Benim her ay gelirdi 3 gün filan sürerdi. Bu ay gelmedi anlamadım.Yok canım benim 2 ayda gelmedi. Zaten genel olarakta hayatımda 2 3 kere o akıntıyı gördüğümü hatırlıyorum
Benim her ay yoğun gelirdi. Bu ay gelmedi anlamadım. Benim iğnemin 6.günü 25 günde bir adet oluyorum normalde 29 Şubat'ta olmam lazım ama bu ay ilaçtan iğneden ne olur bilmiyorum. Bana da bu ay olmadı gibi geliyor.Herkeste olan yoğun yumurtlama akıntısı gelmedi çok az diyebilirm benim adet tarihim 23ü iğneden sonraki 14. Günüm ise 24 şubata denk geliyor. Bende hiç belirti olmadığı için bu ay maalesef olmadı gibi geliyor
Hiç bir belirti olmadığı için teste yapma istediğimde yok şu an bel ve sırt ağrım var ve kesin regli olcamBenim her ay yoğun gelirdi. Bu ay gelmedi anlamadım. Benim iğnemin 6.günü 25 günde bir adet oluyorum normalde 29 Şubat'ta olmam lazım ama bu ay ilaçtan iğneden ne olur bilmiyorum. Bana da bu ay olmadı gibi geliyor.
Ama gelmesede çatlıyor canım. Ona takılma benceBenim her ay gelirdi 3 gün filan sürerdi. Bu ay gelmedi anlamadım.
Ya bu yumurtlama akintisi gelince yumurta çatlamış mi oluyor? Benim her döngüde gelirYok canım benim 2 ayda gelmedi. Zaten genel olarakta hayatımda 2 3 kere o akıntıyı gördüğümü hatırlıyorum
Çatladığına dair bir belirti sanırım canım o akıntı içteYa bu yumurtlama akintisi gelince yumurta çatlamış mi oluyor? Benim her döngüde gelir
Tamam canım sagolÇatladığına dair bir belirti sanırım canım o akıntı içte
Ama hamilelik belirtilerinde de bel ve sırt ağrısı olabiliyor. Bence adetin bekle canım. İnşallah gelmez de hamilesindir.Hiç bir belirti olmadığı için teste yapma istediğimde yok şu an bel ve sırt ağrım var ve kesin regli olcam
Ya ben de kendi kendime teori ürettim. Acaba yumurta çatladı da hemen döllendi ondan o akıntı gelmedi diyeAma gelmesede çatlıyor canım. Ona takılma bence
İnşallah canım umarım sende hamilesindirAma hamilelik belirtilerinde de bel ve sırt ağrısı olabiliyor. Bence adetin bekle canım. İnşallah gelmez de hamilesindir.
Canım yumurta içi sıvı dolu kesecikten cıkıyor tüplere orda dölleniyor. O içi sıvı dolu kesecikte yumurtalıkta sıvısı akıyor. O sıvı geliyor diye biliyorum benYa ben de kendi kendime teori ürettim. Acaba yumurta çatladı da hemen döllendi ondan o akıntı gelmedi diyeumut dünyası işte
İnşallah yaCanım yumurta içi sıvı dolu kesecikten cıkıyor tüplere orda dölleniyor. O içi sıvı dolu kesecikte yumurtalıkta sıvısı akıyor. O sıvı geliyor diye biliyorum ben
inşallah döllenmiştir ama tabi
kuzu ne belirtiler yaşadım. İğneden sonra tam 7, 8. Günlerde yani tam yerleşme olabilecek günlerde sağ kasığımın ağrısından hareket edemedim. Sonrasında belim ağrısından yatamadım. Sonra göğüs uçlarıma dokunamaz oldum. Hala dokunamıyorum. Akıntım arttı. Ama sonuç negatif. Valla belirtiylede olmuyor sanırım bu iş. Belirti olmadan pozitif alanıda çok gördümİnşallah yaama pek belirti hissetmiyorum olmadı gibi geliyor. Hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin
Kan testi mi yaptınız?kuzu ne belirtiler yaşadım. İğneden sonra tam 7, 8. Günlerde yani tam yerleşme olabilecek günlerde sağ kasığımın ağrısından hareket edemedim. Sonrasında belim ağrısından yatamadım. Sonra göğüs uçlarıma dokunamaz oldum. Hala dokunamıyorum. Akıntım arttı. Ama sonuç negatif. Valla belirtiylede olmuyor sanırım bu iş. Belirti olmadan pozitif alanıda çok gördüm
Evet bugün yaptırdımKan testi mi yaptınız?
Ne zamandı senin adet tarihin? Valla belirtiler de herkese göre değişiyormuş. Bu iğne ve ilacın etkileri de bizi yanlış yönlendiriyor olabilir. En iyisi beklemek ama o da çok zor. Benim de adetime yakın göğüslerim şişer acır. Bu zamanlar başlaması lazım hormonlarımın dengesi değiştiği için mi acımıyor bilmiyorum.İnşallah canım umarım sende hamilesindirbenim normalde de adet belirtim sadece bel ağrısıdır kasık ağrım yada göğüs hassasiyeti olmaz. O kadar çok yazı okudum ki iğneden sonra bende hiç belirti olmaması beni biraz üzdü doktorum bana estrofem verdi iğneden sonra onun yan etkileri oldu o kadar
Adet zamanın geldi mi? Baya belirti yaşamışsın bu ilaç ve iğneden dolayı da vücut tepki veriyor olabilir. Herkes yaşamadığı şeyleri yaşıyor galiba. Ama seninkiler baya belirtiymiş.Şu an ne durumdasın?kuzu ne belirtiler yaşadım. İğneden sonra tam 7, 8. Günlerde yani tam yerleşme olabilecek günlerde sağ kasığımın ağrısından hareket edemedim. Sonrasında belim ağrısından yatamadım. Sonra göğüs uçlarıma dokunamaz oldum. Hala dokunamıyorum. Akıntım arttı. Ama sonuç negatif. Valla belirtiylede olmuyor sanırım bu iş. Belirti olmadan pozitif alanıda çok gördüm
Takvimime göre 23 şubat adet günüm iğne gerçekten bedeni alt üst etti ilk 4 gün bende zor geçti şimdide dediğim gibi sırt ve bel ağrım var oda bu akşam başladıNe zamandı senin adet tarihin? Valla belirtiler de herkese göre değişiyormuş. Bu iğne ve ilacın etkileri de bizi yanlış yönlendiriyor olabilir. En iyisi beklemek ama o da çok zor. Benim de adetime yakın göğüslerim şişer acır. Bu zamanlar başlaması lazım hormonlarımın dengesi değiştiği için mi acımıyor bilmiyorum.