Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yapalım ya amaaaamm erkenden öğrenmek değil ki amaç bat günü yapsak ne yapmasak be 😅😅Ya bende akıntı diyebileceğim şekilde değil. İç çamaşırım ıslanıyor arada ama çok minik . Ve rengide aynı öyle sarımtırak.

Canım ben hem orda hem burdayım 🙈🙈😜😜 burası çok sakin rahatça konuşuyoruz 9ozom 9ozom ile iğneler batlar da uygun 👍👍 teşekkür ederim ilgin için ben bir de Mart ayı topiğine de bakıyorum 3 tane topik var şu an takip ettiğim 🙈🙈
Kiz bnde mart topigine katilmistim ben cokta anlamiyom bu uygulamayi daha yeni yeni kullaniyom dur bende oraya yazim oraya buraya her yere yazarim daha gaza geldim🤣😁😁

Kızlar toplayın valizlerinizi gelin kapıları açtım hadi 😂

Dur benim kafam karisti canisi smdi mucizemi bekliyorum senin topigin mart 2021 topigi kimin beynim yandi 😁😁😁

He tamam o lavi12 die bi arkadasa aitmis tamm kafami topladım 😁
Evet canım ben genel olacak şekilde her ay değiştirmek olmasın diye açtım🤣

Ya o sayfa çok kalabalık yetişemiyorum oraya biz yine de burdan sakin sakin sohbetimize devam edelim canım orda da takılırız tabi 🤗🤗 9ozom 9ozom

kızlar selam , ben de bu ay femara kullanmaya başladım.
5 gün günde bir doz alıyorum. pko görünümü var eşimin de sperm sonuçlarında biraz sorun var ama 3. seneye yaklştığmz için bir yerden başlamak istedim.
inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🥲
İnşallah daha fazla beklemeden hemencecik sonuç alırsın canımm tedavinden 😍🙏🏼

Ay insaAllah amin cok amin valla ben hep dua ediyom kendime burdakilerede adini bilmedigim icind zuzu kobay sahibi olan kulunada nasip et diyom vallah billah
canım benim ya bende valla hep dua ediyorum seni de anıyorum. İsmim Zuhal 🥰 o yüzden zuzuyum 😍😍

Evet canım Eskişehirdeyim senden de razı olsun canım. Hiç tanımıyorum seni ama tanıyormuş gibiyim de 😂😂
Dimi bende oyle hissediyorum kan cekti sanirim kirk yildir taniyomusum gibi valla istanbulda olsan bulurdum yuzyuzede gelmek isterdim♥️♥️💚 yasimizda ayni 28 dmi yanlis bilmiyom

X