Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de burda çoğunluğun iğne kullandığını görüyorum acaba öyle daha mı iyi oluyordün sordum senin ihtiyacın yok bir farkı olmaz dedi
Bende klomen kulllandm olmadı femera geçirdi dr 15 gün önce kullandm beklemedeym ilk denememdi dr da iğneye gereknduymadı kendiliğinden çatlar dedi femera çok dha etkili ilaç sanırm sizde femera kullanyorsnz

Canım ben de bu ay ilk defa femara kullanacağım inşallah, cumaya dr. randevum var, umarım o tarihe kadar adet olurum.. bizim 2 sene olacak, sadece 1 kez kimyasal oldu. siz kaç zamandır istiyorsunuz?
Bende bu ay ilk kez femera kullananlardanm 2 senedir deniyorm bebek inş bze faydası olr ilacn

Cok tesekkur ederimm..Eşim gitmedi yaa bu ay israr edince tamam gidicem dedim ama bakalim gider mi bilmiyorum.eşler gidince zorlu bi surecmi oluyor hic bilmiyorum
Eşimde gitmiyordu 1 sene denedk olmaynca spermıogrm istendi yapldı meğer hareket yavasmş sayı iyi hersy iyi hareket yavaş yani örn. Herkes 15 20 dk uzanırken benm 2 saat uzanmam gerekiyormş bz bunu hiç bilmiyorduk iyki gitmşz dedik gerçi hala hamle değilm femera basladm ama öğrenmemz iyi oldu bnce yinede götürn eşnzide hiç belli olmz :)

Bende klomen kulllandm olmadı femera geçirdi dr 15 gün önce kullandm beklemedeym ilk denememdi dr da iğneye gereknduymadı kendiliğinden çatlar dedi femera çok dha etkili ilaç sanırm sizde femera kullanyorsnz
Evet ben hiç klomen kullanmadım, günde 1 kez femara ile güzel yumurtlama olmuştu kasımda. Şimdi ikinci denemem olacak, yine iğnesiz olacak gibi, bugün 3. İlacı içtim daha, inşallah olumlu sonuçları yazarız buraya

İnşallah Allah nasip etsin mutluluğumuzu paylaşalm transfer olalım hamileler bölümüne hepimiz :)))

Yaa hala gitmedi eşim dün aksam agladim nolur git diye ilac vs bisey vermedimi peki eşinize

Yaa hala gitmedi eşim dün aksam agladim nolur git diye ilac vs bisey vermedimi peki eşinize
Hayır enfeksyn çktı az antbyotk verdi 15 günlük hareket için sorun olmaz dedi sadece dedgm gibi ayağa kalkmak yok ama tabi ben eşime çaksır suyu flan içirdim o ayrı buralardan okuyp okuyp yapyorm

İstnbldysan yalnzca 2 devlet hast yapıyor bu arada bz çalştğmzdan özele gittk izin alamıyorduk he rdevlwt yapmyor habernz olsun dr yönlendirir sizi nettede yazar belki yaşadığnz ilde yapan hastaneler aklnzda bulnsn bz gittğmz hastnede yaparlae sandk meğer öle deglmş

Yok istanbulda degilim.. eşim ikna olsa nereye gidilcekse gideriz ama gitmek pek istemiyo..yani bana gitmicem demiyo tamam gidicem diyo ama gitmiyo

Yok istanbulda degilim.. eşim ikna olsa nereye gidilcekse gideriz ama gitmek pek istemiyo..yani bana gitmicem demiyo tamam gidicem diyo ama gitmiyo
Tipik erkek sendromu hiç değişmez ben 1 senede ikna edebildim Allah kolaylk versin

Sanırım öyle canım. Ben geçen ay zor büyütmüştük yumurtaları klomen ve merional iğne ile döngümün 18. Günü 19 mm 2 yumurta olmuştu.
Bu ay femarayı sordum doktora oda verdi. Klomene ek olarak sadece 2 doz femara kullandım. Şuan döngümün 10. Günü bugün 19 mm yumurta olmuş. Üstelik yumurta sayımda çok

Maşallah güzel iki taraftanda büyümesi bu 19 olan iyice büyümüş olur iğne vurdu mu?
Yok canım vurmadı. Çarşamba vurur diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah. Birde sıkışık gel dedi çarşamba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…