Ay sorma canım eşiminde iş yerinde yemek yapan kadın test vermiş pozitif çıkarsa karantinaya girebiliriz bizdeValla bu pandemi döneminde başımızın ağrımasindan korkar olduk.
Allah korusunAy sorma canım eşiminde iş yerinde yemek yapan kadın test vermiş pozitif çıkarsa karantinaya girebiliriz bizde
Allah korusun tabi. Aklıma da ilk gelen karantinaya girersek bu ayda benim suya düşerAllah korusun
Evet ya insanın aklına o geliyorAllah korusun tabi. Aklıma da ilk gelen karantinaya girersek bu ayda benim suya düşer
Ayyy bunu çok yaşıyorum bende yaaa birine anlatsan ayıplar. Ama biz bizi anlıyoruzAllah korusun tabi. Aklıma da ilk gelen karantinaya girersek bu ayda benim suya düşer
Yaaa dimii dimiii kader arkadaşımmm gel bir sarılaakkAyyy bunu çok yaşıyorum bende yaaa birine anlatsan ayıplar. Ama biz bizi anlıyoruz
Bugün ağlayarak buz dolabını sildim sonra oturdum Halime güldüm. Ayy hakikaten gel bi sarılalım hepiniz gelin sarılalım. Millet şıp diye hamile kalır biz negatif testlerden koleksiyon yapıyoruzYaaa dimii dimiii kader arkadaşımmm gel bir sarılaakk
Bir arkadaşım şey demişti " kazayla hamile kalanlara çok özeniyorum". Şuan bende öyleBugün ağlayarak buz dolabını sildim sonra oturdum Halime güldüm. Ayy hakikaten gel bi sarılalım hepiniz gelin sarılalım. Millet şıp diye hamile kalır biz negatif testlerden koleksiyon yapıyoruz
Yaa hele o kazalarBir arkadaşım şey demişti " kazayla hamile kalanlara çok özeniyorum". Şuan bende öylebir arkadaşımda geçen gün aradı ben korunurken üçüncüye hamile kaldım dedi. Iki çocuğu da benimkinden küçük. Ve kız troid hastası. Demekki olabiliyormus
Ahahaha yaa ben bu zamana kadar olanları attım ama bundan sonrakileri toplamaya kadar verdim bu aydan itibaren. İlerde olursa o testlerle çekicem fotograg bende millet iğnelerle çekiyor yaBugün ağlayarak buz dolabını sildim sonra oturdum Halime güldüm. Ayy hakikaten gel bi sarılalım hepiniz gelin sarılalım. Millet şıp diye hamile kalır biz negatif testlerden koleksiyon yapıyoruz
AynenYaa hele o kazalarHele o korunanlar allahım bu nasıl kader bu nasıl nasip şans valla kıskanmamak elde değil
Kimse de cevap vermedi bana. Siz tedavi görmüyor musunuz?
Merhaba benimde iğnemin 9.günü ilk 3-4 gün belirti olarak kasık ağrısı şişkinlik ve gaz oldu daha sonra hiç bir belirti kalmadı akıntı vs hiç yok kişiden kişiye etki farklı oluyor sanırımHanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.İğnemin 6. günü. 2.çocuk için uğraşıyoruz. 9 aydır deniyoruz. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. İğneyi ilk vurulduğum zamanlar kasık ağrım çok oldu 4 gün. Ama artık ağrımıyor ara ara çok hafif batma giriyor. Sizler de belirti var mı? Belirti olmadan hamile olunuyor mu?
Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.İğnemin 6. günü. 2.çocuk için uğraşıyoruz. 9 aydır deniyoruz. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. İğneyi ilk vurulduğum zamanlar kasık ağrım çok oldu 4 gün. Ama artık ağrımıyor ara ara çok hafif batma giriyor. Sizler de belirti var mı? Belirti olmadan hamile olunuyor mu?
Canım ben tedavi görüyorum şöyle ağrılarım oldu doktorum yumurtaların büyüdüğü için olur ağrı olması iyi bişey dedi hep. İğneden sonrada iğne etkiisnden dolayı ağrılar oluyor 9. 10. Güne kadar oldu benim. Ben sen hamile olanlar bu belirtileri yaşadımı yaşamadımı diye soruyosun sandım. Kusura bakmaKimse de cevap vermedi bana. Siz tedavi görmüyor musunuz?
Benim de 3-4 gün oldu ağrılar ama şu an pek yok. Bi de senin yumurtlama akıntım geldi mi?Canım ben tedavi görüyorum şöyle ağrılarım oldu doktorum yumurtaların büyüdüğü için olur ağrı olması iyi bişey dedi hep. İğneden sonrada iğne etkiisnden dolayı ağrılar oluyor 9. 10. Güne kadar oldu benim. Ben sen hamile olanlar bu belirtileri yaşadımı yaşamadımı diye soruyosun sandım. Kusura bakma
Benim de 3-4 gün aynı belirtiler oldu şu an kalmadı sayılır. Senin yumurtlama akıntın geldi mi?Merhaba benimde iğnemin 9.günü ilk 3-4 gün belirti olarak kasık ağrısı şişkinlik ve gaz oldu daha sonra hiç bir belirti kalmadı akıntı vs hiç yok kişiden kişiye etki farklı oluyor sanırım
Yok canım benim 2 ayda gelmedi. Zaten genel olarakta hayatımda 2 3 kere o akıntıyı gördüğümü hatırlıyorumBenim de 3-4 gün oldu ağrılar ama şu an pek yok. Bi de senin yumurtlama akıntım geldi mi?
Herkeste olan yoğun yumurtlama akıntısı gelmedi çok az diyebilirm benim adet tarihim 23ü iğneden sonraki 14. Günüm ise 24 şubata denk geliyor. Bende hiç belirti olmadığı için bu ay maalesef olmadı gibi geliyorBenim de 3-4 gün aynı belirtiler oldu şu an kalmadı sayılır. Senin yumurtlama akıntın geldi mi?