Olur bebeğim genel olur çok kişi dahil olur 2021 bazında yapalım tabloyu her ay güncellerizÇok iyi canım. Bende bi adet oluyum. Bi muayene olup onamı başlasam acaba bu ay
Şey tedavi şekli belirtmeden konu açalım olmadı. Ne olabilir adı. Mucize bekliyoruzOlurmu türet bakalım.
Canım ben de klomen + Q.folin kullanıyorum bide ovitrelle catlatma ignesi geçen ay aynı şekilde kullandım olmadi bu ay dâ 14 şubatta klomen e başladım bugün bittiTamam canım bilgisayardan girdiğimde eklicemNe kadar süredir deniyorsun. İnşallah mucizen seni bulur bu ay
Evet canım bence de öyle yapalımOlur bebeğim genel olur çok kişi dahil olur 2021 bazında yapalım tabloyu her ay güncellerizkist ihtimali yoksa yap canım benim yoktu rahatım
Valla çok zor olmadıCanım testlerim çok hayali çıkıyor varla yok arası. Bekleyince belirginleşiyor. Ama bugün aşırı göğüslerim acıyor.
Evet canım ilk 10 dk. Ben dakika tutarak bakıyorum. İlk zaten orda çizgi var gibiydi ama çok çok aşırı silik. Yani şöyle söyliyim. Zaman geçip teste baktığımda var gibi gördüğüm yerde çizgiyi görünce ilk gördüğümün çizgi olduğunu anlarım. Ama tabi bilmiyorum. Muallaktayım. Beklemekten başka çare yok
Neye sinirlendin canım hayır olsun
Maşallah kız nasıl yaptınhadi güzel güzel değerlendir sonra güzek haberi ver bizee
Canım yaa bir iki gün devam et yapmaya bence
Hoşgeldin canım. Güzelce büyümüş olsun yumurtaların inşallah. Mart ayı listesi hazırlıcaz oraya ekleyeceğim kuzu. Farklı bir konuya. Ben seni etiketlicem. Güzel haberlerini bekliyoruzCanım ben de klomen + Q.folin kullanıyorum bide ovitrelle catlatma ignesi geçen ay aynı şekilde kullandım olmadi bu ay dâ 14 şubatta klomen e başladım bugün bitti
Bat tarihim de 12 mart
Dün ve bugün beyaz akinti gelmeye başladı normalde hemen gelmezdi onun dışında farklı bişey yok şuan cumartesi kontrol var nasipse duruma göre yazarim
Aminn kuzumm inşallahhValla çok zor olmadı
Açtım göbeğimi çat diye batırdım
Dua ettim hep
İsteyen herkese nasip etsin bu kandil günü
Napalım kızlar açalımmıMart ayına şööööyle topluca geçiyoruz o zamanallahımmm şu mübarek günde sen konuyu biliyorsun aminnn
Ben istifaNapalım kızlar açalımmıhepimiz umudumuzu kaybettikmi bu aydan istifamızı veriyomuyuz
Gerçi Mart ayı gebelik planlayanlar adlı bir topik var oraya mı geçsekBen istifabeni Mart’a alabilirsiniz
Genel bir konu olsun dedik canım. Mart olmazsa nisana geçmek olmasın. Ay ismi vermeyelim yaniGerçi Mart ayı gebelik planlayanlar adlı bir topik var oraya mı geçsek
Siz geçin canlar negatifi görürsem bir haftaya arkanızdan gelirimNapalım kızlar açalımmıhepimiz umudumuzu kaybettikmi bu aydan istifamızı veriyomuyuz
Burayıda şubat bitene kadar devam canım bırakmıyoruz güzel haberlerinizi beklicemSiz geçin canlar negatifi görürsem bir haftaya arkanızdan gelirim
İnşallahBurayıda şubat bitene kadar devam canım bırakmıyoruz güzel haberlerinizi beklicem
İnşallah hayırlısı olsun ama hamile olduğun için gitmeni istiyorum şuanEvet canım bence de öyle yapalımBen şimdi gaftaya kadar beklerim olmazsam muayeneye gidicem başka doktora kuzu. Doktora danışıcam. Bilmiyorum işte kist ihtimali olurmu olmazmı. Eski doktorumla ilgili doktor sitesinde bir yorum gördüm. Ondan sonra ona gitmeyi düşünüyorum. Şu yorum beni ona yöneltti
Ay inşallah kuzucumm. Ama çok uzak geliyo şuan o ihtimalİnşallah hayırlısı olsun ama hamile olduğun için gitmeni istiyorum şuan
Yaâa çok güzel yaaa of ben de alcam ama sahibi önce bi gelsin inşallah çok eşya oldu çünkü ben deKızlar bu arada bu geldi. Ama sahibi pek bi nazlı
Onlar gelsinde neler neler alıcaz dahaYaâa çok güzel yaaa of ben de alcam ama sahibi önce bi gelsin inşallah çok eşya oldu çünkü ben de