Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bu sefer olur canım benim 4 gün sonra belli olucak bakalım hiç belirtim yok maalesef
Belirti vermeyip hamile olanlar da var canım, moral bozma. bekle gününü ve evde test yap. 2.çizgi çıkarsa kan ver en sağlıklısından..

Ah canımmm Allah razı olsunn. Sende benim duamdasın rabbim sağlıcakla kavuştursun evladına senin doğalmı olmuştu kuzu tedaviylemi
Senden de razi olsun gùlùm.Amìnn. ❣Ben, adetin 3.gunu dr gidiyodum.Bana menupur veriyodu dr.(kac ay gonalf kullandim ise yaramadi) yumurta olgunlastiginda catlatma ignesi yapiyodum.Bu kadar. 5-6 ay once asilama yaptirmistim olmamisti .

Kaçıncı ayında oldu kuzum. Menupur nasıl bi ilaç klomen, femara gibimi

Senden de razi olsun gùlùm.Amìnn. ❣Ben, adetin 3.gunu dr gidiyodum.Bana menupur veriyodu dr.(kac ay gonalf kullandim ise yaramadi) yumurta olgunlastiginda catlatma ignesi yapiyodum.Bu kadar. 5-6 ay once asilama yaptirmistim olmamist
İğneden sonra kaçıncı günde öğrendiniz gebeliği? Ne gibi belirtiler oldu?

Anlattigim sekilde 6.ayda oldu
Demekki olabiliyormuş bende 2. Ayda olmadı neden olmdı acaba diye düşünüyordum. Şimdi bana umut oldun
Menupur da yumurta gelistirici.Igne olarak.bir ilac, bir su 75ml. Siringaya celip gobekten vuruyosun.klomen , femarayida ben bilmiyorum
Anladım canım. Bende ilk ay klomenle birlikte merional iğne kullanmıştım. Bu ay doktorumu değiştiricem. Bakalım nasıl bir tedavi uygulayacağını çok merak ediyorum
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bidahaki aya olur umudunu kaybetme.
Var bir zamanı demekki canım. Napalım Rabbimin yazdığının önüne geçemiyoruz. Onun bize kader olarak yazdığının nedeni bizim istediklerimizden daha da yararımıza belki de

İğneden sonra kaçıncı günde öğrendiniz gebeliği? Ne gibi belirtiler oldu?
Ben, igneden 16gun sonra Direk kan verdim.98 cikinca testte nasil gorunuyo diye merak edip yaptim. 2.cizgi Belli silikti.Ben , cokda belirti yasamadim. Otururken Belim agriyodu uzaninca geciyodu, yumurtlama gunu olan akintiyi ben adet olacagim gunlerde gordum.

Bende de belirti yok çok nadir sol kasığıma Bi ağrı giriyor ama öyle aşırı değil. Benim daha iğnemin 7.günü başka da hiçbir belirti yok. Ben de o akıntıya taktım gelmedi diye bakalım gelecek mi? Normalde adetime yakın göğsüm şişer acır bu sefer o da yok. Çok merak ediyorum ama hiçbir belirti olmaması da umutsuzluğa kapılmama neden oluyor.

Aynen çok doğru söylüyorsun Allah her şeyi planlamıştır. O yüzden bekleyeceğiz hayırlı zamanda olmasını.

Kapilma lutfen. Adet gormeye dewam edenlerden olsaydim , halaaa hamile demezdim kendime.

Benim adetime 9 gün var 14.gün olmasına 7 gn var ben 12.gün test yapayım diyorum. Kaç haftalık hamilesin?
Ne biliim gùlùm ignenin etkisi gidermi 12.gunde ?benim 6+3 oldu

KIZlar merhaba nasılsımız ?
Ben birşey sormak istiyorum.
Ben çarşamba sabah çatlama iğnemi vurdum.
Perşembe akşam
Cıma akşam ilişki oldu...
Benden bugün öğleden sonra akşam 6 gibi sümük gibi beyaz yoğum bir akıntı geldi.
Sizce yumurta bgün mü çatladı ?
Ben yinede bunu gördükten 2 saat sonrayı değerlendirdim.
Sizce yarında mı değerlendirmem lazım...
kafam çok karıştı...

merhaba kızlar.beni de aranıza kabul eder misiniz?ben de bugün klomene başladım ilk denememiz olacak hayırlısıyla
Hoşgeldin canım. Seninde batın muhtemelen marta kalıcak. Şubat bittiği için bu topiktende takip yapıcaz istersen oraya ekliyim seni İlk listedeki soruları yanıtlarsan ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…