Ben o hatayı bi kere yaptımm aman diyim eve kadar okumadıgım dua kalmadı altıma etmemek içinHaber vericem mutlaka bende beni merak ettim şimdi akibetimi
Benimkide alttan bakmıyor, ondan heralde. Ayyy hastanede uzak pandemide sonra hastanenin lavabosunada girmek istemem
1 haftan kalmış ya inşallah gelmesin adet Allahım amin aminİyi iyi napçan mecbur yumurtlama haftası
İyiyim canım 1 hafta oldu işte iğne olalı beklemedeyimKasık ağrım oluyor arada batma gibi
Aaaa mecbur yapcaz artık benim bide minibüs mesafesi düşün uzakBen o hatayı bi kere yaptımm aman diyim eve kadar okumadıgım dua kalmadı altıma etmemek için
Benim de öyleydi işteAaaa mecbur yapcaz artık benim bide minibüs mesafesi düşün uzak
canım merhabalar benim durumum da aynen seninki gibi oğluma tek seferde kalmıştım ama bunu bir yılı geçtik olmuyor bir türlü vakti var galiba klomen tedavisi oldum şimdi femaraya terfi ettim sonrası aşılamaymış ama bende AMH düşüklüğü var 0,87 ydi doğru hatırlıyorsam böyle işte ısrarla deniyoruz Rabbimden sağlıklı istiyoruz inşallah bu ay baby boom olacakKizlar herkese merhaba 1yili gecti 2.çocuğumuz olsun diye uğraşıyorum 1 kimyasalim oldu sonra da kalamadim bu ay de tedaviye basliyalim dedi yarın gidicem adtin 2.gunu nasil bir tedaviye basliycak merak ediyirum bu arada kizima 2denemede hemen hamile kaldim sonra kazayla kaldım ama simdi yastan oturu galiba ugrasiyoruz..sizden bilgi almak icin baya okudum yazdiklarinizi
İnşallah canım1 haftan kalmış ya inşallah gelmesin adet Allahım amin amin
Bu arada benim matofini günde 1e düşürdü doktor canım. Pazar günü birde istifar ettim. Ona bağladım, doktorda 1e düşür dedi bakalımİnşallah canım
Bence yap hatta nasıl bekledin bu zamana kadar çok şaşırdım (ne kadar sabırlı insanlar)var dedim içimdenKızlar selam benimde yarın iğnemin 14. Günü test yapsam mı 1-2 gun daha beklesem mi bilemiyorum. Deli gibi de korkuyorum
Aslında bnm de iğneden sonraki 14 gün 14 şubata tekabül ediyo. Bnm adet sürem 35-40 gün. Bana da iğneden 14 gün sonra adet olmazsan test yap dedi drumAslında bat değil çatlatma iğnesi yaptırdım bugün doktorum 14 gün sonra test yapabilirsin dediinşallah güzel haberler veririz lütfen beni de bilgilendirin durumunuz dan
Yaa berabermiş sizde mi dün oldunuz iğneAslında bnm de iğneden sonraki 14 gün 14 şubata tekabül ediyo. Bnm adet sürem 35-40 gün. Bana da iğneden 14 gün sonra adet olmazsan test yap dedi drum
Hahaha bende klomeni zorla verdirmştim kendme olmadı o ayrı ama vermeyecekti yaz dedm şu klomeni bana yeterBu sefer ilk defa dedi neden anlamadım
Öylemi dersin. Femarayı ilk ben sordum klomen yazıyodu. Dedim femara daha sağlıklı yumurta yapıyomuş dedim. Sağlıklı diyemeyizde çabuk büyütür dedi. Onuda vereyim dedi. O şekilde yaptı sonra. Valla dediğin gibiyse bnada mantıklı geldi. Ama sonucu aldığımda bunu tekrar istişarelemeliyiz
Canım bende bu ay kullandım tahmini bat 4-5 şubat beklemedeyimMerhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
Ahaha problemin yokmuydu yumurtlamadaHahaha bende klomeni zorla verdirmştim kendme olmadı o ayrı ama vermeyecekti yaz dedm şu klomeni bana yeter
Hoşgeldinn canım, iğne oldunmu, çok az kalmış inşallahh gelmezzCanım bende bu ay kullandım tahmini bat 4-5 şubat beklemedeyim
EVet tatlımHoşgeldinn canım, iğne oldunmu, çok az kalmış inşallahh gelmezz
yooo bana pko başlangıç gibi dedi net konuşmadı adetlerm düzenli yok bende bişey yaz dedm klomeni ne pkosuAhaha problemin yokmuydu yumurtlamada
ben çizgi görebiliyorum inşallah gebelik olsunnEVet tatlım
Bugün iğnemin 13.günü
Sabah test yaptım bu şekilde çıktı
İnş kuruma falan değildir...
Bakalım cımaya kadar beklicwm. Cuma kan veririm
Eki Görüntüle 2774499