyuk olasilik senin nezmn kuzu? kusura bakma unuttum soylemissendesen cok aktif değilsin biz zuzucumla konusuyoz koca topikte valla millete bildirim gidiyosa oflayip duruyolardir
Ayin 26 sinda oldun yani igneni emi? Zuzu 23 nde ben 24 nde aynen üçümuzde ard arda ilk ignenmi?Ben okuyucuyumbakmadım tarihe ama iğneyi vurulalı 6 gün oldu. Bilerek bakmadm tarihe bakınca belirti arıyorum diye. Üçümüzün yakın tarhleri bakalım napacağız bu ay