- 11 Ocak 2020
- 727
- 748
Dün kan vermiştim canım öğlen 1.17 çıktı ama hiç adet sancım da yok kesildi ne zaman olurum bilmiyorum bugun iğne gününü saymazsam 15.gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün kan vermiştim canım öğlen 1.17 çıktı ama hiç adet sancım da yok kesildi ne zaman olurum bilmiyorum bugun iğne gününü saymazsam 15.gün
Pardon canım iğne gününü sayarsam 15.gün yazacaktım.
Inşallah canım bekliyorum o zaman ordan takip edeyim inşallah hepimiz mucizelerimizin sağlıklı haberlerini alırızHoşgeldin canım. Güzelce büyümüş olsun yumurtaların inşallah. Mart ayı listesi hazırlıcaz oraya ekleyeceğim kuzu. Farklı bir konuya. Ben seni etiketlicem. Güzel haberlerini bekliyoruz
Aminn kuzumm inşallahh
Pardon canım iğne gününü sayarsam 15.gün yazacaktım.
Aynı zamanda olmuştuk kuzu iğneyi, ben bugünü iğne günü haric 15. Gün olarak sayıyorumAy valla kafam karıştı 3 şubat öğlen oldum iğneyi kaçıncı gün oluyor artık beynim çalışmıyor Cookiie
Evet canım yani 14.günü betam 1.17 çıktıAynı zamanda olmuştuk kuzu iğneyi, ben bugünü iğne günü haric 15. Gün olarak sayıyorum
Yarın baktırıcam canım bende benim hep bi sancım var. Korkuyorum kist olmasındanEvet canım yani 14.günü betam 1.17 çıktı
Adet olcak gibi de değilim sancım sıfır
Sen ne zaman kanda baktırcaksın?
Valla bende korktum kist mi var diye çünkü 3 4 gündür fena adet sancım vardı oldum olcam gibi. Dünden beri yok. Olsam bir an önce iyi olurduYarın baktırıcam canım bende benim hep bi sancım var. Korkuyorum kist olmasından
Gec döllenmedir belki canımmValla bende korktum kist mi var diye çünkü 3 4 gündür fena adet sancım vardı oldum olcam gibi. Dünden beri yok. Olsam bir an önce iyi olurdu
Olsaysı eğer 1.17 çıkmazdı canım heralde bilemiyorumGec döllenmedir belki canımm
Doğru canım biraz daha bekle bakalım 20. Güne kadar regli olunur diyorlarOlsaysı eğer 1.17 çıkmazdı canım heralde bilemiyorum
Değerlendirdim ya regl bitiminden beri gün aşırı devam ediyorumDeğerlendirseydin o günleri.
yürü be kim tutar seni ama bitki çayındaysa macun derimCookiie canım beklenen adet tarihi ve kullandıklarımı günceller misin yoksa ben mart ayı gebelik konularından birine mi geçeyim Duygu sömürümü yaptığıma göre kızlarr bal tarçın çörek otu başladım yine. Bi de clife macun var ya onun içeriğindeki tüm otlar evde var. Ev aktar oldu mübarek. Onlardan da bi macun yapıcam ya da karışık bitki çayı da olabilir. incir kürü de başlıcam bomba gibi geliyorum bu ay
açın açın bende gelirim ♀ huniler bendenNapalım kızlar açalımmı hepimiz umudumuzu kaybettikmi bu aydan istifamızı veriyomuyuz
Bence normal değerlendir canım hadi bakalım güzel haber bu benceCanım canım kızlar bugün femara alışımin 4. Günü. sabah uyandığımda iç camasirimda ıslaklık hiissiyle uyandım gün içinde DewAm etti şeffaf bı akıntı sabh ilk uyandigimda da beyaz bildiğiniz bembeyaz akıntı vardı şimdi bu saatlerde sarımsı oldu bu akıntı yumurtam büyüyor galiba ağrım var çünkü bu ilaçlar böylemi yapiyo akıntı yapiyomu daha 4. Günde femara kullanıyorum yarın sabh kontrolum var bakicak büyüme varmı die akıntı norml dimi
Ama istenilen mm gelmismidir yahu daha 4 gün oldu dün ovulasyon yapmıştım kırmızıydı pik değildi ama pik gibiydi dur smdi yine yapimBence normal değerlendir canım hadi bakalım güzel haber bu bence
Ama istenilen mm gelmismidir yahu daha 4 gün oldu dün ovulasyon yapmıştım kırmızıydı pik değildi ama pik gibiydi dur smdi yine yapim
Tamam bak yumurtan gelişmiş ve çatlamış. Bence elinde ki telefonu bırakıp kocanın yanına git hemen bugün yarın ve ertesi gün çalışın hadi koooşşşşşşYa ben ovu yaptım dün bildigin c ye bariz yakın kırmızıydı simdikinde yani gebelikte silik çizgi cikarya onun gibi varla yok gibi ama c deki kirmizilikta çok az testtemi sorun var acaba hoş yumurta büyümüş catlamamistir heralde
Kız Allah seni kocam evde değil ben ona tripliyim bugün cidden çatlamış mıdır ya 4 günde ne ara büyüdü çatladı adetimin 5. Günü başlattı doktor yani adetim bitmişti lekem vardı sadece yani adetim bitelide 4 gün falan oluyo bide eğer varsayalım çatlamış olsa benim dünü ve ondan önceki günü değerlendirmiş olmam gerekmiyo mu catladiktan sonra yarın ve öbür gün ise yararmi gerçi büyüyen başka yumurta varsa onlarında çatlama ihtimali olabilir dimiTamam bak yumurtan gelişmiş ve çatlamış. Bence elinde ki telefonu bırakıp kocanın yanına git hemen bugün yarın ve ertesi gün çalışın hadi koooşşşşşş