Kiz bnde mart topigine katilmistim ben cokta anlamiyom bu uygulamayi daha yeni yeni kullaniyom dur bende oraya yazim oraya buraya her yere yazarim daha gaza geldimyapalım ya amaaaamm erkenden öğrenmek değil ki amaç bat günü yapsak ne yapmasak beYa bende akıntı diyebileceğim şekilde değil. İç çamaşırım ıslanıyor arada ama çok minik . Ve rengide aynı öyle sarımtırak.
Canım ben hem orda hem burdayımburası çok sakin rahatça konuşuyoruz 9ozom ile iğneler batlar da uygun teşekkür ederim ilgin için ben bir de Mart ayı topiğine de bakıyorum 3 tane topik var şu an takip ettiğim
Gel kız gel o topik çok karışıkKiz bnde mart topigine katilmistim ben cokta anlamiyom bu uygulamayi daha yeni yeni kullaniyom dur bende oraya yazim oraya buraya her yere yazarim daha gaza geldim
Baya kalabalik orasida hepimiz ayni dertten muzdaribiz canim kardeslerim benimGel kız gel o topik çok karışık
Dur benim kafam karisti canisi smdi mucizemi bekliyorum senin topigin mart 2021 topigi kimin beynim yandiKızlar toplayın valizlerinizi gelin kapıları açtım hadi
He tamam o lavi12 die bi arkadasa aitmis tamm kafami topladımDur benim kafam karisti canisi smdi mucizemi bekliyorum senin topigin mart 2021 topigi kimin beynim yandi
Evet canım ben genel olacak şekilde her ay değiştirmek olmasın diye açtımDur benim kafam karisti canisi smdi mucizemi bekliyorum senin topigin mart 2021 topigi kimin beynim yandi
He tamam o lavi12 die bi arkadasa aitmis tamm kafami topladım
hoşbuldıum canım sağolasınHisgeldin canim hayirli olsun tedavin
inşallah ilk ve son olsunHadi inşallah son tedavin olur
Valla rahatlamak için mecbur ıkındımUmarım sorun olmaz bel ağrısı bende de var oy oy az kaldı ha gayret öğreneceğiz var mı yok mu.
İnşallah daha fazla beklemeden hemencecik sonuç alırsın canımm tedavindenkızlar selam , ben de bu ay femara kullanmaya başladım.
5 gün günde bir doz alıyorum. pko görünümü var eşimin de sperm sonuçlarında biraz sorun var ama 3. seneye yaklştığmz için bir yerden başlamak istedim.
inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Olur canim benim uyuya kalmisim ohaaa hamilemiyim yoksaYa o sayfa çok kalabalık yetişemiyorum oraya biz yine de burdan sakin sakin sohbetimize devam edelim canım orda da takılırız tabi9ozom
Ayy ayy ayyy hadi inşallaH yaaaaaa kızz birbirimize nasip mi olduk acabaOlur canim benim uyuya kalmisim ohaaa hamilemiyim yoksaen ufak seyden simdi biseyler aramaya basladim bile ben
Ay insaAllah amin cok amin valla ben hep dua ediyom kendime burdakilerede adini bilmedigim icind zuzu kobay sahibi olan kulunada nasip et diyom vallah billahAyy ayy ayyy hadi inşallaH yaaaaaa kızz birbirimize nasip mi olduk acaba
canım benim ya bende valla hep dua ediyorum seni de anıyorum. İsmim ZuhalAy insaAllah amin cok amin valla ben hep dua ediyom kendime burdakilerede adini bilmedigim icind zuzu kobay sahibi olan kulunada nasip et diyom vallah billah
Allah razi olsun canim benimcanım benim ya bende valla hep dua ediyorum seni de anıyorum. İsmim Zuhalo yüzden zuzuyum
Evet canım Eskişehirdeyim senden de razı olsun canım. Hiç tanımıyorum seni ama tanıyormuş gibiyim deAllah razi olsun canim benimbenim adimda özlem eskisehirdeydin sen dimi
Dimi bende oyle hissediyorum kan cekti sanirim kirk yildir taniyomusum gibi valla istanbulda olsan bulurdum yuzyuzede gelmek isterdimEvet canım Eskişehirdeyim senden de razı olsun canım. Hiç tanımıyorum seni ama tanıyormuş gibiyim de