Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendirdim ya regl bitiminden beri gün aşırı devam ediyorum

yürü be kim tutar seni ama bitki çayındaysa macun derim

açın açın bende gelirim ‍♀ huniler benden
Gel gel kız huni en ihtiyacımız olan şey

Çatlamış olabilir canım ve bu normal olur yani çünkü famere güçlü bi ilaç. dünü ve önceki günü değerlendirsen tabi iyi olurdu ihtimal yüksek olurdu ama bence hala geç değil bugün de değerlendirin. trip falan yapma valla mecbur idare edeceğiz onları eğer çizgi C çizgisi kadar koyu ise olmuştur iş canım şüphen olmasın

Böyle işte du
Anladım tatlım sende kullaniyosun şuan dimi sen benden birgün ondesin ilaç kullanımında öyle aklımda kalmış sen hangisini kullaniyosun bide kontrole nezmn gtceksin

Yok bebeğim korkudan tekrarlamadım kız gebelik yok büyük ihtimalle de bi umut bekliyorum belki yarın güzel haberle geliriz inşallah
Kız baya çizgi vardı neden olmasınnn bebek vardır bencee

Böyle işte du

Anladım tatlım sende kullaniyosun şuan dimi sen benden birgün ondesin ilaç kullanımında öyle aklımda kalmış sen hangisini kullaniyosun bide kontrole nezmn gtceksin
Ben klomen kullanıyorum bugün son ilaç günümdü. Pztsi gitcem iğne için canım bu arada bende adetin 5. Günü başladım ilaca

Ben klomen kullanıyorum bugün son ilaç günümdü. Pztsi gitcem iğne için canım bu arada bende adetin 5. Günü başladım ilaca
İstenilen mm gelmiş olacakmi pazartesi canım yani 5 gündür kullandın ya ilacı yarın kullanmiycakmisin? Kaç kez kontrole gittin ilacın 5 adettenmi olusuyo benm femarada bildiğin kutuda var baya bide kaçıncı ilaç kullanman aşkım bilgilenmek için soruyorum canm kusura bakma sende de kasık ağrıları ve akıntı oldumu ilaç

Ay inşallah bebeğim ya bilmiyorum yarın bakalım güzel haberler alalım inşallahhh bu gece hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsinn hepimizin yüzü gülsün inşallah

Ay inşallah bebeğim
İnşallah inşallah kuzuu güzel haberini bekliyoruzzz benden beklemeyinde. Ben kafam rahat olsun yoluma bakayım diye vericem

pazartesi bakalım eğer istenilen boyutta olıüursa iğne olacak , büyümediyse belki beklerim artık dr ne der bilmiyorum klomen içinden 10 tane ilaç çıkıyor ve 5 güne bitiyor ilaç. Femara kullanmadım ben ama ikisinin mantığı da aynı. Yumurta geliştirmek. Bu arada ilaca başladığımdan beri hiç kontrole gitmedim evde ovulasyon yaparak kendim takip ediyorum henüz pik görmedim ama adet gittiğinden beri gün aşırı ilişki devam ediyorum. bugün itibarıyla kasıklarımda ağrı başladı hala da ara ara yokluyor batmalar var gaz sıkışması gibi karına baskı var. Akıntı yok. umarım faydalı olmuştur ne kusuru

Klomen kullandım hemen o ay hamile kaldım şuan kıızm 7 aylık oldu

Saol kuzu çok detaylı aydınlatın demekki sennde yumurta gelismis ağrıların varsa. bakalım bana ne diycek doktor ikinci kullanımın mi senin klomeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…