Belirti vermeyip hamile olanlar da var canım, moral bozma. bekle gününü ve evde test yap. 2.çizgi çıkarsa kan ver en sağlıklısından..İnşallah bu sefer olur canımbenim 4 gün sonra belli olucak bakalım hiç belirtim yok maalesef
Senden de razi olsun gùlùm.Amìnn.Ah canımmm Allah razı olsunn. Sende benim duamdasın rabbim sağlıcakla kavuştursun evladınasenin doğalmı olmuştu kuzu tedaviylemi
Kaçıncı ayında oldu kuzum. Menupur nasıl bi ilaç klomen, femara gibimiSenden de razi olsun gùlùm.Amìnn.❣Ben, adetin 3.gunu dr gidiyodum.Bana menupur veriyodu dr.(kac ay gonalf kullandim ise yaramadi) yumurta olgunlastiginda catlatma ignesi yapiyodum.Bu kadar. 5-6 ay once asilama yaptirmistim olmamisti .
Anlattigim sekilde 6.ayda olduKaçıncı ayında oldu kuzum. Menupur nasıl bi ilaç klomen, femara gibimi☺
Menupur da yumurta gelistirici.Igne olarak.bir ilac, bir su 75ml. Siringaya celip gobekten vuruyosun.klomen , femarayida ben bilmiyorumKaçıncı ayında oldu kuzum. Menupur nasıl bi ilaç klomen, femara gibimi
İğneden sonra kaçıncı günde öğrendiniz gebeliği? Ne gibi belirtiler oldu?Senden de razi olsun gùlùm.Amìnn.❣Ben, adetin 3.gunu dr gidiyodum.Bana menupur veriyodu dr.(kac ay gonalf kullandim ise yaramadi) yumurta olgunlastiginda catlatma ignesi yapiyodum.Bu kadar. 5-6 ay once asilama yaptirmistim olmamist
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bidahaki aya olur umudunu kaybetme.Bugün oldum regli kuzu pazartesi doktora gidicem. AminnAh ne güzel kuzu böyle güzel güzel annesini üzmeden gelsin bebişin
Demekki olabiliyormuş bende 2. Ayda olmadı neden olmdı acaba diye düşünüyordum. Şimdi bana umut oldunAnlattigim sekilde 6.ayda oldu
Anladım canım. Bende ilk ay klomenle birlikte merional iğne kullanmıştım. Bu ay doktorumu değiştiricem. Bakalım nasıl bir tedavi uygulayacağını çok merak ediyorumMenupur da yumurta gelistirici.Igne olarak.bir ilac, bir su 75ml. Siringaya celip gobekten vuruyosun.klomen , femarayida ben bilmiyorum
Var bir zamanı demekki canım. Napalım Rabbimin yazdığının önüne geçemiyoruz. Onun bize kader olarak yazdığının nedeni bizim istediklerimizden daha da yararımıza belki deHayırlısı olsun canım. İnşallah bidahaki aya olur umudunu kaybetme.
Ben, igneden 16gun sonra Direk kan verdim.98 cikinca testte nasil gorunuyo diye merak edip yaptim. 2.cizgi Belli silikti.Ben , cokda belirti yasamadim. Otururken Belim agriyodu uzaninca geciyodu, yumurtlama gunu olan akintiyi ben adet olacagim gunlerde gordum.İğneden sonra kaçıncı günde öğrendiniz gebeliği? Ne gibi belirtiler oldu?
Bende de belirti yok çok nadir sol kasığıma Bi ağrı giriyor ama öyle aşırı değil. Benim daha iğnemin 7.günü başka da hiçbir belirti yok. Ben de o akıntıya taktım gelmedi diye bakalım gelecek mi? Normalde adetime yakın göğsüm şişer acır bu sefer o da yok. Çok merak ediyorum ama hiçbir belirti olmaması da umutsuzluğa kapılmama neden oluyor.Ben, igneden 16gun sonra Direk kan verdim.98 cikinca testte nasil gorunuyo diye merak edip yaptim. 2.cizgi Belli silikti.Ben , cokda belirti yasamadim. Otururken Belim agriyodu uzaninca geciyodu, yumurtlama gunu olan akintiyi ben adet olacagim gunlerde gordum.
Aynen çok doğru söylüyorsun Allah her şeyi planlamıştır. O yüzden bekleyeceğiz hayırlı zamanda olmasını.Demekki olabiliyormuş bende 2. Ayda olmadı neden olmdı acaba diye düşünüyordum. Şimdi bana umut oldun
Anladım canım. Bende ilk ay klomenle birlikte merional iğne kullanmıştım. Bu ay doktorumu değiştiricem. Bakalım nasıl bir tedavi uygulayacağını çok merak ediyorum
Var bir zamanı demekki canım. Napalım Rabbimin yazdığının önüne geçemiyoruz. Onun bize kader olarak yazdığının nedeni bizim istediklerimizden daha da yararımıza belki de
Kapilma lutfen. Adet gormeye dewam edenlerden olsaydim , halaaa hamile demezdim kendime.Bende de belirti yok çok nadir sol kasığıma Bi ağrı giriyor ama öyle aşırı değil. Benim daha iğnemin 7.günü başka da hiçbir belirti yok. Ben de o akıntıya taktım gelmedi diye bakalım gelecek mi? Normalde adetime yakın göğsüm şişer acır bu sefer o da yok. Çok merak ediyorum ama hiçbir belirti olmaması da umutsuzluğa kapılmama neden oluyor.
Evet kuzucum hayırlı zamanda sağlıklı olsunAynen çok doğru söylüyorsun Allah her şeyi planlamıştır. O yüzden bekleyeceğiz hayırlı zamanda olmasını.
Benim adetime 9 gün var 14.gün olmasına 7 gn var ben 12.gün test yapayım diyorum. Kaç haftalık hamilesin?Kapilma lutfen. Adet gormeye dewam edenlerden olsaydim , halaaa hamile demezdim kendime.
Demekki olabiliyormuş bende 2. Ayda olmadı neden olmdı acaba diye düşünüyordum. Şimdi bana umut oldun
Anladım canım. Bende ilk ay klomenle birlikte merional iğne kullanmıştım. Bu ay doktorumu değiştiricem. Bakalım nasıl bir tedavi uygulayacağını çok merak ediyorum
Var bir zamanı demekki canım. Napalım Rabbimin yazdığının önüne geçemiyoruz. Onun bize kader olarak yazdığının nedeni bizim istediklerimizden daha da yararımıza belki de
Ne biliim gùlùm ignenin etkisi gidermi 12.gunde ?benim 6+3 olduBenim adetime 9 gün var 14.gün olmasına 7 gn var ben 12.gün test yapayım diyorum. Kaç haftalık hamilesin?
Ben en iyisi adetim bekleyeyim şimdi yalancı pozitif görürsem umutlanmayayım boşa.Ne biliim gùlùm ignenin etkisi gidermi 12.gunde ?benim 6+3 oldu
Hoşgeldin canım. Seninde batın muhtemelen marta kalıcak. Şubat bittiği için bu topiktende takip yapıcaz istersen oraya ekliyim senimerhaba kızlar.beni de aranıza kabul eder misiniz?ben de bugün klomene başladım ilk denememiz olacak hayırlısıyla
Ewet ya, zaten 2gun kaliyo geriye , azicik daha sabirBen en iyisi adetim bekleyeyim şimdi yalancı pozitif görürsem umutlanmayayım boşa.