Bence de yumurta başladı gelişmeye hissediyorumSaol kuzu çok detaylı aydınlatın demekki sennde yumurta gelismis ağrıların varsa. bakalım bana ne diycek doktor ikinci kullanımın mi senin klomeni
Ne kadar güzel bir haberKlomen kullandım hemen o ay hamile kaldım şuan kıızm 7 aylık oldu
İğneden sonra silik çizgi çok normalNe kadar güzel bir haber2. Ayım. İğneden sonra 15. Günüm biticek hala regli olmadım. 3 gündür çok çok çok silik çizgiler görüyorum
Kan testi seni çağırıyor artık hakikaten gitmelisin yarın mı gideceksin ?Ne kadar güzel bir haber2. Ayım. İğneden sonra 15. Günüm biticek hala regli olmadım. 3 gündür çok çok çok silik çizgiler görüyorum
Hakkımızda hayırlısı insaAllah ikimizde güzel sonuçlanırz canım Mart'ta gebelik haberi alırız insaAllah bekleyen herkesBence de yumurta başladı gelişmeye hissediyorumYok ilk kullanım canım. sanırım femara klomenden daha etkili çünkü doktorum ilk klomen deneyelim olmazsa femara o da olmazsa aşılama yapacağız dedi.
Ay dua et ya bende ilk kullanışım tutsun bu ay yoruldum noluuurrrrrİğneden sonra silik çizgi çok normalBende 13 gün sonra yapmıştım ama çatlatma iğnesi olmadım. Zaten kasıklarımda ağrı göğüslerimde hassasiyetle anlamıştım bişiler olduğunu. 5 liraya olan testlerden almıştım çok belirgin değildi, arkasından erken gebelik testinden aldım onda baya koyu çıkmıştı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım inşallah toplamda 2 yıl ama arada bi 4 ay kadar ara vermekzorunda kalmıştımHakkımızda hayırlısı insaAllah ikimizde güzel sonuçlanırz canım Mart'ta gebelik haberi alırız insaAllah bekleyen herkesnezamdir istiyorsunuz bebek
Hadi insaAllah bu gece hürmetine bol dua edelim birbirimize herkeseİnşallah canım inşallah toplamda 2 yıl ama arada bi 4 ay kadar ara vermekzorunda kalmıştımbu ay klomenden umudum var inşallah olur yaaaa
İnşallah herşey istediğin gibi olurAy dua et ya bende ilk kullanışım tutsun bu ay yoruldum noluuurrrrr
Yok canım bende de eşimde de sorun yok çok şükür 2 yıl bekledim işte gittim sorun yok deyip gönderdi doktorlar doğal yollar deneyin dediler. Doğu da görevde idim şartlar kötüydü sırf tedavi için tayin olduk geçen yıl onda da korona çıktı hastanelere gidemedim. Baktım sonu yok artık başlayalım dedi yaş da 28 az değilHadi insaAllah bu gece hürmetine bol dua edelim birbirimize herkesesanki benim bilmem ilkinden tutmazmis gibi hissediyorm kendimi pisikolojik ona hazırlıyor insaAllah yanilirim pko rahatsizligi varmı sende de
İnşallah sen 2. Yi düşünüyorsun canımİnşallah herşey istediğin gibi olurYavruna kavuşursun
Evet düşünüyorum, Allah nasip ederse eğer kızım yaşına girsin öyleİnşallah sen 2. Yi düşünüyorsun canım
Hadiinşallah allah gönlünüze göre versin canımEvet düşünüyorum, Allah nasip ederse eğer kızım yaşına girsin öyle
Ozamn sorun etme bnce en azından bak sorun yok ortada bnce ilkinde tutar tutmazsa aşılamada Allah'ın izniyle tutar seninYok canım bende de eşimde de sorun yok çok şükür 2 yıl bekledim işte gittim sorun yok deyip gönderdi doktorlar doğal yollar deneyin dediler. Doğu da görevde idim şartlar kötüydü sırf tedavi için tayin olduk geçen yıl onda da korona çıktı hastanelere gidemedim. Baktım sonu yok artık başlayalım dedi yaş da 28 az değil
İnşallah sizindeİnşallah sen 2. Yi düşünüyorsun canım
Allah kızına uzun hayırlı ömürler versin canımİğneden sonra silik çizgi çok normalBende 13 gün sonra yapmıştım ama çatlatma iğnesi olmadım. Zaten kasıklarımda ağrı göğüslerimde hassasiyetle anlamıştım bişiler olduğunu. 5 liraya olan testlerden almıştım çok belirgin değildi, arkasından erken gebelik testinden aldım onda baya koyu çıkmıştı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah olmışturAllah kızına uzun hayırlı ömürler versin canımBenimde göğüslerde aşırı hassasiyet var uclarında özellikle. Umarım kist olmamıştır
Kan testi seni çağırıyor artık hakikaten gitmelisin yarın mı gideceksin ?
Yarın vericem canım ama inşallah aynı gün içerisinde çıkar sonuç1HANIM
İnşallah kuzummİnşallah olmıştur
Benimde uçlarında var canımmAllah kızına uzun hayırlı ömürler versin canımBenimde göğüslerde aşırı hassasiyet var uclarında özellikle. Umarım kist olmamıştır
Kan testi seni çağırıyor artık hakikaten gitmelisin yarın mı gideceksin ?
Yarın vericem canım ama inşallah aynı gün içerisinde çıkar sonuç1HANIM