Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh insaAllah kuzumama ilk denemem olmuycak gibi hissediyorum
Olumsuzu düşünme. Femara klomenden daha etkili bi ilaçmış. Bi bakarsın tutuverir. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allaha bırakıp dua edelim. Çok kafaya takmamaya çalışalım ( ne kadar yapabiliriz bilmiyorum )

Benim yumurtam büyür hatta kendisi çatlar ama dollenmez gibitabi herşey Rabbimden insaAllah hemencecik tutuverir hepimizin bekleyen herkesin yarından sonra ben bikac kere daha kontrole giderm gibi

Aynı şekilde benim de 21 Mart iğnemin de 8.günü. Test yapmadım hiç. Yapmayacağım günüme kadar. Belirtiniz var mı?

selam kızlar benim iğnemin 11.günü adet tarihim 23 şubat sırtımın tam ortasında dün ve bugün geçmeyen bir ağrı var ve krem renkte akıntım gebelik belirtisi olabilir mi?

Yaaa geçmiş olsun. İnşallah bu ay tutar. Gebe kalıp da sonradan olmaması da ayrı Bi üzücü oluyor. Siz bu ay denediniz mi?
Hamile kalmaya korkuyorum desem. Çok şükür hamile kalmamda sıkıntı olmuyor ama kimyasal oluyor. Trombofili ve kromozom analizi yapıldı. Bu sırada coraspin ve folik asit kullaniyorum. Gelecek ay tekrar deneyecem. Bu ay korunmadim ama yumurtlama vs de takip etmedim açıkçası. Bat 4 Mart. Gelecek ay prednol de kullanacağım.

Anladım neyden kaynaklanıyor acaba bu kimyasal gebelik? Coraspin ne işe yarıyor? Bana doktor Bi vitamin verdi sadece onu kullanıyorum. Bu ay takip etmemişsiniz ya olur bence prednol ne için?

selam kızlar benim iğnemin 11.günü adet tarihim 23 şubat sırtımın tam ortasında dün ve bugün geçmeyen bir ağrı var ve krem renkte akıntım gebelik belirtisi olabilir mi?
Valla canım herkeste belirti farklı olabiliyor. Önceden yaşamadığın bir şeyse olabilir tabi. Benim sırt ağrım olduğu zaman ertesi gün adet oluyorum mesela. Geçen ay akıntım baya yoğundu geveyim sandım ama değilmişim. Testte çıkar bence artık senin yarından sonra gününmüş.

Evet canım o yüzden test yapmıyorum. Benim hiç sırt ağrım olmazsı bide fazla karnım şiş bakalım 1 gün sonra belli olucak

Ben bugün kahvaltı yapıyordum. Birden böyle ağzımdaki lokmayı yutarken miden bulandı öğürdüm afedersiniz. Ama sonra hiç mide bulantım olmadı. Akşam yemeği yerken de zor yuttum. Bunlar belirti olabilir mi acaba ya da bu da iğneden mi kaynaklı? Ama ne kasığım ağrıyor ne başka bir yerim.

Anladım neyden kaynaklanıyor acaba bu kimyasal gebelik? Coraspin ne işe yarıyor? Bana doktor Bi vitamin verdi sadece onu kullanıyorum. Bu ay takip etmemişsiniz ya olur bence prednol ne için?
Dün bı profesörden dinledim ..Kimyasal gebeliğin %85 lik sebebi bilinmiyormuş. %15 lik kısmı 3e ayrılıyor dedi. Bunlar rahim kaynakli ,yumurta ve sperm kaynakli digeride immün sistem kaynaklı dedi. İmmün sistem bebeği yabancı madde olarak görüp bebeğe saldırıyor ve kimyasal gebelik oluşuyor.prednol denen ilaç bagisiklik sistemini baskiliyor.Genelde tüp bebek tedavilerinde bebeği rahime yapıştırmak için kullanılıyor. Diğer bir neden pıhtılaşma kaynaklı olması. Ben bunun testini yaptırdım.sonucunu bekliyorum.Coraspin kan sulandiriyor. Bebeğin oluşumu sırasında kan ile ilgili sıkıntı olmasını engelliyor. Eğer kan pıhtılaşmam çıkarsa gebelikte iğne kullanacağım. .. Arastirdiklarim ve bildiklerim bunlar ..

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Ben de gebe kalır kalmaz doktora gideyim diyorum. Baştan önlem alınabilir diye. Ama test filan bir şey yapmadı nasıl bir şey yapar bilmiyorum. Bu ilaçları öyle test yapmadan da verse bir şey olur mu ki?

Prednol çok ağır bı ilaç doktor kontrolünde kullanmanı tavsiye ederim. Bunun için bağışıklığına baktırmak gerekiyor. Dahiliye bölümü romatoloji bölümüne yeşil alan oluşturuyor. O bölüm bakıyor. Coraspini de doktor pihtilasmadan şüphelendiği için verdi bana. Onun testini de tıbbi genetik bölümü yaptı.Ogluma hamile kalmadan öncede coraspin kullanmıştım.

Doktor demeden bir şey kullanmam zaten de önlem amacıyla zararı olmayacak bir şey verirse güzel olur. Ben ilk gebeliğimde sorun yaşamadım. Öncesinde de hiç gebelik yaşamadım zaten. Sonra kimyasal olunca çok şaşırdım. Zaten zor gebe kalıyorum tam sevinecekken yeniden bir üzüntü oluyor.

Benim ilk gebeligimde kalbi durdu. İkincide oğlum oldu sağlıklı doğdu. Şimdi de iki kere kimyasal olunca bende şaşırdım. Herşeyin araştırdım. Bir çok kadın yaşamış .. Ama çoğu sonunda sağlıklı gebelik elde etmiş hatta birisi 17 kere yaşamış. En sonunda prednol ile sağlıklı gebelik elde etmis

Yaaa 17 kez ne demek Allah korusuninşallah sağlıklı bir şekilde gebelik geçirip ikinci bebişlerimize kavuşuruzbenim kızım her gün benim niye kardeşim yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…