Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım bekliyorum o zaman ordan takip edeyim inşallah hepimiz mucizelerimizin sağlıklı haberlerini alırız

Dün kan vermiştim canım öğlen 1.17 çıktı ama hiç adet sancım da yok kesildi ne zaman olurum bilmiyorum bugun iğne gününü saymazsam 15.gün

Pardon canım iğne gününü sayarsam 15.gün yazacaktım.

Ay valla kafam karıştı 3 şubat öğlen oldum iğneyi kaçıncı gün oluyor artık beynim çalışmıyor Cookiie
Aynı zamanda olmuştuk kuzu iğneyi, ben bugünü iğne günü haric 15. Gün olarak sayıyorum

Evet canım yani 14.günü betam 1.17 çıktı

Adet olcak gibi de değilim sancım sıfır

Sen ne zaman kanda baktırcaksın?
Yarın baktırıcam canım bende benim hep bi sancım var. Korkuyorum kist olmasından

kızlar yeni konumuz. İsteyenler oraya gelebilir

Canım canım kızlar bugün femara alışımin 4. Günü. sabah uyandığımda iç camasirimda ıslaklık hiissiyle uyandım gün içinde DewAm etti şeffaf bı akıntı sabh ilk uyandigimda da beyaz bildiğiniz bembeyaz akıntı vardı şimdi bu saatlerde sarımsı oldu bu akıntı yumurtam büyüyor galiba ağrım var çünkü bu ilaçlar böylemi yapiyo akıntı yapiyomu daha 4. Günde femara kullanıyorum yarın sabh kontrolum var bakicak büyüme varmı die akıntı norml dimi

Değerlendirseydin o günleri.
Değerlendirdim ya regl bitiminden beri gün aşırı devam ediyorum
yürü be kim tutar seni ama bitki çayındaysa macun derim
Napalım kızlar açalımmı hepimiz umudumuzu kaybettikmi bu aydan istifamızı veriyomuyuz
açın açın bende gelirim ‍♀ huniler benden

Bence normal değerlendir canım hadi bakalım güzel haber bu bence

Ya ben ovu yaptım dün bildigin c ye bariz yakın kırmızıydı simdikinde yani gebelikte silik çizgi cikarya onun gibi varla yok gibi ama c deki kirmizilikta çok az testtemi sorun var acaba hoş yumurta büyümüş catlamamistir heralde

Ama istenilen mm gelmismidir yahu daha 4 gün oldu dün ovulasyon yapmıştım kırmızıydı pik değildi ama pik gibiydi dur smdi yine yapim
Tamam bak yumurtan gelişmiş ve çatlamış. Bence elinde ki telefonu bırakıp kocanın yanına git hemen bugün yarın ve ertesi gün çalışın hadi koooşşşşşş

Tamam bak yumurtan gelişmiş ve çatlamış. Bence elinde ki telefonu bırakıp kocanın yanına git hemen bugün yarın ve ertesi gün çalışın hadi koooşşşşşş
Kız Allah seni kocam evde değil ben ona tripliyim bugün cidden çatlamış mıdır ya 4 günde ne ara büyüdü çatladı adetimin 5. Günü başlattı doktor yani adetim bitmişti lekem vardı sadece yani adetim bitelide 4 gün falan oluyo bide eğer varsayalım çatlamış olsa benim dünü ve ondan önceki günü değerlendirmiş olmam gerekmiyo mu catladiktan sonra yarın ve öbür gün ise yararmi gerçi büyüyen başka yumurta varsa onlarında çatlama ihtimali olabilir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…