Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dediğin gibi olmuş olabilir sen bence değerlendir için rahat etsin

Kimse cevabı bilmiyor galiba
Canım bende ilk defa femara kullandım ama ben adetin 5. Günü kullanmaya başladım yarın kontrolüm var yarın 8. Günüm bakalım benmkiler ne durumda cuma gittim gelişmeye başlamışlar dedi ama milim olarak ne boyutta bilmiyorm ama bnce 9.gunde 14mm iyi bnce ya

Güzel canım ama daha 17-20mm civarına ulaşması lazım iğne vurulman için. İdeal boyut bu
Perşembe kontrol var bakalım o zaman 20 mm olur inş.
Sende yazar mısın doktora gittkten sonraki durumunu? Benmde bu ay ilk femara deneyimim.
Kuzu benim gözümden kaçmış kusura bakma. Güzel bence 13 14. Güne dahada çatlıcak boyuta gelirler
Ne kusuru bende azıcık sitem etmiş olabilirim

Sende yazar mısın doktora gittkten sonraki durumunu? Benmde bu ay ilk femara deneyimim.

Tabikide yazarım canm nekadr suredir deniyosun yani ilk tedavin mi seninde

Olsun canım burda hertürlü halimiz oluyor

Yok canım pko bende. Hormonlarım normal. 1 sene sebepsiz olmayınca artık gittik doktora. Sende var mı pkos
Var canım bende hormonları normale düşürmeye çalıştım bikac ay normale düşünce şimdi başladık tedaviye pazartesi günü ilk hapimi aldım yarın gidicem insaAllah biraz daha buyumuslerdir

Var canım bende hormonları normale düşürmeye çalıştım bikac ay normale düşünce şimdi başladık tedaviye pazartesi günü ilk hapimi aldım yarın gidicem insaAllah biraz daha buyumuslerdir
İnşallah büyümüşlerdir canım, güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar merhaba bat günüm 1 mart gözüküyor fakat doktorum 23 ünde test yap varsa vardır dedi. Bende 12 sinde çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün 9.günüm ovülasyon yapayım dedim hala 2.çizgi gözüküyor geçmemiş o zaman iğnenin etkisi dimi ?

Eklentiler

• 1132949E-B215-4139-9749-3F1858EA6A7E.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 24
Canım ovulasyonda ikinci cizgi hep olur vücudumuzda lh hormonu hep var cünkü. Bide 9. Günde iğne etkiside sürebilir yine. Sen 12. Günden sonra yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…