Ama ben bu günleri boş geçmiyim diyorum nolur nolmaz belki çarşambaya kadar çatlar diyeMaşallah güzel iki taraftanda büyümesi bu 19 olan iyice büyümüş olur iğne vurdu mu?
2 senee 3 yıllk evllkEvet maalesef öyle..insaallah bende ikna edebilirimsen nekadar zamandir bebek istiyosun
Aslında bat değil çatlatma iğnesi yaptırdım bugün doktorum 14 gün sonra test yapabilirsin dediBat 14 şubat mı sizinde. Bnm için de bu 14 şubatın ayrı bir yeri olacak
İnşallah ya en büyük en güzel hediye gerçekten umarım bu ay hep beraber hamile kalırız bilgi alışverişinde bulunuruzEvet canımhadi inşallah canım o güne test günün tam da benimde bu ayın 22si eşimin doğum günü, inşallah babasına hediye almaktan kurtarır minik kendi gelir
İnşallah inşalalh canımİnşallah ya en büyük en güzel hediye gerçekten umarım bu ay hep beraber hamile kalırız bilgi alışverişinde bulunuruz
Olmadımı bu ay canımSelam kızlaarBenim umutlar marta kaldı gerçi ama olsun şurda kenarda takılayım bari
Biraz okudum da Senin durumunu çok merak ettimCookiie klomen femara birarada nasıl oldu gittin mi kontrole
Eee çok iyi değil mi kaçıncı günde böyle olmuş yumurtalarınİnşallah inşalalh canım
Olmadımı bu ay canım
Benim tedavi şeklime herkes çok şaşırıyor, bakalım ne sonuç alıcam bilmiyorum gerçekten
Birgün günde 3 klomen, bir gün günde 1 femara sırasıyla 5 gün devam etti . Yani sadece 2 doz femara almış oldum.
bugün gittim kontrole bir tarafımda en büyüğü 19 mm 3 yumurta diğer tarafta 17 mmlik yumurta vardı. Bugün ve yarın klomen kullan yine çarşamba gel dedi doktorum
Benimde hemen hemen 2 sene olcak2 senee 3 yıllk evllk
10. Gündeyim bugün canım şimdi çarşambaya kadar inşallah o 19lük kist mist olmazEee çok iyi değil mi kaçıncı günde böyle olmuş yumurtaların
Benim bu ay klomen kist yaptı canım ya bu ay doğum kontrol hapına talim
Valla seninki tutarsa bende doktoruma yapışayım bana da böyle yap diye
Yok ben günde bi tane kullandım niye böyle oldu anlamadım iğne vermedi ama kendi çatlar dedi çatlamadı lanet10. Gündeyim bugün canım şimdi çarşambaya kadar inşallah o 19lük kist mist olmaz
Neden öyle oldu acaba dozumu fazla geldi canım.
Haaha valla yapış canım. Tutmazsada ben doktor arayışına giricem galiba
Bencede sen değerlendir her an çatlayabilir deAma ben bu günleri boş geçmiyim diyorum nolur nolmaz belki çarşambaya kadar çatlar diye
4 günde 9 mm büyümüş seninde. Keşke iğne yapsaydı yaa. Neyse olsun önümüzdeki aylara bakalım geriye bakmak yokYok ben günde bi tane kullandım niye böyle oldu anlamadım iğne vermedi ama kendi çatlar dedi çatlamadı lanetBenim 11. Günde 19 du 15. Günde 28 di Sanmam çarşambaya kadar 21 22 falan olur ideal muhtemelen iğne verir o boyda
Değerlendiricem artık bu hafta ful gitcek heraldeBencede sen değerlendir her an çatlayabilir de
Of senin doktorda mı sıkışık takılıyo benimki de öyle sinir oluyom4 günde 9 mm büyümüş seninde. Keşke iğne yapsaydı yaa. Neyse olsun önümüzdeki aylara bakalım geriye bakmak yokinşallah canım bakalım sıkışık gel dedi çarşambada
Kuzum benim 6 tane gelişmişti ama.kismet olmadı yok ya yerleşme olduğunu düşünmüyorum kısmet hayırlı zamn ne zamn da o zamn bebiş gelsinncanım hatırlarsan benimde çok kısa sürmüştü doktorum klomen azaltır demişti.
birde 1 günde yoğunmu geldi. Renk olarak kırmızımıydı.
yerleşme olmasın diye şeyttimde
Vurmaması dahamı iyi canım küçüklermi daha burda 17 mmde bile vurduranı görüyorum bazen benimde 20 mm olcak illa diyor
Geçen ay çok zor büyümüşlerdi bu ay maşallah iyi büyümüşler femaranın etkisi var dedi doktorum inşallah işe yararlar artık büyüyorlar da
Ay inşallah bu ay güzel sonuçlar alalım canım ya. Senin büyümelerinde bi sıkıntı varmıydı. Eğer varsa femarayıda sor istersen doktoruna
Bu sefer ilk defa dedi neden anlamadımOf senin doktorda mı sıkışık takılıyo benimki de öyle sinir oluyom
Yalnız senin tedavi bana mantıklı geldi, klomende birden fazla yumurta gelişiyomuş ama femarada genelde bir tane ama kaliteli yumurta gelişiyomuş. Seninki ikisi bir arada çok yumurtayı kaliteli hale getiricek herhalde iyi fikir değil mi ya iyi bence
İşte bende yinede çok umut bağlamıyorum o yüzden canım. Nasip dediğinngibi hayırlı zamanda gelsinler sağlıkla gelsinlerdeKuzum benim 6 tane gelişmişti ama.kismet olmadı yok ya yerleşme olduğunu düşünmüyorum kısmet hayırlı zamn ne zamn da o zamn bebiş gelsinn
Valla seni takipteyim bana çok mantıklı geldiBu sefer ilk defa dedi neden anlamadım
Öylemi dersin. Femarayı ilk ben sordum klomen yazıyodu. Dedim femara daha sağlıklı yumurta yapıyomuş dedim. Sağlıklı diyemeyizde çabuk büyütür dedi. Onuda vereyim dedi. O şekilde yaptı sonra. Valla dediğin gibiyse bnada mantıklı geldi. Ama sonucu aldığımda bunu tekrar istişarelemeliyiz
Haber vericem mutlaka bende beni merak ettim şimdi akibetimiValla seni takipteyim bana çok mantıklı geldi
Benim doktor alttan bakmıyo karından bakıyo hep sıkışık çağırıyo o yüzden canım
Ama bildğin heran kaçıracak gibi bi sıkışıklık bu haberin olsun sen de öyle git
İyi iyi napçan mecbur yumurtlama haftasıDeğerlendiricem artık bu hafta ful gitcek heralde
Sen naptın canım nasıl gidiyor