Benim bi tane kızım var 5 yaşında Temmuz ayında da kimyasal gebelik yaşadım. İkinci için uğraşıyoruz. Amin inşallahSenin ilkmi olucak canım. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Hepimize nasip etsin isteyen herkeseBenim bi tane kızım var 5 yaşında Temmuz ayında da kimyasal gebelik yaşadım. İkinci için uğraşıyoruz. Amin inşallah
Evlat kokusunu almışsın canım. Yine olucak inşallah tez zamandaBenim bi tane kızım var 5 yaşında Temmuz ayında da kimyasal gebelik yaşadım. İkinci için uğraşıyoruz. Amin inşallah
Allah sana da nasip etsin o kokuyu inşallahEvlat kokusunu almışsın canım. Yine olucak inşallah tez zamanda
Amin canım inşallahAllah sana da nasip etsin o kokuyu inşallahtest filan yaparsan ya da belirti yaşarsan yaz mutlaka.
Aynen bekle bakalım. Ben de 12.günü bekleyeceğim.Amin canım inşallahYazarım mutlaka ama yapmıyım ben adet bekliyim
Kaç gün var 12, güne. İnşallah güzelce çizgileri görürüz sende şöyle koyu koyuAynen bekle bakalım. Ben de 12.günü bekleyeceğim.
Kaç gün var 12, güne. İnşallah güzelce çizgileri görürüz sende şöyle koyu koyu
Günler gelmiyo böyle iğne olup beklerken6 gün var daha. Amin inşallah, sende de görürüz o kan böyle yükselsin Bi anda
Amin canim insallahCanım çok iyi büyümüşler
Benim kontrolüm pazartesi olacak ben sadece 5 gün klomen kullandım sabah akşam bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Günler gelmiyo böyle iğne olup beklerkenAy ben o yönden kendime hiç umudum yok ama hadi usulen inşallah diyim
Günler gelmiyo böyle iğne olup beklerkenAy ben o yönden kendime hiç umudum yok ama hadi usulen inşallah diyim
Kuzum normalde iğnenin 14. Günü bekliyodum gelmedi daha dün kan verdim negatif bugün 17. Günüm bekliyorum gelsinde yine doktor yollarına düşücem
HaydaaaaaKuzum normalde iğnenin 14. Günü bekliyodum gelmedi daha dün kan verdim negatif bugün 17. Günüm bekliyorum gelsinde yine doktor yollarına düşücem
Sen nabıyosun canımm nasıl gidiyo hamişlikk
Aynen benim durumum... reglim de 12 gün gecikti kan verdim negatif çıktı malesef, şimdi 2. kez klomen tedavisi oluyor bende.. dün iğnemi vuruldum, hayırlısı hepimize...Bende adetimin 9.gününde iğne vuruldum benim sol tarafımda iki adet yumurta gelişmişti doktor tutarsa ikiz olma ihtimali var dedi ama yumurta boyutlarını hiç bilmiyorum doktorda söylemedi sadece dominat yumurtaların dedi bu kadar
İnşallah bu sefer olur canımAynen benim durumum... reglim de 12 gün gecikti kan verdim negatif çıktı malesef, şimdi 2. kez klomen tedavisi oluyor bende.. dün iğnemi vuruldum, hayırlısı hepimize...
Bugün oldum regli kuzu pazartesi doktora gidicem. AminnHaydaaaaaTùh ya, valla hic bu cewabi beklemiyodum. Nasip cabuk geellll. Kendi kendine gidiyo hamislik. Ben hic bir sey hissetmiyom
Dualarimdasin kuzumBugün oldum regli kuzu pazartesi doktora gidicem. AminnAh ne güzel kuzu böyle güzel güzel annesini üzmeden gelsin bebişin
Ah canımmm Allah razı olsunn. Sende benim duamdasın rabbim sağlıcakla kavuştursun evladınaDualarimdasin kuzumamiinnn .