Ozamn sorun etme bnce en azından bak sorun yok ortada bnce ilkinde tutar tutmazsa aşılamada Allah'ın izniyle tutar senin
inşallah allah dileyen herkese nasip etsin daha fazla aratmasın inşallahİnşallah sizinde
Canım çok can yakıcı değilmi ya. Bişey değsin istemiyorum hiç. Sürekli acıyorBenimde uçlarında var canımm
O kadar değil benim ama acı var biraz uçlarındaCanım çok can yakıcı değilmi ya. Bişey değsin istemiyorum hiç. Sürekli acıyor
Benim bu bir iki gündür baya arttı kuzum ya. Durduğu yerde de sancı giriyor ara araO kadar değil benim ama acı var biraz uçlarında
Yaaa hadi inşallah hayırlara vesile olsunBenim bu bir iki gündür baya arttı kuzum ya. Durduğu yerde de sancı giriyor ara ara
İnşallah kuzumYaaa hadi inşallah hayırlara vesile olsun
Nerde verdin kan canım niye o kadar geç çıkıyomuş yaKızlar kan verdim sonuç ta salı çarşambaya cıkcakmış ya. Nasıl şey bu.
Bide idrar istedi bekliyorum gelsinde yapayım diye tık yok
O kadar sen evde kendin de beklerdin canım yaKızlar kan verdim sonuç ta salı çarşambaya cıkcakmış ya. Nasıl şey bu.
Bide idrar istedi bekliyorum gelsinde yapayım diye tık yok
Senin test silik çıkmamışmıydı canım ?Ben adet oldum sanırım kızlar
Silikti ama yerleşmeye de pek benzemiyo canım bide normalde dün adet olmam gerekiyodu bugün oldu yani adet benceSenin test silik çıkmamışmıydı canım ?
yerleşme olmasın ?
Coğaldıysa adettir kuzumSilikti ama yerleşmeye de pek benzemiyo canım bide normalde dün adet olmam gerekiyodu bugün oldu yani adet bence
Bakmadım da bidaha bakalım inşallah yerleşmedir hala inanmak istemiyorum yaCoğaldıysa adettir kuzum
Kuzum yaa anlıyorum inşallah yerleşmedir. Kan vericektin verdinmiBakmadım da bidaha bakalım inşallah yerleşmedir hala inanmak istemiyorum ya
Yok işte gitmeden oldu kanama bende gitmedimKuzum yaa anlıyorum inşallah yerleşmedir. Kan vericektin verdinmi
Devlette verdim canım gitmişken insülindir vitaminler demir kan değerlerim bilmemne hepsine baktırayım dedim. Ondan olsa gerek. Ama belki parça parça girilir e nabızaNerde verdin kan canım niye o kadar geç çıkıyomuş ya
Ay dimi yaaO kadar sen evde kendin de beklerdin canım yaçok saçma bari gece düşseler e nabıza
Aa nasıl olur ama yaaBen adet oldum sanırım kızlar
Üf yaaaŞimdi baktım kızlar çıkmışalçak testler duygularımla oynadılar