Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bi tane kızım var 5 yaşında Temmuz ayında da kimyasal gebelik yaşadım. İkinci için uğraşıyoruz. Amin inşallah
Evlat kokusunu almışsın canım. Yine olucak inşallah tez zamanda

Cookiie bat ne zaman gùlùùùmmm?goremedim bayadir seni. Neler yapiyosun ?Nasil gidiyo?
Kuzum normalde iğnenin 14. Günü bekliyodum gelmedi daha dün kan verdim negatif bugün 17. Günüm bekliyorum gelsinde yine doktor yollarına düşücem
Sen nabıyosun canımm nasıl gidiyo hamişlikk

Kızlar bişey sorcam, femarayı adetimin 2. Günü başladım ve döngünün 9. Günündeyim 4 yumurta olmuş ve 12 mm sizce nasıl?

Kuzum normalde iğnenin 14. Günü bekliyodum gelmedi daha dün kan verdim negatif bugün 17. Günüm bekliyorum gelsinde yine doktor yollarına düşücem
Sen nabıyosun canımm nasıl gidiyo hamişlikk
Haydaaaaa Tùh ya, valla hic bu cewabi beklemiyodum. Nasip cabuk geellll. Kendi kendine gidiyo hamislik. Ben hic bir sey hissetmiyom

Aynen benim durumum... reglim de 12 gün gecikti kan verdim negatif çıktı malesef, şimdi 2. kez klomen tedavisi oluyor bende.. dün iğnemi vuruldum, hayırlısı hepimize...

Aynen benim durumum... reglim de 12 gün gecikti kan verdim negatif çıktı malesef, şimdi 2. kez klomen tedavisi oluyor bende.. dün iğnemi vuruldum, hayırlısı hepimize...
İnşallah bu sefer olur canım benim 4 gün sonra belli olucak bakalım hiç belirtim yok maalesef

Haydaaaaa Tùh ya, valla hic bu cewabi beklemiyodum. Nasip cabuk geellll. Kendi kendine gidiyo hamislik. Ben hic bir sey hissetmiyom
Bugün oldum regli kuzu pazartesi doktora gidicem. Aminn Ah ne güzel kuzu böyle güzel güzel annesini üzmeden gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…