Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz bnde mart topigine katilmistim ben cokta anlamiyom bu uygulamayi daha yeni yeni kullaniyom dur bende oraya yazim oraya buraya her yere yazarim daha gaza geldim

Kızlar toplayın valizlerinizi gelin kapıları açtım hadi

Dur benim kafam karisti canisi smdi mucizemi bekliyorum senin topigin mart 2021 topigi kimin beynim yandi

He tamam o lavi12 die bi arkadasa aitmis tamm kafami topladım
Evet canım ben genel olacak şekilde her ay değiştirmek olmasın diye açtım

Ya o sayfa çok kalabalık yetişemiyorum oraya biz yine de burdan sakin sakin sohbetimize devam edelim canım orda da takılırız tabi 9ozom

İnşallah daha fazla beklemeden hemencecik sonuç alırsın canımm tedavinden

Ay insaAllah amin cok amin valla ben hep dua ediyom kendime burdakilerede adini bilmedigim icind zuzu kobay sahibi olan kulunada nasip et diyom vallah billah
canım benim ya bende valla hep dua ediyorum seni de anıyorum. İsmim Zuhal o yüzden zuzuyum

Evet canım Eskişehirdeyim senden de razı olsun canım. Hiç tanımıyorum seni ama tanıyormuş gibiyim de
Dimi bende oyle hissediyorum kan cekti sanirim kirk yildir taniyomusum gibi valla istanbulda olsan bulurdum yuzyuzede gelmek isterdim yasimizda ayni 28 dmi yanlis bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…