Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bi tane kızım var 5 yaşında Temmuz ayında da kimyasal gebelik yaşadım. İkinci için uğraşıyoruz. Amin inşallah🙏
Evlat kokusunu almışsın canım. Yine olucak inşallah tez zamanda ☺️❤️🙏🏼

Cookiie Cookiie bat ne zaman gùlùùùmmm?😍goremedim bayadir seni. Neler yapiyosun ?Nasil gidiyo?😘
Kuzum normalde iğnenin 14. Günü bekliyodum gelmedi daha dün kan verdim negatif bugün 17. Günüm bekliyorum gelsinde yine doktor yollarına düşücem 😂
Sen nabıyosun canımm nasıl gidiyo hamişlikk 🥰😊

Kızlar bişey sorcam, femarayı adetimin 2. Günü başladım ve döngünün 9. Günündeyim 4 yumurta olmuş ve 12 mm sizce nasıl?

Kuzum normalde iğnenin 14. Günü bekliyodum gelmedi daha dün kan verdim negatif bugün 17. Günüm bekliyorum gelsinde yine doktor yollarına düşücem 😂
Sen nabıyosun canımm nasıl gidiyo hamişlikk 🥰😊
Haydaaaaa😖😖😖😖😖 Tùh ya, valla hic bu cewabi beklemiyodum.😫 Nasip cabuk geellll. Kendi kendine gidiyo hamislik. Ben hic bir sey hissetmiyom😬

Bende adetimin 9.gününde iğne vuruldum benim sol tarafımda iki adet yumurta gelişmişti doktor tutarsa ikiz olma ihtimali var dedi ama yumurta boyutlarını hiç bilmiyorum doktorda söylemedi sadece dominat yumurtaların dedi bu kadar 🤦‍♀️
Aynen benim durumum... reglim de 12 gün gecikti kan verdim negatif çıktı malesef, şimdi 2. kez klomen tedavisi oluyor bende.. dün iğnemi vuruldum, hayırlısı hepimize...

Aynen benim durumum... reglim de 12 gün gecikti kan verdim negatif çıktı malesef, şimdi 2. kez klomen tedavisi oluyor bende.. dün iğnemi vuruldum, hayırlısı hepimize...
İnşallah bu sefer olur canım 🙏 benim 4 gün sonra belli olucak bakalım hiç belirtim yok maalesef 😞

Haydaaaaa😖😖😖😖😖 Tùh ya, valla hic bu cewabi beklemiyodum.😫 Nasip cabuk geellll. Kendi kendine gidiyo hamislik. Ben hic bir sey hissetmiyom😬
Bugün oldum regli kuzu pazartesi doktora gidicem. Aminn 🙏🏼 Ah ne güzel kuzu böyle güzel güzel annesini üzmeden gelsin bebişin😍

X