Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kan test
Takvimime göre 23 şubat adet günüm iğne gerçekten bedeni alt üst etti ilk 4 gün bende zor geçti şimdide dediğim gibi sırt ve bel ağrım var oda bu akşam başladı
Hadi az kalmış. Hiç test yaptın mı? 14.gün çıkıyormuş diyorlar ya.

Şuanda göğüs hassasiyetim çok devam ediyor canım. Ağrılarım büyük oranda yok. Adet ağrısı için kendimi dinliyorum sürekli hatta. Ama yok gibi. Adetim tedaviden önce düzensizdi. Ama tahminen 22si flan olabilir

Kan testinin sonucu ne çıktı? Belki daha geçmemiştir kana. Adet olmazsan hala umut vardır. Göğüs hassasiyeti önemli bir belirti.

Hiç yapmadım nedense hiç ümitli değilim o yüzden yapmadım
Ben 11.günde yapmayı düşünüyorum. Bakalım negatif çıkarsa zaten yok derim rahatlarım en azından pozitif görürsem de hala iğnenin etkisi mi acaba deyip daha da içim içimi yer bakalım.

<0.100 çıktı canım. Daha hiç umutlanmak istemiyorum. Umutlandıkca habire test yapıyorum valla eşimin ocağına incir ağacı dikicem

Test yapma artık o zaman adet olmayı bekle. Olmazsan Bi daha bakarsın. İlk gebelik mi ne zamandır deniyorsunuz? Yaş kaç?
Bekliyorum haftaya kadar olmazsam doktora gidicem direk 2 kere dış gebelik yaşadım. Nasip olup Sağlıklı olursa ilk çocuğum olucak. 25 yaşındayım. 17 ay önce evlendim. Pko olduğum için kolay hamile kalamam nasılsa kafasında hiç korunmadım. Hemen önümdeki ayda hamile kaldım ama dış oldu iğne ile düşürdük 3 ay korundum. Sonra korunmayı bırakınca yine oldu. Oda aynı şekilde iğneyle düşürdük ondan sonrada 3 ay korundum. Rahim filmi çekildim temiz çıktı. Hazirandan beri şimdi deniyoruz. Ama bu sürecte çok kilo aldığım reglilerim direk kesiLdi. Yumurtlamam durdu haliyle. O yüzden tedaviye başladım. Tedavide 3. Aya giricem kısmetse adet olunca

Canım çok iyi büyümüşler
Benim kontrolüm pazartesi olacak ben sadece 5 gün klomen kullandım sabah akşam bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

Ben 11.günde yapmayı düşünüyorum. Bakalım negatif çıkarsa zaten yok derim rahatlarım en azından pozitif görürsem de hala iğnenin etkisi mi acaba deyip daha da içim içimi yer bakalım.
12. Günü yapmanı tavsiye ederim bazı arkadaşlara doktorları 12. Günde yapabilceklerini söylemiş daha garanti bir sonuç olabilir

Zor şeyler yaşamışsın, gelmiş geçmiş olsunama daha yaşın küçük en azından hamile kalabiliyorsun bu iyi bir şey tedaviyle sorunun çözülür ve sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın inşallah

Allah kimseye yaşatmasın canım. Dış gebelik yaşayınca hep bir korku kalıyor. Tekrar olma olasılığı çok yükseliyor. O yüzden sağlıklı gebeliğe nasıl ulaşırım bilmiyorum. Yani hamile kalsam bile sevinemeyenlerden olcam tam olarak görmeden ultrasonda
o zamanlar ilk denemelerimde hamile kalabildim çok şükür. Sonra dedim yumurtlama problemim oldu hadi. Ama 2 aydır çok güzel yumurtalarımda oluştu neden olmadı acaba

12. Günü yapmanı tavsiye ederim bazı arkadaşlara doktorları 12. Günde yapabilceklerini söylemiş daha garanti bir sonuç olabilir
O zaman haftaya perşembe yapmam lazım. Tamam o zaman yapayım ben. Bi de ben adetin ikinci günü klomen kullanmaya başladım günde iki tane 5 gün sonra adetim sekizinci günü kontrole gittim solda 18 mm sağda 17 mm yumurta oluşmuş. 9.gün iğne oldum. Erken mi oldum acaba? Herkes 20 mm de filan iğne olmuş. Adetinin 12.günü filan olmuş. Kafam karıştı.

Bazen zamanı gelmemiş oluyor demek ki. Allah en uygun zamanı biliyordur. Bazen akışına bırakınca daha iyi oluyor. Bu ay denedim diğer ay da eşim doktora gidecek o ay da deneriz sonra bırakıcam.

Bende adetimin 9.gününde iğne vuruldum benim sol tarafımda iki adet yumurta gelişmişti doktor tutarsa ikiz olma ihtimali var dedi ama yumurta boyutlarını hiç bilmiyorum doktorda söylemedi sadece dominat yumurtaların dedi bu kadar

Bazen zamanı gelmemiş oluyor demek ki. Allah en uygun zamanı biliyordur. Bazen akışına bırakınca daha iyi oluyor. Bu ay denedim diğer ay da eşim doktora gidecek o ay da deneriz sonra bırakıcam.
Senin ilkmi olucak canım. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…