Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında bnm de iğneden sonraki 14 gün 14 şubata tekabül ediyo. Bnm adet sürem 35-40 gün. Bana da iğneden 14 gün sonra adet olmazsan test yap dedi drum
Canım benim de 32 gün ama geçen ay iğnenin 19. Günü adet oldum. Doktor bana adet gününü bekliycez geçerse gebelik testi demişti. Bu gün iğnenin 16.günü ama test yapmaya korkuyorum

Bende bu ay ilk kez femera kullananlardanm 2 senedir deniyorm bebek inş bze faydası olr ilacn
Ben halen adet olamadım :KK43: doktor randevumu yarına aldım, biran önce adet olsam da femara kullansam istiyorum..

İlacı kullanırken veya kullandıktan sonra farklı bir şeyler hissettiniz mi?

Ben halen adet olamadım :KK43: doktor randevumu yarına aldım, biran önce adet olsam da femara kullansam istiyorum..

hissettiğim tek şey arada sağ kasığımda iiğne batması oluyor haptan mı bilmiyorum onun dışında ben hiçbir sorun yaşamadım adetin. 3. günü günde 2 kez kullandm sabah ve akşam 5 gün kullandım bu kadar benmde ilk kullanmam olmazsada kutu bitene kdar kullanmayı düşünüyorum valla bir kutuda 30 tane var 3 ay götürür beni

eee sen belki hamilesnnnn belli mi olur

hissettiğim tek şey arada sağ kasığımda iiğne batması oluyor haptan mı bilmiyorum onun dışında ben hiçbir sorun yaşamadım adetin. 3. günü günde 2 kez kullandm sabah ve akşam 5 gün kullandım bu kadar benmde ilk kullanmam olmazsada kutu bitene kdar kullanmayı düşünüyorum valla bir kutuda 30 tane var 3 ay götürür beni
Zaten en fazla bu ilaç 3 ay kullanılıyor diye biliyorum.. ayy hadi inşallah şifasını görürsün:)

EVet tatlım
Bugün iğnemin 13.günü
Sabah test yaptım bu şekilde çıktı
İnş kuruma falan değildir...
Bakalım cımaya kadar beklicwm. Cuma kan veririm
Eki Görüntüle 2774499
13. Günse iğne etkisi geçmiş olması gerek canım. Ben çizgi görüyorum inşallah gercektir koyulaşır 😍😍
yooo bana pko başlangıç gibi dedi net konuşmadı adetlerm düzenli yok bende bişey yaz dedm klomeni ne pkosu :KK70:
Pkolarda özellikle klomen kullanılıyor canım zaten inşallah işine yarar 🤣🤣
Hımm demekki onun etkisi canım bi de böyle kullan bakalım 🤔
Ben ona yordum canım, bakalım biraz denicem böyle de ama insülin içinde 1 tanesi yeterli gelir inşallah 🙄

13. Günse iğne etkisi geçmiş olması gerek canım. Ben çizgi görüyorum inşallah gercektir koyulaşır 😍😍

Ben ona yordum canım, bakalım biraz denicem böyle de ama insülin içinde 1 tanesi yeterli gelir inşallah 🙄
Malesef
Erken gebelik yaptım şuan
Malesef yokkkk

Kızlar merhaba hepinize,
25 yalındayım 1.5 yıldır evliyim ve pko sorunum var ( Kilo fazlalığım yok )
Daha önceden başarısız klomen + ovitrelle iğne serüvenim var kist yaptığı için 1 ay kadar dinlen dedi doktor, sonra ki ay 15 gün gecikme ile ilaç kullanarak regl oldum.
Reglinin 3. Günü yani bugün femaraya başladım günde 2 defa toplam 5 gün.
Ayrıyetten doktorumdan izin alarak çörek otu + bal + tarçın kürünü tüketiyorum her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı.
Ultrason görüntülemem 10 Şubat .
Hepimiz için şifa ve sağlıklı hayırlı evlatlar 🙏🏻🌸🤍

Malesef
Erken gebelik yaptım şuan
Malesef yokkkk
Erken gebelik testlerine guvenme bence cok yaniltici olabiliyorlar bence cuma gunu tekrar kaset test yap , cikarsa hemen kan verirsin ☺️ Bende hala beyaz akinti var ama kullandigim fitilden de olabilir . Artik regli olacaksam da olayim valla beklemek cok iskence. Benimde yarin 15. Gun yarin bi test yapicam zor sabrediyorum bakalim. Bi yandanda yapasim yok . 🤷‍♀️ Ama bi kacgundur yok yorgunum bitkinim uyuyamiyorum. Hasta mi olucam nedir bilemedim.

İnşallah canım yeterli olur herhalde toplam 1000 mi oluyor sabah 500 akşam 500 de yutabilirsin

Kızlar merhaba hepinize,
25 yalındayım 1.5 yıldır evliyim ve pko sorunum var ( Kilo fazlalığım yok )
Daha önceden başarısız klomen + ovitrelle iğne serüvenim var kist yaptığı için 1 ay kadar dinlen dedi doktor, sonra ki ay 15 gün gecikme ile ilaç kullanarak regl oldum.
Reglinin 3. Günü yani bugün femaraya başladım günde 2 defa toplam 5 gün.
Ayrıyetten doktorumdan izin alarak çörek otu + bal + tarçın kürünü tüketiyorum her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı.
Ultrason görüntülemem 10 Şubat .
Hepimiz için şifa ve sağlıklı hayırlı evlatlar 🙏🏻🌸🤍
Bal tarçın çörek otu çok iyi cidden. Ben bu ay geç başladım yumurtam büyümücek diye korktuğum için iki günde kaşık kaşık yedim. iki günde 6 mm büyütmüş incir suyuyla birlikte. Bu ay tedaviden sonuç alamazsam önümüzdeki ay baştan ilaç+incir+bal tarçın çörek otu kullanmayı düşünüyorum

Bal tarçın çörek otu çok iyi cidden. Ben bu ay geç başladım yumurtam büyümücek diye korktuğum için iki günde kaşık kaşık yedim. iki günde 6 mm büyütmüş incir suyuyla birlikte. Bu ay tedaviden sonuç alamazsam önümüzdeki ay baştan ilaç+incir+bal tarçın çörek otu kullanmayı düşünüyorum
Mutlaka doktoruna sor ama, ben doğan kürü ya da bal tarçın çörek otu denemek istiyorum dedim bana soğan suyu kullanma sen ama destekleyici olarak çok olmayacak şekilde tüket dedi çörekotu kürü için.
İncirli kür deneyemem prolaktinimi 90 seviyesinden düşürdüm tekrar yükselir diye korkuyorum😬

Mutlaka doktoruna sor ama, ben doğan kürü ya da bal tarçın çörek otu denemek istiyorum dedim bana soğan suyu kullanma sen ama destekleyici olarak çok olmayacak şekilde tüket dedi çörekotu kürü için.
İncirli kür deneyemem prolaktinimi 90 seviyesinden düşürdüm tekrar yükselir diye korkuyorum😬
Ben sorarak kullandım zaten kontrollü gidiyoduk ama yavaş büyüyodu 15 buçuk mm olmuştu büyümesi gerekiyodu o güne kadar hiçbi şey yapmadım destek olarak o gün sordum incir kürünü felan yapabilirsin dedi iki gün sonra öyle görünce o da şaşırdı istediğimiz seviyeye gelmiş dedi ve ne yaptıysan devam et dedi 😂 iğne vuruldum bekliyorum bakalım 😇 sen incire hiç bulaşma benim 21di yapabilirsin dedi ama midem kaldırmıyo onu pek yapamadım

Ben sorarak kullandım zaten kontrollü gidiyoduk ama yavaş büyüyodu 15 buçuk mm olmuştu büyümesi gerekiyodu o güne kadar hiçbi şey yapmadım destek olarak o gün sordum incir kürünü felan yapabilirsin dedi iki gün sonra öyle görünce o da şaşırdı istediğimiz seviyeye gelmiş dedi ve ne yaptıysan devam et dedi 😂 iğne vuruldum bekliyorum bakalım 😇 sen incire hiç bulaşma benim 21di yapabilirsin dedi ama midem kaldırmıyo onu pek yapamadım
Ayyyyy inşallah en güzel haberini alırsın dualarım seninle 🙏🏻🌸
Rabbim nerde varsa tüm bekleyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻
Femara için herkes 2. Ya da 3. Deneme de sonuç almış diye okudum ama benim de içimde bu ay farklı bir Ümit var gerçi tekrar tek çizgi görmekten de korkuyorum yıpratıcı bi süreç gerçekten 🥺

X