Aynen bence de sabırEwet ya, zaten 2gun kaliyo geriye , azicik daha sabir
Amin canim benim hepimiz Anne olalim insaallahAynen bence de sabırsen de sağ salim kucağına alırsın inşallah
Dediğin gibi olmuş olabilir sen bence değerlendir için rahat etsinKIZlar merhaba nasılsımız ?
Ben birşey sormak istiyorum.
Ben çarşamba sabah çatlama iğnemi vurdum.
Perşembe akşam
Cıma akşam ilişki oldu...
Benden bugün öğleden sonra akşam 6 gibi sümük gibi beyaz yoğum bir akıntı geldi.
Sizce yumurta bgün mü çatladı ?
Ben yinede bunu gördükten 2 saat sonrayı değerlendirdim.
Sizce yarında mı değerlendirmem lazım...
kafam çok karıştı...
Kimse cevabı bilmiyor galibaKızlar bişey sorcam, femarayı adetimin 2. Günü başladım ve döngünün 9. Günündeyim 4 yumurta olmuş ve 12 mm sizce nasıl?
Güzel canım ama daha 17-20mm civarına ulaşması lazım iğne vurulman için. İdeal boyut buKimse cevabı bilmiyor galiba
Canım bende ilk defa femara kullandım ama ben adetin 5. Günü kullanmaya başladım yarın kontrolüm var yarın 8. Günüm bakalım benmkiler ne durumda cuma gittim gelişmeye başlamışlar dedi ama milim olarak ne boyutta bilmiyorm ama bnce 9.gunde 14mm iyi bnce yaKimse cevabı bilmiyor galiba
Kuzu benim gözümden kaçmış kusura bakma. Güzel bence 13 14. Güne dahada çatlıcak boyuta gelirlerKimse cevabı bilmiyor galiba
Perşembe kontrol var bakalım o zaman 20 mm olur inş.Güzel canım ama daha 17-20mm civarına ulaşması lazım iğne vurulman için. İdeal boyut bu
Sende yazar mısın doktora gittkten sonraki durumunu? Benmde bu ay ilk femara deneyimim.Canım bende ilk defa femara kullandım ama ben adetin 5. Günü kullanmaya başladım yarın kontrolüm var yarın 8. Günüm bakalım benmkiler ne durumda cuma gittim gelişmeye başlamışlar dedi ama milim olarak ne boyutta bilmiyorm ama bnce 9.gunde 14mm iyi bnce ya
Ne kusuru bende azıcık sitem etmiş olabilirimKuzu benim gözümden kaçmış kusura bakma. Güzel bence 13 14. Güne dahada çatlıcak boyuta gelirler
Tabikide yazarım canm nekadr suredir deniyosun yani ilk tedavin mi senindePerşembe kontrol var bakalım o zaman 20 mm olur inş.
Sende yazar mısın doktora gittkten sonraki durumunu? Benmde bu ay ilk femara deneyimim.
Ne kusuru bende azıcık sitem etmiş olabilirim
Olsun canım burda hertürlü halimiz oluyorPerşembe kontrol var bakalım o zaman 20 mm olur inş.
Sende yazar mısın doktora gittkten sonraki durumunu? Benmde bu ay ilk femara deneyimim.
Ne kusuru bende azıcık sitem etmiş olabilirim
Bu ay ikinci canım. İlk ay klomen kullandım olmadı. 2 yumurta gelişmişti.Tabikide yazarım canm nekadr suredir deniyosun yani ilk tedavin mi seninde
Aynen hele bu ilaçlarla beter oldum benOlsun canım burda hertürlü halimiz oluyor
İnsanın dengesi şaşıyo canım vallaBu ay ikinci canım. İlk ay klomen kullandım olmadı. 2 yumurta gelişmişti.
Aynen hele bu ilaçlarla beter oldum ben
Yok canım pko bende. Hormonlarım normal. 1 sene sebepsiz olmayınca artık gittik doktora. Sende var mı pkosAnladım canım. benim daha ilk tedavim pko varmı sende de?
Var canım bende hormonları normale düşürmeye çalıştım bikac ay normale düşünce şimdi başladık tedaviye pazartesi günü ilk hapimi aldım yarın gidicem insaAllah biraz daha buyumuslerdirYok canım pko bende. Hormonlarım normal. 1 sene sebepsiz olmayınca artık gittik doktora. Sende var mı pkos
İnşallah büyümüşlerdir canım, güzel hayırlı haberlerini bekliyoruzVar canım bende hormonları normale düşürmeye çalıştım bikac ay normale düşünce şimdi başladık tedaviye pazartesi günü ilk hapimi aldım yarın gidicem insaAllah biraz daha buyumuslerdir
Ahh insaAllah kuzumİnşallah büyümüşlerdir canım, güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım ovulasyonda ikinci cizgi hep olur vücudumuzda lh hormonu hep var cünkü. Bide 9. Günde iğne etkiside sürebilir yine. Sen 12. Günden sonra yap benceKızlar merhaba bat günüm 1 mart gözüküyor fakat doktorum 23 ünde test yap varsa vardır dedi. Bende 12 sinde çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün 9.günüm ovülasyon yapayım dedim hala 2.çizgi gözüküyor geçmemiş o zaman iğnenin etkisi dimi ?
Tamam canım teşekkür ederimCanım ovulasyonda ikinci cizgi hep olur vücudumuzda lh hormonu hep var cünkü. Bide 9. Günde iğne etkiside sürebilir yine. Sen 12. Günden sonra yap bence