Yok ya o ağrıyı acı eşiğine bağlı değildir adam akıllı ağrıyor benim kim olsa hissederdi yani. Ama şanslısın o zaman canım benimHani hamile de kaldım ama sağlıklı devam etmedi ama ya benim ağrı eşiğim kuvvetli ya da hiç agirmiyor bende . Birtek ağrıyı tüp bebek tedavisi zaman opu da 16 tane yumurta çıkardılar anestezi ile o zaman yumurtalıklarim agiriyodu ki ölüyordum
Doğrudur kuzum onlardan biri de benim hiç ağrım olmaz.Maşallah diyim inşallah anacığıma çekerimYok ya anormallik değil bence benim büyük ablamda hissetmez mesela AA regl olmuşum der ve rutinine devama eder. Benim fazla ağrılı olur. Belki benim anormal çünkü iki kez kistim patladı benim
Canim benim canim benim ogretmenimEvet öğretmenim canımşimdi eve gelince hemen ısıttım çok şükür daha iyiyim ama kasık ağrım kesilmedi benim ya Canım da tatlı değildir aslında ama yine de hissediyorum ağrıyı. İnşallah canım sağolasın
Ay valla evladımız olsunda sonra 40 50 de 60 da farketmez menepozDoğrudur kuzum onlardan biri de benim hiç ağrım olmaz.Maşallah diyim inşallah anacığıma çekerimannem şuan 53 yaşında bu yaşına dek adetini gördü ki bundan 2 ay evvel bitti menapoza girdi ,annem hep sancilanir yerlerde kivranir idi adet görürken
CanımsıınnnCanim benim canim benim ogretmenimya benim nie kasıklarım agrımıyo ki yok yok kesin olmadı benimki
İnan ben hiç umitlenmiyorum ilkkez çünkü bu olmazsa yine yola devam edicem bu zamana dek net gözüyle gittiğim proflar da bile ya hiç olmadı ya kimyasal o yüzden elden bişey gelmiyor ne kadar cabalasam da gereksiz yere strese girdiğimi anladım o yüzden mevlam elbet zamanını biliyor o yüzden sizlerde sartlamayin kendinizi emi sizler için diyorum sonrasında fazlaca üzülmeyelimAy valla evladımız olsunda sonra 40 50 de 60 da farketmez menepozama genetik var tabi işin içinde için rahat olsun hissetmeyen bi sürü kadın var
Çok haklısın da işte her halde üzüleceğim için bari şimdilik umutlanayım nasıl olsa üzüleceğim azı çoğu yok. Aman ne bileyim işte umut hep vardırİnan ben hiç umitlenmiyorum ilkkez çünkü bu olmazsa yine yola devam edicem bu zamana dek net gözüyle gittiğim proflar da bile ya hiç olmadı ya kimyasal o yüzden elden bişey gelmiyor ne kadar cabalasam da gereksiz yere strese girdiğimi anladım o yüzden mevlam elbet zamanını biliyor o yüzden sizlerde sartlamayin kendinizi emi sizler için diyorum sonrasında fazlaca üzülmeyelim
İnandığım tek şey bir zamanı olduğu . Bir arkadaşım vardı , bizim gibi çok uğraştı ilk 3 sene olmadı sonra ya tüp ya da aşılama yaptırdı bir yavrusu oldu ,bebeği 1 yaşına gelmeden normal adetli değil ya hani olmuyorlar ya o ondan saniyo her zamanki gibi adetli değilim diye devam ediyo bebek karnında 3 aylık oluyor ki midesi filan bulunınca hadi bir test yapayım diyo ve pozitif sabahı kan veriyo ki değer kaçlarda ki 3 aylık olmuşÇok haklısın da işte her halde üzüleceğim için bari şimdilik umutlanayım nasıl olsa üzüleceğim azı çoğu yok. Aman ne bileyim işte umut hep vardır
Ayyy be güzel maşallah Allah nasip ediyor işte. Benim ablamında hiç beklemediği bi an da oldu tam umudu kesmişti hakikaten bir zamanı var . En güzel zamanda kavuşuruz bizde inşallahİnandığım tek şey bir zamanı olduğu . Bir arkadaşım vardı , bizim gibi çok uğraştı ilk 3 sene olmadı sonra ya tüp ya da aşılama yaptırdı bir yavrusu oldu ,bebeği 1 yaşına gelmeden normal adetli değil ya hani olmuyorlar ya o ondan saniyo her zamanki gibi adetli değilim diye devam ediyo bebek karnında 3 aylık oluyor ki midesi filan bulunınca hadi bir test yapayım diyo ve pozitif sabahı kan veriyo ki değer kaçlarda ki 3 aylık olmuş
Benimde duam o hepimizeAyyy be güzel maşallah Allah nasip ediyor işte. Benim ablamında hiç beklemediği bi an da oldu tam umudu kesmişti hakikaten bir zamanı var . En güzel zamanda kavuşuruz bizde inşallah
Ya aslinda benimde adet oncelerinde cok kasiklarimda agri olmaz cok nadir girer cikar dedigin gibi patt die adet kanamsini gorurum ama bendede gosgus agrisi cok olur dokunamam bile kasıktansa gogus agrisi cok olurCanımsıınnnYa aaa öyle deme asıl ben korkuyorum olmadı bu ağrı niye var puufff sorunlumuyuz biz
Aaaaa değişik bende de göğüs ağrısı hiç olmaz. Ama benimkiler küçükYa aslinda benimde adet oncelerinde cok kasiklarimda agri olmaz cok nadir girer cikar dedigin gibi patt die adet kanamsini gorurum ama bendede gosgus agrisi cok olur dokunamam bile kasıktansa gogus agrisi cok olur
HahhaaAaaaa değişik bende de göğüs ağrısı hiç olmaz. Ama benimkiler küçük
Hadi güzel güzel bu akıntılar falan iyiye işaretHahhaabenimkilerde kucuk az evvel yine akintim oldu benim
Benimde cok degil ama ıslaklık oldugunu hep hissediyorum ic casirimda biraz beyaz akinti gelmis oluyoHadi güzel güzel bu akıntılar falan iyiye işaretbenimde akıntım var ama yoğun değil çok az
Benimde aynı ya beyaz hatta hafif sarımsı gibi benim ki ay ne bileyimBenimde cok degil ama ıslaklık oldugunu hep hissediyorum ic casirimda biraz beyaz akinti gelmis oluyo
Yarin senin 9. Gunun valla biran önce sonuca gitsek ya adet olucaksakta olalim sen ikinci denemeye tekrar devam edicek misin?Benimde aynı ya beyaz hatta hafif sarımsı gibi benim ki ay ne bileyim♀ inşallah bu akıntılar belirtidir
Valla ya olacaksak olsa da önümüze baksak beklemek çok zor. Canım ben 19 aydın bekliyorum doğal yolla olmadı ya doktorum da biliyorYarin senin 9. Gunun valla biran önce sonuca gitsek ya adet olucaksakta olalim sen ikinci denemeye tekrar devam edicek misin?
Ya benim doktorumda beni bekletti yaşin erken bekle dedi zaten 5 ay dogum kontrol verdi hormonlrimi dengelesin diye ama gercekten ise yaradi yaptigi tedavi 6 ayda akisina birak dedi sonra gittim tekrar iki ay dogum kontrol verdi cnki degerlerim gene bozulmustu buda 14 ncu ayim iste tedaviye baslayalim dedik bende ikinciyi denerim ama diyicem hsg cekinmek istiyorum die o cok kafama takiliyo cnki ya tuplerim kapaliysa bosu bosuna bir ay daha gitcek ve yipranicam bakalim ne diycekValla ya olacaksak olsa da önümüze baksak beklemek çok zor. Canım ben 19 aydın bekliyorum doğal yolla olmadı ya doktorum da biliyoro bekletti zaten yaşın çok değil sorun yok bekle dedi. Şimdi de başladık ya tedaviye 2 ay klomen dedi oldu oldu olmadı hsg çekeriz aşılama yaparız dedi. Ama ben bu ay olmazsa beklemek istemiyorum bu ay yap ne yapıyorsan diyeceğim.