Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar herkese merhaba 1yili gecti 2.çocuğumuz olsun diye uğraşıyorum 1 kimyasalim oldu sonra da kalamadim bu ay de tedaviye basliyalim dedi yarın gidicem adtin 2.gunu nasil bir tedaviye basliycak merak ediyirum bu arada kizima 2denemede hemen hamile kaldim sonra kazayla kaldım ama simdi yastan oturu galiba ugrasiyoruz..sizden bilgi almak icin baya okudum yazdiklarinizi

Kızlar yarın sağlık ocağına gidip kan vermeyi planlıyorum adetime bir hafta var ama ben dayanamıyorum galiba ilk defa böyle bişey oldu vakit geçmiyor hiç değilse umutlanmam zaten negatif çıkacak yine biliyorum boşa umutlanmayım bari

Kızlar yarın sağlık ocağına gidip kan vermeyi planlıyorum adetime bir hafta var ama ben dayanamıyorum galiba ilk defa böyle bişey oldu vakit geçmiyor hiç değilse umutlanmam zaten negatif çıkacak yine biliyorum boşa umutlanmayım
canım merhabalar benim durumum da aynen seninki gibi oğluma tek seferde kalmıştım ama bunu bir yılı geçtik olmuyor bir türlü vakti var galiba klomen tedavisi oldum şimdi femaraya terfi ettim sonrası aşılamaymış ama bende AMH düşüklüğü var 0,87 ydi doğru hatırlıyorsam böyle işte ısrarla deniyoruz Rabbimden sağlıklı istiyoruz inşallah bu ay baby boom olacak

Kızlar selam benimde yarın iğnemin 14. Günü test yapsam mı 1-2 gun daha beklesem mi bilemiyorum. Deli gibi de korkuyorum

Kızlar selam benimde yarın iğnemin 14. Günü test yapsam mı 1-2 gun daha beklesem mi bilemiyorum. Deli gibi de korkuyorum
Bence yap hatta nasıl bekledin bu zamana kadar çok şaşırdım (ne kadar sabırlı insanlar)var dedim içimden yap gitsin sonucu değiştirmiyoruz ki sadece umudumuz büyümeden kesiliyor daha az üzülürüm ben yarın işlerim var yetiştirirsem yaptıracağım yetişmezse Çarşamba gün innşallah

Aslında bat değil çatlatma iğnesi yaptırdım bugün doktorum 14 gün sonra test yapabilirsin dedi inşallah güzel haberler veririz lütfen beni de bilgilendirin durumunuz dan
Aslında bnm de iğneden sonraki 14 gün 14 şubata tekabül ediyo. Bnm adet sürem 35-40 gün. Bana da iğneden 14 gün sonra adet olmazsan test yap dedi drum

Hahaha bende klomeni zorla verdirmştim kendme olmadı o ayrı ama vermeyecekti yaz dedm şu klomeni bana yeter

Canım bende bu ay kullandım tahmini bat 4-5 şubat beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…